Policija čuva Palatu i NSRS

I dok se građani nalaze u parku Petar Kočić, preko puta Trga Krajine, jake poliicjske snage su svuda oko njih. Takođe, jake policijske snage nalaze se i oko Palate Republike Srpske i Narodne skupštine. . .

Republika Srpska 25.12.2018 | 14:30
Policija čuva Palatu i NSRS
Davidova majka Suzana, koja je jutros uhapšena, u popodnevnim satima je došla na Trg Krajine, nakon čega su građani s Trga otišli u protesnu šetnju prema zgradi vlade.
Na Trgu Krajine i dalje su jake policijske snage. Od građana je prije šetnje zahtijevano da se raziđu, što su oni odbili.




Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske koji je pušten na slobodu nakon današnjeg privođenja na Trgu Krajine u Banjoj Luci, ponovo je priveden jer je stigao na Trg i megafonom pozivao građane da dođu i iskažu svoje negodovanje zbog današnje akcije policije.



"Mi ćemo ovdje u samom centru Trga napraviti još jedno srce i okupit ćemo se okolo. Naša policija nas tuče. Ovo je Trg svih nas", rekao je Stanivuković, a okupljeni su skandirali "Ubice, ubice, ubice..."





Nakon toga na Trg je stigao veliki broj pripadnika specijalne policije koji su napravili kordon ispred okupljenih i traže da se građani raziđu.




Okupljeni na Trgu Krajine su napravili improvizovano srce, pale svijeće i uzvikuju “Pravda za Davida”. Borenović i Stanivuković su pušteni iz prostorija Policijske uprave Banjaluka, nakon čega su otišli ponovo na Trg Krajine. Borenović je pozvao građane da budu mirni i dostajanstveni, rekavši da nema informacije o Davoru. Građani uzvikuju “Pustite nam Davora”!

Komunalna policija uklanja cvijeće i svijeće sa Trga Krajine.

Komunalci unose simbole mirnog protesta u kombi, uz glasno negodovanje građana. Na licima pojedinaca krenule su i suze.

Sa spomenika skidaju natpis “Davidov trg”. Građani uzvikuju policajcima: “Stanite uz narod”.



Jedan od okupljenih uletio je među policajce kako bi uzeo podignutu drvenu pesnicu, koja je mjesecima stajala na trgu. Međutim, policajci su ga savladali. Okupljeni plaču i vrište.

U toku je hapšenje predsjednika PDP-a Branislava Borenovića, poslanika PDP-a Draška Stanivukovića.

Veći incident je izbio na Trgu Krajine. Jedan građanin je krenuo na policiju, a više njih ga je hapsilo, zbog čega je došlo do naguravanja policije i građana.

To je izazvalo revolt ostalih okupljenih koji su psovali i pljuvali policajce.



Jedan policajac je povrijeđen, zadobio je ogrebotine po glavi. Traži se Hitna pomoć da dođe.

Nakon hapšenja Davora Dragičevića, policija je privela još dvije osobe iz grupa Pravda za Davida.

Kako prenose mediji, policajci su u policijsku stanicu uveli i novinara Vladimira Šuška.

Hapšenje Davora Dragičevića potvrdio je i MUP RS jednom rečenicom, navodeći da su uhapsili lice D.D: zbog dokumentovanja krivičnog djela "ugrožavanja sigurnosti".

Na Trgu Krajine Banjaluka situacija je napeta. Građani su počeli protest zbog hapšenja Davora Dragičevića, a samo par trenutaka kasnije uhapšena je i Davidova majka Suzana Radanović.

Radanović su pristupili policajci dok je ona hodala po trgu držeći sliku brutalno ubijenog sina Davida Dragičevića. 

Ona je nekoliko puta postavila pitanje pripadnicima MUP-a RS: "Imaš li ti majku, imaš li dijete", da bi joj prišao jedan od policajaca i rekao joj da se udalji.

Ona je odgovorila: "Je li činim prekršaj tako što stojim ovdje, je li ovo slobodna teritorija?"



Kako saznajemo, uhapšen je i bivši poslanik Adam Šukalo.

Advokat Davora Dragičevića Ifet Feraget kaže da ima saznanja da je u hapšenju učesvovao interventni vod, te da je zbog toga šokiran.

Takođe je rekao da ima saznanja da se vrši pretres kuće Davora Dragičevića.



Trg je ograđen žutim trakama.

Uhapšen je i Njegoš Tomić, nekadašanji štrajkač iz parka “Mladen Stojanović”, a osim toga policija je lisice na ruke stavila još nekim građanima.



U centru Banjaluke je parkiran Davorov automobil, a na Trg Krajine je stigla i Jedinica za podršku Policijske uprave Banjaluka.



Dragičević je, kako prenose mediji, uhapšen nakon što je napustio svoju kuću na Pobrđu i krenuo ka Trgu. Za njim su pošla dva automobila sa policijom. Bilo je ukupno pet policajaca, od kojih tri u uniformi, a dva u civilu.

Dragičević je pokušao da izmakne hapšenju, ali mu to nije pošlo za rukom. NIje pružao nikakav otpor.

Davor Dragičević odbio je juče da primi poziv za saslušanje zbog "ugrožavanja sigurnosti ministra policije Dragana Lukača i Darka Ilića, visokih funkcionera MUP-a RS", koje on tereti da snose odgovornost za ubistvo njegovog sina Davida.





BN TV
(Foto: Srpskainfo)

Komentari / 552

Ostavite komentar
Name

Bobo

25.12.2018 08:55

E sad ce da vidi koliko ima prijatelja jer ce se svi razbjezati kao misevi, a opozicija koja ga je huškala nece ni nos da promoli. Od 300000 ljudi knjiga spala na 20 velikomučenika.

ODGOVORITE
Name

Re Bobo

25.12.2018 09:12

Marš stoko, dabogda bio u Davorovoj koži

Name

Ustanak

25.12.2018 09:15

Srpski narod ce odgovoriti na tiraniju zlocinackog rezima.Svi na trg Krajine da se okupimo i odupremo reximskim pretorijancima i ubicama

Name

Dado

25.12.2018 09:17

Uh, tek sad ce njih 20 da glumi velikomucenike a zapadni mediji ce da ih prenose dan i noc. Samo se pitam dokle ce se praviti rijaliti na Trgu, za ljubav nekih ambasadora a bez ikakvog odobrenja

Name

Vitez

25.12.2018 09:17

.mars pedercino izdajnicka dabogdati bilo ko i Davoru

Name

Pablo

25.12.2018 09:19

Sram te bilo!!!!

Name

gp

25.12.2018 09:21

Potpisujem

Name

СОФИЈА

25.12.2018 09:24

БОРЕНОВИЋ ЈЕ ТАМО.

Name

Pz

25.12.2018 09:25

Ti nisi normalan .Čovjek samo ho¢e istinu ! Ko je ubio Davida ?Ovo ima samo u fašističkim država .....Dokle

Name

trenutak istine

25.12.2018 09:26

Sad ćemo vidjeti hoće li ĆAĆA ostati sam ???

Name

Husein gradascevic

25.12.2018 09:35

Gubo id naroda nista bolje niste zasluzili nego da bjecu ubijaju kako hoce pa opet izeberite dodika bagro jeftina da imate dostojanstva i morala sve bih popalili ali niste sposobni nit hrabrosti i neka didik sere na sve hocete bolje a sjedite u kucama i cvilite fuj

Name

pres

25.12.2018 09:36

Tužno i sramotno za RS

Name

Re ustanak

25.12.2018 10:00

Za tp sam ajmo preko drustveni mreza zakaAti protestna trgu u 6 sati sto vise naroda na ulice klin klin izbija

Name

Mihajlo

25.12.2018 10:08

Pejina unuka i burle slave svoj bozic. Ovo je sramota.

Name

Podrska

25.12.2018 10:16

Banjaluka podrzava svoju policiju. Ne mozes Trgom proci pola godine od budala i narkomana.

Name

Zlikovci

25.12.2018 10:21

Odgovorite ko je masakrirao Davida... fuj ,gadimi se pomisao na Lukača ,Rudonju ,Ćelavog,Biserke ,Karana .. fuj ,bruke ,kog hapsite? roditelje ,ubijenog djeteta od vaše krvničke ruke.. ide Božić ,zlikovci ,stiže pravda i od Boga i naroda..

Name

U straha su velike oci

25.12.2018 10:23

Gdje je Kostresevic????? Sta bi sa njegovom istragom????

Name

Re Ustanak,

25.12.2018 10:29

O kakvih ti tiraniji lupas, narod je previse bezobrazan radi sta Hoce pljuju po režimu,te ludake treba dobro namlatiti, pa ih u haos dati , a i ovu policiju gledam kako traljavo obnavljanju svoje zadatke , sve bi jih napolje izbaciti;ili budi to sto si" ili Idi kući.

Name

Sale

25.12.2018 10:41

Ima li Vukota snage da izađe...SviĆE li Vukota?

Name

Bato

25.12.2018 11:20

Vi koji pozivate na ulice da znate da ste prokuzeni,case IP adrese govore sve.Ne treba nam nicija pomoc iz FBiH,vi rjesavajte Mahirovo ubistvo a nas ostavite na miru. Specijalci se moraju povuci dozvoliti narodu da iskaze svoje neslaganje i podrsku Pravdi za Davida,ali ne i Pravdi za Davora,to je nesto potpuno drugacije,tu su upetljani politicari koji bi u fotelju a da narod rusi RS.Lukac neka se spremi za odlazak,a snjim i tuzioci,inspektori,ljekari svi koji su pravili lazne optuzbe,lazne obdukcije,svi napolje.Posteni policajci i tuzioci neka rijese ovaj slucaj,oni to mogu samo bez politickog pritiska vlasti ali i lose,vrlo lose i nesposobne opozicije.Dolazi Dan Republike Srpske,pred koga ce izaci Lukac.VRS je stvorila RS,njeni heroji,njeni heroji-generali,njima pripada cast Dana RS a ne Policiji.Stvaranje policijske drzave u BiH i RS mora doci kraj.Zivila Republika Srpska,srpski narod,zivila Pravda za Dacida ali ne i pravda za Davora.

Name

Pero

25.12.2018 11:20

Glupane glupi covjek je izgubio djete

Name

Realno

25.12.2018 11:21

Slozni srbi krenite u akciju smenite ovu bagru na brzinu radi dobrobiti vase djece vidite sami da sa ovom mafijom i ubicama nista ne ide na dobro.

Name

Ministar re za re Bobo i ostale

25.12.2018 11:27

Zasto psujete Bobu? Da ste zaista procitali sta je covjek napisao i da ste razumili to sto je napisao ne bi mu a rekli a ne psovali tako. Bobo nije rekao nista lose o Davoru. Rekao je da ga je opozicija ostavila na cjedilu i to je istina. Zar nisu Cavic, Krsmanovic i Omer Petrovic sada u vladi? Ja sam znao da ce do Davoru okrenuti ledja ali vi koji napadate bobo ocigledno ne razumijete sta je covjek napisao.

Name

TAMNI VILAJET

25.12.2018 11:39

Niste dugo cekali poslije izbora da vidite kojom se silom srucila diktatura Milorada Dodika i snsd e pa glasajte ali i zacepite gubicu jel bi i vas mogli hapsiti i u Crkvenu baciti @Bobo kad tad ce se prorobuditi narod, neprijatelj ne dolazi iz vana nego iznutra

Name

Husein Gradascevic

25.12.2018 11:44

Svi gradovi BIH na noge kako mozete mirno sve gledati

Name

re vitez

25.12.2018 11:52

Da malo manje psuješ i kuneš možda bi te i shvatili ozbiljno.

Name

rus

25.12.2018 11:55

bravo srpska policijo napokon

Name

Dalibor

25.12.2018 11:59

svi na ulice !!!!!!

Name

Re Bobo

25.12.2018 12:08

Nisam ja gore isao zbog Davora, nego zbog slobode, zbog saznanja da ovde ova šuga zvana interventna radi šta hoće; kradu, otimaju, tuku, prebijaju i još za sve to mi ih plaćamo. Svim onima brižnicima, da poručim, da on ne treba da napusti borbu da kriminalci budu pohapšeni, nego da bi treblo da oni riješe slučaj i saučesnike. Idemo se početi skupljati iz svih krajeva.

Name

Sanny

25.12.2018 12:10

Ovo sto sistem radi je strasno.

Name

Vožd

25.12.2018 12:13

Idemo na trg. Večeras u 18:00 idemo još mirno da svih strana.

Name

Momak

25.12.2018 12:18

@PODRSKA Cova o cemu ti pricas, kakvi narkomani. Svako ko drzi cigaretu u ruci je narkoman, jer to sranje je jace od heroina, a ako ne vjerujes pitas oko sebe ljude da se skinu sa cigara pa te pitam. A komentar da su na trgu narkomani, to pricaj nekom drugom za penziju svoju.

Name

Srbo

25.12.2018 12:18

Bobo dabogda te stiglo

Name

Srks

25.12.2018 12:22

Bonska Ovlastenja Incko Valentina spala na sve ovo .. covjek nece da mrdne prstom boli ga briga.. sto je nama znak da treba svi da se razbjezimo . dzaba sto je neko prijatelj nekom il tezi ka pravdi dzaba.. fasisti su uzeli vlast i to oni iz EU i sad taru narod i rastjeruju preko institucija.. Incko je najveci prevarant

Name

Go go

25.12.2018 12:35

Idemo ljudi. U Beograyu je pre tri dana 100 000 ljudi protestovalo na ulici protiv jednoumlja i prodaje zemlje, evropa je obukla zute prsluke, a mi mudrujemo, čekamo svakog dana novo poskupljenje; od struje ćeć pOčeti i ićiće pored os.ovnih namjernica sve dalje, sve dotle dok .as isele, dok nas ne sateru kao izrabljenu stoku.

Name

Martin Neumuller

25.12.2018 12:53

Kada su nacisti došli po komuniste, ja sam šutio; jer nisam bio komunist. Kada su zatvorili socijaldemokrate, ja sam šutio; jer nisam bio socijaldemokrat. Kada su došli po sindikaliste, ja se nisam pobunio; jer nisam bio sindikalist. Kada su došli po mene, više nije bilo nikog da se pobuni.

Name

075

25.12.2018 13:05

Tako to rade zakonski kriminalci! Puste da se bura stiša i onda počnu privođenja, to je šablon svake "vlasti"... Ovo mi više liči na vojne hunte u Africi, Aziji ili Južnoj Americi nego na "demo(n)kratske vlasti" na brdovitom Balkanu!

Name

Критичар

25.12.2018 13:08

Ови што позивају на устанак и револуцију и даље позивају. Из топле собе за тастатуром. И тако већ мјесецима.

Name

Никло не сме Србре да бије осим српске полиције / милиције

25.12.2018 13:16

Додикова полиција ко некад полиција Слободана Милошевића кидише на Србе.

Name

Stop proslavi Nove godine

25.12.2018 13:23

Da i mi njima i briznim gazdama organizujemo malo veće proteste u oči Nove godine.? Neće se sad slaviti Nova godina na javnim mjestima.

Name

Vujo

25.12.2018 13:25

Ko hoće da finansira ovaj cirkus od drzave, neka to radi.

Name

c

25.12.2018 13:45

Totalna diktatura, good morning RS

Name

re Bobo nices mi prvi samo da saznam kosi

25.12.2018 13:49

Bobo smece

Name

Gradanin BL

25.12.2018 13:59

Davno je to trebalo biti uradeno, davno!!!

Name

Tom

25.12.2018 14:20

Bobo govnaru

Name

Čega vara

25.12.2018 14:20

RE ZA BOBO I DADO ALO KONJI ,BOTOVI ,IDIOTI SAD ĆE GODINA DANA COVJEK NEZNA KO I ZASTO MU JE UBIO DIJETE U CENTRU BANJA LUKE.SVE STO JE IZJAVLJENO NA PRES KONFERENCIJI O KVALIFOKACIJI DJELA JE DEMANTOVANO TJ KLASIČNA OBMANA JAVNOSTI OD STRANE ODREĐENIH LJUDI IZ MUPA, I U ČEMU JE PROBLEM.U NORMALNOK ZEMLJI MINISTAR BI PODNIO OSTAVKU A ONI KOI SU NAPRAVILI PROPUSTE OČIGLEDNE U NAJMANJU RUKU BILI BI SUSPENDOVANI DO OKONČANJA ČITAVOG SLUČAJA.

Name

Molim

25.12.2018 14:27

cijenjenu BNTV ,korisnik sam tv.total ,da pusti vijesti da bi građanu mogli vidjeti realno stanje u B Lci.. pozdrav

Name

Zalosno

25.12.2018 14:27

Zalosno sta sve naredjuje Dragan Jevdjenic nacelnik uprave policije RS narodski receno nacelnik za sve uniformisane policajce i specijalce da provode silu i teror srpskom narodu i porodici kojoj je ubijeno dijete od 21 god. Dragane Jevdjenicu zapitaj se ima Boga a ceha puno imate od srcanog udara koji je izazvala tvoja supruga Jelena Jevdjenic!!! Radila je na mjestu sefice u banci bez diplome fakulteta, kad je izazvala srcani udar prebacio si ju u Ministarstvo zdravlja. U Ministarstvu zdravlja ne moze biti nikom nadredjena jer nema diplomu fakulteta, sto je i dobro da ne trpe njenu silu i teror. Jelena Jevdjenic Kucko koristis sluzbena auta policije i policijske sluzbenike da te voze, jel ne znas voziti.

Name

Laki

25.12.2018 14:29

Ne možeš proći od narkomana jer im Lukač prodaje drogu.

Name

Re Bato

25.12.2018 14:38

Sta ti znace IP adrese polupismeni bote, to se lako zaobidje, tup si, kucam na 2 metra od tebe i zajebavam te.Sigurno si drot

Name

075

25.12.2018 14:44

Izgleda da će Milorad dobiti "žute prsluke" koje je prizivao i sprdao se prije par dana!

Name

Dobro Ga,

25.12.2018 14:50

nalupajte , zna samo srati pljuvati po vlasti .

Name

Ja

25.12.2018 14:54

Lukacu, covjece, podnesi ostavku. Narod ti vise ne vjeruje. Ugrozena nam je bezbjednost zbog tebe, ne vjerujemo u tvoju policiju. Vidi koliki haos ste napravili i tucete ljude. Podnesi ostavku, ne mozemo pustiti djecu vise u grad zbog tebe. Doveo si do uznemirenja cijele drzave.

Name

ZA PODRŠKU

25.12.2018 15:00

NIKADA SVOJIM OČIMA NE VIDIO TRGA, ĐUBRE HOĆEŠ U,, AGAPE,,. SOTONO SA BIJELIM ŠTAPOM.

Name

Re Zoran

25.12.2018 15:02

Tako je Zorane. Idemo da im cestitamo praznike. Kome je do slavlja u ovom gradu, koji vise nema nikog sjaja? Neka turisti vide nasu specijalu.

Name

Austria

25.12.2018 15:10

Svaka ti cast nepismeni fanatiku dozivio i ti od svog djeteta istu katastrofu paces viditi dali boli to sto govoris

Name

Majstora

25.12.2018 15:50

To nije centar grada vas 50 nego 200000 Banjalucana koji ne zele vise da ih vi sektasi, narkomani i placenici terorisete

Name

BORAC R SRPSKE

25.12.2018 16:10

KOLIKO TE DODIKOVA SEKTA PLACA BITANGO.

Name

RE Re Zoran

25.12.2018 16:13

Koji turisti? turizam u BL ne postoji

Name

Kiklop

25.12.2018 16:18

Ako ih je samo 20, sto su angazovali toliku policiju. Ako vlast cuva policija od naroda, nece dugo......

Name

Ljudi

25.12.2018 16:52

ovo je užas. policija ide na svoj narid ,kome prijetite ,narodu... užas ,sramotno...dole vlast i tiranija...

Name

Ljudi

25.12.2018 16:52

ovo je užas. policija ide na svoj narid ,kome prijetite ,narodu... užas ,sramotno...dole vlast i tiranija...

Name

Vivija

25.12.2018 17:02

Najzad

Name

xxx

25.12.2018 17:25

Konju jedan! Dabogda ti se isto desilo oa tako i tebi govorili! Al Konj je pametna Zivitinja a na spram tebe a ti nisi ni zivotinji ravan!

Name

,,,,,,,,,

25.12.2018 17:27

Sram da bude ove drzave,stanse ovdje radi,ovdje se provodi sila i diktatura,ove slike trebaju cio svijet da obidu neka svijet vidi kakva se sila sprovodi na Neduznom narodu i roditeljima ubijenog mladica koga je vlast ubila sramni odavde treba bjezati sto prije.

Name

ONA

25.12.2018 23:31

Predsjednice,nadam se da si ponosna danas ,kako reče nije u tvojoj nadležnosti,a do skora si žalila roditelje i saosjecala pokazala si kako i ti i svi vi gore e jadna si i ti i ti gore jadna i bijedna....

Name

brecalo

28.12.2018 09:40

Bobo Nije slovonpalo 20 vec na vise 100000 a u nedelju ces tek da vidis koliko nas ima znamo mi dabi ste vi i slicni vama volili kolo igrat na trgu al nece moci ima nas jos sbi smo mi davor i suzana svi smo mi david djakac mi cemo se izborit za pravdu ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Name

Kafka

25.12.2018 08:56

Fasizam usred Evrope u 21 vijeku.Strasno.Ubice hapse zrtve!!!

ODGOVORITE
Name

синип

25.12.2018 10:00

Ето до чега је довела слобода говора, свака будала има право да прича о фашизму.

Name

lopare

25.12.2018 11:42

Nema tu ubice zrtve...koje dozvolijo da dodje do ovog?imali vlasi u ovoj drzavi?dali je kod Tita smjelo ovako nesto?molim za neki zakon da svi znaju granicu jer ovo je previse demokratije

Name

Nedićevac

25.12.2018 13:08

Nemoj nas srpske nacionalsocijaliste da porediš sa ovim vašim komunjarama

Name

Zoran banja luka

25.12.2018 13:51

Trebamo se organizovati.Ne smijemo sad odustati!Hajmo svi danas večeras na trg hajdemo braćo nemojte brukati đedove!

Name

Lesinari

25.12.2018 14:25

Hapsi sve,hajde dodjite u Bl,spremni smo da pomognemo policiji,misli neko da preti smrcu svima a da je nedodirljiv,nema takvih...

Name

Re lesinari

25.12.2018 15:16

Da ti nisi Jovic Goran. Ona pi...ca sto je dobila po nosu na Sehovima. Ajd mali drz se ludog Dele i ne cackaj gdje ti nije mjesto. Kukavice.

Name

Da da

25.12.2018 15:27

Dodiku i lukacu sram vas bilo , imate li djecu . Stices i vas kazne i to ubrzo nadam se . A sto se tice Ilica njemu to nije nista on je i svoju zenu ubijo i nije odgovarao . A vi policijo neka vas bude sram idete na roditelje koji neznaju gdje se nalaze od tuge . Vi ste lukacevi i diktatorovi poslušni , a ne mislite sta vas moze snaci . Mene bi bilo sramota da sam takav policajac .

Name

Re Lopare

25.12.2018 16:21

Eh, da ste zavrsili makar osnovnu skolu! U njoj biste stekli bar neko znanje o pravopisnim pravilima.

Name

Tuga

25.12.2018 16:35

šta građani Sroske dočekaše,da ih policija tuče i hapsi... smjena Lukača i Rudonje samo može spasiti narod..

Name

kiza

25.12.2018 16:50

Slazem se ali si zaboravio ustasoidni element ove vlasti

Name

Bijednik

25.12.2018 08:56

Lukačev privatni rat.

ODGOVORITE
Name

VEĆ VIĐENO

25.12.2018 10:07

SLIJEDI PODMETANJE DOKAZA U DAVOROVU KUĆU!

Name

Lukač

25.12.2018 10:22

Krvnik..

Name

Te vec vidjeno

25.12.2018 11:04

Bice prije izuzimanje i unistavanje dokaza koje Savor ima a i pistavljanje Narode na ulicu Dizi se dokle

Name

Silnici

25.12.2018 12:20

Ovo je demonstracija sile, da bi nam pokazali sta nas čeka ako se drznemo da bilo šta progovorimo. Jadno i bijedno ponasanje institucija entiteta RS. Udarate na svoj narod, sram vas bilo. Koja bahatost, pojedini cak i bezdusno udaraju ljude, sramno.

Name

ZA

25.12.2018 15:11

ZABRANITI PROSLAVU NOVE GODINE NA SVIM TRGOVIMA U RS NEKA RUDONJA, BISRKA,LUKAČ I VIŠKOVIĆ SLAVE U ZAGREBU TAMO IM JE POSTOJBINA. LUKAČU GDJE SU TENKOVI?KUPILA NAMIBIJA LIJEPA UNIFORMA IZ VISOKOG. POLICIJO STROGOĆU TRENIRAJ TE NA ŠLEPERIMA NARKOTIKA,U HOTELU TALIJA. SAVČIĆU PIČKO GDJE SI? SAVČIĆU BIO SI U STROJU KADA JE BILJANA DJELILA PARE I NAPUSTIO SI KŠA 1996. KOMITET ZA NACIONALNU BEZBJEDNOST REŽIRA SVE. KARANE MAJKA TI JE U KUPRESU ILI U GLAMOČU. ZNAMO KO TI ČUVA IMANJE. SEKTO ZOVE VAS VUČIĆ.

Name

075

25.12.2018 08:57

Ovome velikom čovjeku, super ocu, treba pomoć svih nas sada! Pazite se vi u Banja Luci da "vlasti" ne skrenu sve u negativan tok kao što su i kod nas u Tuzli u februaru 2014.!

ODGOVORITE
Name

AG

25.12.2018 11:40

Naravno ovim roditeljima treba pomoci al ne na ovakav nacin ...nas jezik ima druge rieci pomoci osim dase danim skipljamo po ulicama i izigravamo ...ko to sve placa?

Name

re.075

25.12.2018 14:08

Tuzlak koga zabole za vas, i sta je bilo kod vas,.

Name

075

25.12.2018 14:58

@re.075 " Blago " vama kada ste takav " čovjek "!

Name

Ooòoo

25.12.2018 17:37

Sta je ovih balija, misle naložit ce nas. Mrs balije svog posla Policijo samo naprijed Lukač svaka čast.

Name

blbl

25.12.2018 08:58

Bando diktatorska.

ODGOVORITE
Name

Mi svi

25.12.2018 10:26

ZIVJELI NASI SINOVI ZAPOSLENI U POLICIJI, RODITELJI SU S VAMA.

Name

k,

25.12.2018 11:34

Cast izuzecima, ali to nije policija, to je privatni klan!?

Name

Diktaturi

25.12.2018 11:34

i diktatoru dođe kraj. i onda odgovaraju pred narodom.

Name

Roditelj

25.12.2018 14:03

Zbog Lukaca je policija lose reagovala od samog pocetka. Da je pravi ministar davno bi to bilo rijeseno, ovako pored loseg oca i majke postadose oni svi veliki mucenici i zrtve.

Name

Rs

25.12.2018 14:26

Banda ste vi,za vas je barima iz raja izasla...

Name

Re Roditelj

25.12.2018 15:20

Losi su roditelji Filipa Culuma, jer su djecu gurnuli Ilicu u ruke. Biserka Cvijanovic je los roditelj i jos losiji covjek. I opet su im djeca ziva, a zdrava manje-vise. Vjerovatno zato sto su gnjide koje nemaju herca, napadaju u coporu i nose losu genetiku. Ima njih jos sto su losi roditelji. A Lukac he najgori jer je navukao kletvu na porodicu.

Name

BRAVO

25.12.2018 08:58

BRACO POLICIJO, BILO JE KRAJNJE VRIJEME.

ODGOVORITE
Name

...

25.12.2018 09:16

da poslije Davora ubijete i njegovog oca i majku?

Name

Zoka

25.12.2018 09:25

Dobar je Bog sta sve drzi na ovoj zemlji. Nemam drugi komentar na ovako nesto.

Name

Ezoh

25.12.2018 14:32

Hapsi braco policajci. Honi bandu.

Name

Re

25.12.2018 15:32

Bravo policija,dosta ih je vise

Name

Re

25.12.2018 16:41

Jel specijala ima popust na sefov kokain. O sunce ti poljubim, zamisli da cacu na you tube gledas kako se izivljava na zarobljeniku, a kad mu guglas ime ili citas komentare na mrezama, skontas da ti je otac hulja i gnjida. Jadna djeca kad imaju takvog mo struma od oca. Sigurno im na hljeb stavljaju med da ne osjete Davidovu krv.

Name

I sve to se radi

25.12.2018 08:58

na katolički Božić!!?? tako ustaška unuka proslavlja praznik.

ODGOVORITE
Name

Re I To Se Radi

25.12.2018 09:16

Kako te nije sramota vrijedjati na ovaj praznik!To dovoljno govori kakav si ti covjek!!!Vjerovatno si i dezerter,mimo sto si nula kao covjek!

Name

075

25.12.2018 09:23

@I sve to se radi Agnostik sam ali molim Vas, zbog ljudi koji slave katolički Božić, da ne miješate taj veliki blagdan i ovu nesreću što se obrušila na Davora i na njegovu porodicu!

Name

re 075

25.12.2018 09:34

Pa režim je oskrnavio Božić! Slučajno su izabrali baš taj dan!? DodiG i Pejina unuka su odredili to.

Name

Qpa ovo je namjerno

25.12.2018 11:09

Namjerno bas za Katolicki Bozic .mogli su kad su htjelu ali i ovo pokazuje samo paniku jer vidi da seneodustaje od istine a gledam juce stoku okupila se oko kao donatorstva ma narode rusi ovo hapsi djubrad kriminalnu i da pocnemo jednom kao normalni ljudi da zivimo i da udahnemo malo svjezeg vazduha ugusi nas ovaj SNSDa smrad.

Name

AG

25.12.2018 11:48

Sta bi ti trazio u njemackoj il nekoj drugoj katolickoj zemlj ...gledaj da ostanes tu i gledas koje ustasa a ko cetnik mjesto tije u 15vieku...

Name

Staljin

25.12.2018 08:58

Kad će ovi uhapšeni biti pobacani u Crkvenu? Nema pravde...

ODGOVORITE
Name

pa da

25.12.2018 11:37

Na stranu ironiju, svasta se moze ocekivati u buducnosti, i pirane i kiseline....i sva nwdjwla svojstvena gsje nema pravnw drzave, gdjw vladaju oni kohima je taj pojam stran.

Name

Jaffa

25.12.2018 09:00

Bježite pošteni narode...neka ostanu samo uhljebi i elita.

ODGOVORITE
Name

re

25.12.2018 09:17

Davor je trebao da emigrira i vodi borbu iz emigracije jer u RS nije sigurno sve dok mafija vlada i drzi drzavu u rukama

Name

Re Jaffa

25.12.2018 09:53

bjezi i ti Bogati ...da ne pises gluposti ovdje

Name

Re jaffa

25.12.2018 12:43

A NE,NE.. pa nismo bjezali ni u gorim situacijama, da ne podsjecam, nema potrebe da ovdje pricamo o posljednjem ratu. NECU nigdje da bjezim.MOGU da odem sam, ako hocu, ali da me otjera iz moje RS grupa seljacina i kriminalaca, nema teorije. Otjeracemo MI NJIH, gdje im je mjesto. Zivjela sloboda, demokratija i pravda.

Name

Kiki

25.12.2018 12:54

Vrijeme je za promjene.

Name

Багзи

25.12.2018 13:45

Ајте и немојте долазити за Нову годину поједе нас гужва у граду

Name

Re Bagzi

25.12.2018 15:42

A kad ces se ti vratiti u svoju provinciju?

Name

BL

25.12.2018 09:01

Sami su sebi presudili svi odgvorni za ubistvo..prepali su se sto je slucaj Dzenana dospio pred Tuzilastvo BiH..jasno kao dan.Ali pravda ce doci..s i g u r n o.Podrska Dragicevicima!!

ODGOVORITE
Name

Banjalucanima

25.12.2018 09:02

Nadam se da ce vecina shvatiti istorijski trenutak, biti ili ne biti. Pravdaaaaaa

ODGOVORITE
Name

Re Banjalucanima

25.12.2018 10:12

Revolucija i nista drugo

Name

Boro

25.12.2018 09:02

Sigurnosti Lukaca. Hahah. Njega Bog samo moze sacuvati. A ne vjerujem da hoce.

ODGOVORITE
Name

Mikic

25.12.2018 09:02

Mozes kako hoces ali ne mozes dokle hoces!

ODGOVORITE
Name

Re

25.12.2018 09:21

Ne konta to Lukac.

Name

Zlo

25.12.2018 10:46

Punac od Dragana Jevdjenica koji je u Civija na visokom polozaju Mico Maglov je prijetio Stanislavu Vrhovcu da dobije put do kuce prijetio da ima zeta u policiji. Strasno prijeti zetom Draganom Jevdjenicem postenom radniku Cani Vrhovcu koji ima petoro djece.

Name

Marko

25.12.2018 09:03

DOSADILI SU VALA I BOGU I NARODU.

ODGOVORITE
Name

trt

25.12.2018 09:24

Napokon......

Name

Zoki NARKO

25.12.2018 09:27

Matko,zelim ti nesto gore od ovog sto je zadesilo Davora,kretencino licemjerna.

Name

no

25.12.2018 10:02

Bando bajina jos malo

Name

Darko

25.12.2018 10:28

Marko imas li ti djecu pobogu

Name

re marko

25.12.2018 11:03

Ni Bogu ni narodu nikad ne moze dosaditi borba za pravdu i istinu...

Name

Reremarko

25.12.2018 11:25

Kakvom bogu care. Da li si normalan

Name

BiH

25.12.2018 09:06

Neka neka, vazno je da imate RS ona je stabilna I nikad jaca otkad je pod bajinom protektoratu.

ODGOVORITE
Name

Boki

25.12.2018 09:06

opaaaaaaaaa

ODGOVORITE
Name

re

25.12.2018 09:08

Hoce da ga ubiju.trebao je pobjeci na vrijeme i trzaiti azil u Njemackoj,Austriji Sa mafijom se ne mozes bosti.Narod nema snage i volje da se bori protiv mafije

ODGOVORITE
Name

MINISTRU LUKACU

25.12.2018 09:08

Razmislite da li cete moci zivjeti sa nama poslije ovoga. Da li je sigurno.

ODGOVORITE
Name

Re

25.12.2018 09:19

A dosad mu bilo lijepo...optuzbe bez dokaza, su isto kao pisanje uz vjetar!

Name

Zs

25.12.2018 10:21

Razmislite vi da li mi hocemo da zivite sa nama sektasi

Name

Re

25.12.2018 12:01

Pa nismo mi otisli u Krnjeusu, vec je on nama dosao.

Name

Zivio

25.12.2018 12:32

Lukac..

Name

Re Zivio

25.12.2018 15:43

Sto duze u teskim mukama.

Name

Pinoče

25.12.2018 09:08

Ovo ni ja nisam radio. Užas.

ODGOVORITE
Name

Peđa

25.12.2018 09:09

Za sve što se dešava bi odgovornost trebao snositi onaj ko je Lukača kandidovao za ministra

ODGOVORITE
Name

Bejha je propago projekat

25.12.2018 15:11

Ne dešava se ništa.Policija čist trg od prestupnika.To je nešto sasvim normalno u civiliozvanim zemljama.

Name

Za Bejhu

25.12.2018 15:46

Zemlja u.kojoj je polupusmeni sizofrenik ministar ne moze biti civilizovana. Pogledaj celjusti Lukacevog lica: brdjanin i sotonino kopile.

Name

RE: za Bejhu

25.12.2018 15:58

Dovoljno je civilizovana. Sasvim. Jedino nema mjesta za budale koje traze đavola. Ko ga traži taj ga nađe. Isto kao i u drugim zemljama.

Name

Re Re: za Bejhu

25.12.2018 16:47

O ne ne. Lukac i ekipa traze djavola. A koliko je ta spodoba civilizovana vidi se po javnim istupima. Sta je on radio prije rata i sta je imao od imovine? Sad ima mnogo toga, da nije mozda zaradio preko studentske zadruge, ili mozda prljavim rabotama. Kako je posijao tako ce mu i biti. Sotonino kopile.

Name

Re

25.12.2018 16:49

Imali smo priliku vidjeti koliko smo kao narod civilizovan kad je u pitanju satorska ikonografija. A prco Lukac je posebna prica. Nece on otici a da ne bude raskrinkan.

Name

Q

25.12.2018 09:09

E sad veliki prtesr sa Restart Srbskom i trecim blokom i na institucije gradjanskaneposlusnost i rusi bagru..Hoceli uhapsiti burlu zbog precetnju novinaru dace Ga nakautirati i ostale pretnje JHapsi Burlu HapsiLukaca zbog pretnji i Sykalu i Drasku.Narode na ulicu i rusi diktaturu ako neko tejebe i treba da gnjijes i da zivis ko rob nisi nistabolje ni zasluzio i narode ko nece da trpi ovaj diktatorsko Staljinski burlin rezim ako neces na demonstracije idi odavde.Aki se sadnepobunis na ulice svi nece vas nikad ostaviti na miru .Sad je momenat da imp okazete snagu naroda skp sad pokleknete onda je sa vama kraj.

ODGOVORITE
Name

Hahahhaa

25.12.2018 09:17

Sta si zapjenio jado..obrisi bale.

Name

Re Q

25.12.2018 17:44

Miran! Sutra kafa sa pogledom na gospodsku. I to u 12. Jednim pozivom dodje 10 ljudi i smjeh po cijeli dan. Riljajte u Švedskoj i svog posla. Banjaluka :)

Name

Ja

25.12.2018 09:10

Svi pred policiju

ODGOVORITE
Name

Vlado

25.12.2018 09:21

Lakse ce vas pohapsiti i kazne vam uruciti. Bravo policijo!

Name

Re Vlado

25.12.2018 10:16

Vlado notu sta ces jednom kad ovo padne dacu ti bravo a sve dodje na svoje

Name

re re Vlado

25.12.2018 11:30

Reci mi majke ti jeli ti to podržavaš da Davor maltretira pola Banja Luke ??? Zar je to ono što vi tražite i zašta se borila velika većina građana da izađe jedan čovjek, bez obzira koji je razlog i maltretira tuđu djecu da ne smiju doći u Zimzograd na trg, da nema dočeka nove godine. JA TVRDIM DA JE VIŠE ONIH KOJI RAZMIŠLJAJU KAO JA NEGO ONIH KOJI MISLE KAO TI. I vjeruj da sam za to da se pohapse svi koji su učestvovali na bilo koji način u Davidovom ubistvu. Ali ljudi ovo siledžijstvo od strane Davora je prevršilo svaku mjeru.

Name

Snežana

25.12.2018 13:13

Pa imate li vi uopšte imalo ljudskosti? Koga to i čiju djecu Davor maltretira? Pa kakvi ste to ljudi. Vama je bitno da vaša djeca idu u zimzograd, jakog vam zimzograda. Božepa vi ste gori od zvjeri. Vi ste monstrumi. Sve ono što nebiste voljeli da doživite, nemojte želiti drugima. Budimo ljudi, a ne neljudi.

Name

BL

25.12.2018 15:49

Ko ce djecu dovoditi na mjesto koje lici na seoski vasar. Samo.oni kojima je to podsjecanje na seoske vasare kad su vristali od srece kad ugledaju secernu vunu.

Name

Re BL

25.12.2018 16:25

Respekt zato postoji ovaj bajizam i renesansa jrkanluk rokanstvo smrad nevidjeni ljudske nekjudskostu .

Name

Vlado

25.12.2018 16:55

Ne blati mi ime pi... jedna

Name

pedja

25.12.2018 09:12

djubrad siledzije sjeme im se zatralo

ODGOVORITE
Name

Jana BL

25.12.2018 09:12

O Boze dragi smiluj se i pomozi tom napacenom covjeku, daj mu snage da izdrzi rezimski pritisak i da prezivi sve ovo sto mu rade. Tesko svi nama u kakvoj sredini i sa kakvom vlascu obican covjek zivi, ubiju ti djete i onda sve rade da sakriju ubice i nikad ih ne pronadju. Svaki roditelj treba biti svjestan sta mu se moze desiti, kakva je to vlast rezim,tiranija mocnih nad nemocnim. Sta reci osim Boze pomozi i zastiti obicnog covjeka od tiranije.

ODGOVORITE
Name

pukovnik

25.12.2018 17:15

Kakav rezimski pritisak. Covek koji radi nezakonite stvari mora da odgovara pred zakonom. Nije trg njegov.

Name

hm

25.12.2018 18:08

Ti si puko ane pukovnik

Name

Zašto

25.12.2018 09:12

Ubice hapse žrtve

ODGOVORITE
Name

Nenad

25.12.2018 09:25

I ti bi mogao malo do tuzilastva da dokazes te tvrdnje, ako imas dokaze pomogni da se "ubice" nadju iza resetaka.

Name

re Nenad

25.12.2018 09:51

A ti bi mogao naučiti da kažeš pomozi, umjesto pomogni.

Name

re re Nenad

25.12.2018 11:33

Odlično ako je pogriješio samo u tome. Jado jadni, nemaš šta drugo reći nego tražiti gdje je zarez itd. Bdw ne ide zarez tu gdje si ga stavio hahaha.

Name

Re

25.12.2018 15:58

Mili moji mali je likvidiran. Necu dalje komentarisati jer je vec dovoljno receno. I to je ponizen u samrtnom ropcu. Ovo ne ide na dobro, a za to su iskljucivo krivi Biserka i Lukac. Biserkaaaa, ovo je ona godina koju ti je baba najavila.

Name

Policijska Probvokacija ,,!!

25.12.2018 09:16

To samo hoce da preplaše Davora i grupu Da ne Ometaju novogodišnju zabavu . Cilj DODIKA I CVIJANOVIČ je da uklone Davora sa trga a dok uklone njega lako ce uklonit i ostale. Treba sada podržati Davora ,,, PRAVDA ZA DAVIDA “”,,!!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Neko

25.12.2018 09:27

HOCE da ga ubiju i usutkaju,sad ce obajaviti da se objesio u celiji ili dobio strcani ili tako nesto...bandi je cilj da likvidira DaVORA

Name

Re

25.12.2018 09:36

Pa dodji na trg a ne pisati iz misije rupe,misu..

Name

Saša Maslic

25.12.2018 09:25

Zasluženo i napokon! Politički pijun trule opozicije dobio je što je zaslužio, mada je trebalo i ranije da se desi. Još jednom se obistinjuje obećanje Milorada Dodika da će ga skloniti sa trga. Nastavimo ovako u nove pobjede. Živeo Milorad, živela Zeljka, živela Republika Srpska.

ODGOVORITE
Name

RE Sasa Maslic

25.12.2018 09:40

Sram te bilo kad mozes ovakav rezim da branis i tiraniju nad gradjanima i ovome napacenom ocu. Stavi se malo u njegov polozaj pogledaj svoju djecu ako ih imas da lakse ruzumijes.

Name

ajde!!

25.12.2018 09:43

Eeee moj sasa! Fuj!

Name

Vladana

25.12.2018 09:53

meni ovakva republika srpska ne treba... meni se place od takvih ljudi kao sto si ti

Name

Saša Maslic

25.12.2018 10:18

Ovo nije režim ovo je utopija ako mene pitate. Treba kao i što rade sve pohapsiti i očistiti trg da novu godinu u miru, veselju i blagostanju slavimo.

Name

Boro

25.12.2018 10:22

Bravo,Saša.Živjela nam naša Republika Srpska,i naša vlast.Samo ne shvatam zašto ne odu iz nje,ovi koji kažu da žive pod diktaturom.Ja ni dana ne bi bio negdje gdje me terorišu.Na civilizovan način bi se pokupio i tražio gdje ima bolje.Ali,divljacima tako ne odgovara.Oni bi da ruše.

Name

ajde!!

25.12.2018 12:18

Vidi bore kako je pametan! Koja rđa od čovjeka! I otići će svako ko ima priliku. Onda ćete sami sebi dilati i ubijati se međusobno...

Name

Re

25.12.2018 15:59

Sasa i Boro, kad ce se ocistiti MUP od bandita?

Name

Mico

25.12.2018 09:25

Krajnje je vrijeme da se privede ovih par baba oko nesrecnog oca i prepuste trg gradjanima.

ODGOVORITE
Name

RE Mico

25.12.2018 09:37

E jadan si ti sa takvim stavom pogledaj malo oko sebe i zamisli se u roditeljskoj ulozi.

Name

Vladana

25.12.2018 09:39

Sram te bilo fuj gamad

Name

Rade Novi Grad

25.12.2018 09:27

Fuj gadite mi se,I vi ste mup RS

ODGOVORITE
Name

Marko

25.12.2018 09:29

Upomoć Ameriko! Pomažite!

ODGOVORITE
Name

puj

25.12.2018 16:05

puj puj daleko bilo

Name

Restart X

25.12.2018 16:39

Eto vam MI6 - "pomaze" vam

Name

armani

25.12.2018 09:30

Rezim je pao,i izgubili su strpljenje.Davor je pobjedio i izdrzao a oni nisu mogli.Ovim cinom policija,pravosudje i sami diktatorski rezim Milorada Dodika je pokleko.Pametnom dosta da vidi da Davor nikad za nikad od ovakve vlasti nece doboti pravdu.Jer svaki diktatorski rezim od nedostatka pravde za gradjane primjeni silu.Istorija se ponavlja a rezultat takvi u svijetu rezima je vec poznat.Pitanje je samo vremena.

ODGOVORITE
Name

Kavali

25.12.2018 17:48

Cuj gluposti! Ajd ne lupaj majke ti. Dodo nikad jači

Name

Laki

25.12.2018 09:32

To marvo policijska tuci svoj narod.Čuvajte laktaškog lopova.

ODGOVORITE
Name

Mnogo si glup

25.12.2018 10:10

Bas je policija ta koja odlučuje bilo sta. Idiote nepismeni!

Name

majka

25.12.2018 09:34

Slusajte vi iz pravde za Davida, bude li se mom sinu danas nesto desilo kad se bude vracao iz skole a vraca se pored Boske, licno cu vas ja MAJKA goniti!!!!!!!!!!! napravili ste bejrut od ovog grada!!!!!!!!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

otac

25.12.2018 09:44

Slusajte vi iz policije, bude li se mom sinu danas nesto desilo kad se bude vracao iz skole a vraca se pored Boske, licno cu vas ja OTAC goniti!!!!!!!!!!! napravili ste bejrut od ovog grada!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

Vladana

25.12.2018 09:48

koja si ti debilka strasno

Name

X

25.12.2018 10:00

Ocigledna zamjena teza. Bejrut su napravili pederi i hostapleri, kao i bolesnici

Name

RE majka

25.12.2018 10:03

Ako ako si ti majko onda je puno zalosno kad mozes na ovakav grub nacin braniti rezimsku vlast i tiraniju nad obicnim narodom. Ja mogu razumjeti daimas velike koristi od sadsnje vlasti SNSD-ovaca ali ipak ako si majka i imas takav stav nesto tu nije uredu. Zasto se nepitas sta je dovelo do ovakvog stanja zasto branis nasilnike.

Name

huh

25.12.2018 10:06

Čija si ti majka. Hitlerova.

Name

sale

25.12.2018 11:49

u potpunom si pravu majko

Name

Re Bobo

25.12.2018 09:40

Uvijek su postojali zluradi i oni koji su skakali pi lesevima drugih.Lako bi ze Frojd opisao-bazicni manjak samopostovanja i prikriveni mazohizam,koji se projektuje na druge.Ajde majke ti skloni se i posjeti psihijatra.

ODGOVORITE
Name

Milovan

25.12.2018 09:41

GADOVI GORI SU OD FASISTA ,LUKAC ZLOCINAC I UBICA SPROVODI SAMOVOLJU!

ODGOVORITE
Name

Mm

25.12.2018 10:07

Kad sve uvozimo ajmo uvesti I presjednika I ostalu pratecu ekipu da.se rijesi narod ove mrake I svoje zivotne muke turci su vladali petsto godina u bosni pa su svi ostali narodi normalnije zivjeli a ova ekipa vodeca nevideno zlo na kugli zemaljskoj.

Name

071

25.12.2018 09:47

NE BJEŽATI!!! SAMO REVOLUCIJA, ZAŠTO BJEŽATI? NEKA ONI BJEŽE !!!

ODGOVORITE
Name

Re 071

25.12.2018 17:51

Revolucija u Sarajevu možeeèeeeee

Name

Bakica

25.12.2018 09:48

I nju takode blatiti nekoga bez dokaza a neodgovarati za to napokon institucije rs pocele sa radom ja kao profesor prava to potenciram od samog pocetka

ODGOVORITE
Name

E sada

25.12.2018 10:12

Ti ako si proFESOR PRAVA JA SAM MARSOVAC

Name

pa da

25.12.2018 10:12

Ko sabotira dokaze,ko je unistio i omwtao istragu!?

Name

Re

25.12.2018 16:06

Mila, da niste zavrsili i doktorirali pravo na UPS- u?

Name

Ja

25.12.2018 09:48

Alo Opozicijo gdje ste izlazite protiv ovog Tirana i ove Tiranije Restart treci blok organizujte narod i i suprostavite se .Narode samorganizuj se jaci smo nas Milion nego hovanabotovski koji nas tlace 20 god

ODGOVORITE
Name

trt

25.12.2018 10:40

Ajde i ti ,lako je huskati iz tople sobe..

Name

Čuvaj se sebe

25.12.2018 09:50

Nažalost, ništa čudno. Demonstracija sile i terora nad građanima. Ali nije to najstrašnije u cijeloj ovoj priči. Najstrašniji su oni obični ljudi koji podržavaju tu torturu i još aplaudiraju, nadajući se da će ih zbog toga to iživljavanje jednog dana zaobići...E ta količina beskičmenjaštva, snishodljivosti i potrebe da se dodvore silnoj i beskrupuloznoj vlasti je nešto najjadnije što ljudsko biće može sebi dozvoliti.

ODGOVORITE
Name

Mm

25.12.2018 11:23

Nije to huskanje I tople sobe kad srce I dusa boli toje srasno

Name

Vladana

25.12.2018 09:50

ajmo na ulice, ovo je diktatura...nema vise zivota u republici srpskoj (srpkinja sam)

ODGOVORITE
Name

trt

25.12.2018 10:42

Ajde Vladana i ti malo na mraz i hladnocu.Lako je biti revolucionar iz toplog kreveta.

Name

Vladana

25.12.2018 11:13

revolucionista moze biti i onaj koji odvaja od svojih usta da kad drustvo krene sa radom posalje dobru kolicinu novca...za pravnu pomoc, bolesnoj djeci, pa cak i organizovanje politickih protesta jer ovako dalje ne ide...

Name

Sotone!!!

25.12.2018 09:52

Ova slika na kojoj Suzanu vode policajci, treba da obiđe svijet!!!! Sramoto!!! Kako vas nije sramota!!! Skinite te uniforme, prljave su!!! Zar da ih tako maltretirate, zar vam nije dovoljno što je dijete ubijeno. Jeste li ikada ikoga sahranili, znate li kako to boli????

ODGOVORITE
Name

reaper

25.12.2018 14:24

Znaci zenu policajci vode, ponavljam vode...ne tuku , nema lisice, ne galame na nju, oni nju vode...sta je tu problem . 9 mjeseci se okupljaju na trgu BEZ DOZVOLE, pa valjda je bilo vrijeme da se nesto poduzme po tom pitanju.

Name

Re Sotone

25.12.2018 16:30

Vec je to objavila Al jazira gvardijan drzave i regionu i vide koja je mizerija vlast u RS .Smradooooovi .Citav svjet znaje za smradove burlu lukaca biserku .itd Slo seljaci hapse pa narode ustani pomlati to otkud njima pravo da nas mlate a mi nji ne .Prvi udar vraticu mu tri a nedaj boze ono nsjgore a to i traze pa sad budi budala ili ti ili on pa bolje on .

Name

Re Raperar

25.12.2018 16:38

Ajde smradu figurativno ja tebi otmem dete kodnaapujem mucim i bacim u govna i onda ti jos kazem alo jos trazis ustinu i sad te privodim zasto zato sto su smradovi poputt tebe imasli decu sta prozivljava Suzana i Davor zbog govana vlasti itakbi poput tebe ajde picko stavi se na njihovo mesto imas decu a ako imas sta bi ti ali ti si poltron ti si mizerija ti bi preso preko svega jebiga aj policija vlast a sto su titi isti ubili dete mizerijo o tuku narod obican naraod i hapse Davora koji se borio za obo i RVI je pa znasli sra je trebao uraditi ono sto je lukac re rekao ako zna da je neko njegovom detetu udari o cvoku on zna sta bi e to je Davorova greska trebaoje pislusati lukaca pa to odrarditi kako bi lukac a da se nadjes i ti na putu pa i tebe .jer takvi mizeriji neljudu nezasluzuju uopste da su tu medju narodima Zato davore znas sta ti je ciniti a i ovaj Raper i on bi trebao odgovarati za svoja nedjela neljudskist.

Name

reaper

25.12.2018 17:34

da, objavila al dzarira i gvardijan , jedva docekali, provjereni prijatelji srpskog naroda, pffffff

Name

Exit

25.12.2018 09:57

Da se primjetiti da je Državni aparat jako brz kad se represija primjenjuje prema građanima .Gdje je režim kad treba istražiti i kazniti za ubistvo,kad treba kazniti papke preletace,kad se namještaju tenderi.Gdje je režim u odgovoru na socijalnu bijedu i sve vecu neimaštinu .Gdje je režim da odgovori na egzodus ljudi koji idu iz ove vukojebine i ne pomišljaju da se vrate.Vazno je da je zivot produžen za 113% i da je RS stabilna .Sve govori da je sistem poceo da se urusasava sam od sebe.BH entitet RS je blijeda kopija Republike Srbije.Jedna partija ,jedan vodja,jedna teritorija .Opozicija u rasulu i kupljena ,predsjednik samozaljubljen kontrolira od uzgoja svinja do ministarstva.Mediji i novinari se smiju i odobravaju brutalno vrijeđanje sa neistomišljenicima .Umni i pametni ljudi su na margini društva .Satori i ispijanje brlje uz klicanje krezube publike su trenutno No1. Izbori sami posebi su nedemokratični i pokrati.Opozicija razbucana u nekoliko ešalona .Na sceni moral i etika su grubo poniženi a sopstveni interes preovladava.I to je trenutna dijagnoza ove kaljuže u koji živimo .

ODGOVORITE
Name

reaper

25.12.2018 11:31

nama diktatura savrseno odgovara jer svaki drugi rezim je uzaludan, kakva bolan demokratija....

Name

racic

25.12.2018 13:12

"Exit" slazem se potpuno sa ovim sto ste napisali. Nazalost ne vidim na kakav nacin ovakvu situaciju okrenuti na bolje, ljudi kao da su se srodili sa svojim okovima, postali smo kao pilici ili prasici u svinjcu, svinjac je nas svijet i zadovoljni smo kad imamo napoja i koncetrata. Gledao sam skoro jednu emisiju o VW fabrici u kojoj se proizvodi Golf 7 , pa tu 80% posla odradjuju roboti a kod nas se prave feste kada se pusti u rad ulicna rasvjeta, da se zahvalimo "stranci" sto je od nasih para to napravila, sto cemo nasim parama placati struju za to. I 'ajde sto ispecemo vola za nase "dobrocinitelje" vec za njih jos i glasamo "jer tako moramo". Iako se ponekad cini da sam sebe zavaravam, jos uvijek se nadam da dolazi novo vrijeme. Ne treba nas biti strah da budemo hrabri.

Name

Re reaper

25.12.2018 16:13

Slazem se sa vama reaper, jedino diktatura je ispravan rezim za nas narod, demokratija zapravo nigdje i ne postoji, to su samo utopijske ideje i nebuloze, zna se ko uvijek vuce konce.

Name

reaper

25.12.2018 17:24

ljudi manite se dramaturgije , zena nije uhapsena niti joj je sta bilo, policija je tu da odrzava red, ako nema reda imamo anarhiju i onda ode sve u pm. A doticni gospodin Davor ako vec zna ko mu je ubio sina kao sto tvrdi vec mjesecima nek se licno obracuna s njim i nek ne zavlaci narod

Name

istina

25.12.2018 18:06

Sve je to vec odavno otislo, za ogromnu vecinu.

Name

tuzla

25.12.2018 10:00

Imate li vi u bl mu..dokle ce vas tiranisati nemogu sve pohapsiti

ODGOVORITE
Name

Sarajevo

25.12.2018 10:01

Murize dizi federaciju i na trg krajine u bl podrska Davoru.

ODGOVORITE
Name

Br 1

25.12.2018 10:51

Vas i čekamo.

Name

Boki2

25.12.2018 14:11

Samo dodjite...cekamo vas

Name

samo dodjite

25.12.2018 16:15

evo ludi smo bez vas toliko smo vas zeljni.... zivota ti podrzavaj ga SAMO iz Sarajeva

Name

Re Boki 2

25.12.2018 16:39

Ja sam Srbim i to hovno jedno iz bl samo da znam ko si jedva cekam da te docekam a onda onda

Name

Baja zastavničar, zvani duga cijev

25.12.2018 10:02

Duge cijevi stigle na trg Krajine.

ODGOVORITE
Name

Re Pa

25.12.2018 14:12

Ne lazi stoko

Name

kiza

25.12.2018 16:52

Re Pa da li kada pominjes stoku mislis mozda na sebe. Gori si od stoke i ne moj stoku da vredjas

Name

Konferencija za štampu

25.12.2018 10:06

Što ne pohapšiše one koje su na prvoj konferenciji za štampu sve započeli, sa lažima sem jedne istine da je čovjek-mladić mrtav !

ODGOVORITE
Name

Ustaska proklamacija

25.12.2018 10:09

Lukacu sjeme ti se zatrlo. Ubijas ove ljude po ko zna koji put. Svi koji ga slusate i pri tom vjerujete da je ovo normalno i ljudski sto radite i vama se sjeme zatrlo.

ODGOVORITE
Name

PAZI

25.12.2018 16:17

Sto drugima pozelis da se tebi ne ostvari. Nesrecnice.

Name

Re Pazi

25.12.2018 16:53

U pravu si. Dragi Nog ce Lukaca riktati. A ja Lukavu zelim sto i sebi: neka mu bude kako je cinio.

Name

MILE

25.12.2018 10:09

Narode sirom srpske odmah izlazite svi do jednog na trgove vasih sela i gradova Tako su i Turci prije dvije godine spasili svoju Tursku.

ODGOVORITE
Name

MILE

25.12.2018 10:10

Narode sirom srpske odmah izlazite svi do jednog na trgove vasih sela i gradova Tako su i Turci prije dvije godine spasili svoju Tursku.

ODGOVORITE
Name

Cccccccccc

25.12.2018 11:35

Narod se boji

Name

Re MILE

25.12.2018 12:27

Jel da ponesu kuke i motike da razoruzaju policiju.

Name

MILE

25.12.2018 10:10

Narode sirom srpske odmah izlazite svi do jednog na trgove vasih sela i gradova Tako su i Turci prije dvije godine spasili svoju Tursku.

ODGOVORITE
Name

Ja

25.12.2018 10:11

Evo i evropske medije objavljiji Burlinu i Lukacevu psihijatrisku tiraniju.Saljite snimke svim medijima prijateljima institucijama vani ko moze da svjet a vec zna u kakvom smradu zivimo i ko su diktatori21 vjeka i to u jednom usranom entitetu njihovom ne nasem.Ovo treba i na drzavni nivo Bih.Ja sam obavjestio i poslo snimke hapsenja Sa trga i slu koju provodi ova rezimska policija .Narode snimaj sve scvakog policajca danas ovako a suta onako Snimajte kvazi inspektore nkih nkihova imena jissamo u RS mogu da se kurce u federaciji i regionu nemogu .Podrska Diaspore .

ODGOVORITE
Name

RE: JA

25.12.2018 16:20

Zivimo u sredjenoj i lijepoj zemlji. Ti si u dijaspori pa to ne treba da te brine. Tamo sigurno drzava trpi da dokon narod protestvuje na trgu svaki dan uprazno.

Name

Papak

25.12.2018 10:12

OVO NIJE PRAVDA!HAPSE I TUKU NAROD.DOKLE VIŠE.BEZ OBZIRA KOJA JE STRANKA NA VLASTI DOKLE? OVO JE ZEMLJA NEPISMENIH I GLUPIH...NEMA ODGOVORA NA TIRANIJU.OVO JE BANANA REPUBLIKA.NA VLASTI SU KRIMINALCI I KORUPCIJA...NAJGORE....

ODGOVORITE
Name

ЧЕТНИЧКА РЕПУБЛИКА СРПСКА

25.12.2018 10:14

Сви смо ми МУП Републике Српске. Похвала за акцију. ПРАВДА ЗА СРПСКУ !

ODGOVORITE
Name

re

25.12.2018 10:47

Za šta i za koga sam se ja borio? Gadite mi se.

Name

Sta reci

25.12.2018 13:04

Ajde Srbine sve patriote a kada bude trebalo preko grane se srbuje

Name

Cccccccccc

25.12.2018 10:24

Stidi se RS

ODGOVORITE
Name

Re

25.12.2018 16:43

RS se trebala stidjeti jos 1992. Kad nije tada, sto bu danas?

Name

Istok

25.12.2018 10:31

Ovo je prilika da se narod inicira i okupi oko davora. Ovo je prilika i da se pokaze ko je za promjene a ko ne . Ovo je prilika koju ne smije propustiti prvenstveno SDS jer ako ovo propusti sledece prilike nece biti.Kraj SDS ce biti neizbjezan.

ODGOVORITE
Name

Ma nemoj

25.12.2018 16:24

ma ko da se okuplja oko te budale, covjek nema veze s mozgom.... jos njega nije tesko ni razumjeti, malo ko bi ostao pri sebi uz nivo stresa koji je imao u prethodnom periodu.... ali ovi dusebriznici sto ga toboze podrzavaju-profesionalni strajkaci i dokone babuskare.... tu nema nikog normalnog, pri cistoj svijesti i zdravoj pameti- da se razumijemo.

Name

udrite

25.12.2018 10:37

Sunjala..

ODGOVORITE
Name

diktatura

25.12.2018 10:37

Zivjela diktatura!

ODGOVORITE
Name

gogo

25.12.2018 10:39

Sjeverna Korea.

ODGOVORITE
Name

Miodrag iz Prijedora

25.12.2018 11:24

Sramota sta nam rezim radi.Ko nas sad zeli unistiti?Dizi se Prijedore,pokazimo da zlocinci postoje i u Bl a ne samo ovdje.

Name

синип

25.12.2018 14:33

Срамота да их има који не знају да се Кореја пише са "ј". :-)

Name

Re sinip

25.12.2018 16:56

Ma kakve to veze ima. Lukac ne zna ni da je Zemlja okrugla, pa je opet ministar. Mozda ga je ona pacenica od zene nesto naucila jer je bila streber velikih ambicija.

Name

Dokle ljudi ????

25.12.2018 10:47

Daj vise ljudi sa ovim cirkusom prestanite. Pocnite nesto raditi . Popeliste se svima na glavu .

ODGOVORITE
Name

Re:

25.12.2018 12:28

Мрш тамо!

Name

Restart X

25.12.2018 14:24

Mars ti stoko naivna j... te i MI6 i PDP i SDS a posebno CIA

Name

stvarno

25.12.2018 16:26

stvarno su dosadni, izbjegavam Trg vec pola godine. Tamo niko ko ima veze s mozgom nema sta da traži. To je toliko ocigledno.

Name

Ratko

25.12.2018 10:48

SDS i PDP kao i sve opozicione partije odmah moraju organizovati oslobadjanje privrednih subjekata Istocne Republike Srpske . Odmah razoruzati policiju koja je u sluzbi SNSD-a . Sve celnike SNSD pozatvarati i krenuti u oslobadjanje prestonice ili proglasiti glavni grad Istocne Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

može li

25.12.2018 16:27

može li i moja šupa da dođe na red -da i nju oslobađamo??

Name

Q

25.12.2018 10:49

Evo 10 govana koje sramote uniformu policijeRS na jednog covjeka.Narode snimaj fizono ine imena ko su ti policajci evo uhapsili su i Sukala Borenobicu dixzi narod VRS RVI sta vi cekete ocemoli ovo mirno gledati nemogu nas sve pohapsiti ali treba im odgovoriti i to kako oni tako i mi zat nije dosta Interventni vod burle biserka lukacu negine vam 40 godina a i vama pizduni sto ste pristali na to da hapsite odgovaracete .Jel vas nije sramota narodakomsije sta vam kaze rodbina zena i djeca kar vidite sta radite sta mislite djubradi da to neko vama radi o vasoj porodici fuj mizerijo dno dna.

ODGOVORITE
Name

Žute trake pokidane, trg ide u ruke naroda

25.12.2018 10:59

I s tim pada vlast. Evo Avaz izvještava da su trake pokidane, gubi li policija kontrolu? Revolucija na pomolu

Name

Daniel

25.12.2018 10:49

"Dragičević je pokušao da izmakne hapšenju, ali mu to nije pošlo za rukom. NIje pružao nikakav otpor." Ko pise ove tekstove? Je li se opirao ili nije?

ODGOVORITE
Name

Cale

25.12.2018 11:17

Izgleda je pokušao umaci autom ali kada su ga blokirali nije pružio otpor hapšenju.

Name

Te trenutak istine

25.12.2018 10:58

E Nece neznam ali Diaspora je zapjenila da se bilo ko od tihdjubradi pojavi neznam sta bi bili.Evo salju se svi snimci u strane medije

ODGOVORITE
Name

Patriota

25.12.2018 10:58

"Čestit Božić Predsjednice"!

ODGOVORITE
Name

koki

25.12.2018 11:14

Zivjela Republika Srpska

Name

Re

25.12.2018 16:41

Republika zivi, ljudi joj umiru i odlaze.

Name

Re koki

25.12.2018 16:58

Tako je. Zivjela Srpska. Dole Pejina unuka i Alijin ljiljan Lukac!!!

Name

Suzana

25.12.2018 11:02

Pa to je SRAMOTA! Nije važno koje vjere je bio David, bijo je nečije djete!!!

ODGOVORITE
Name

HAG

25.12.2018 11:07

TO TI JE ISTO KAO I U HAGU MOCNICI KAZNJAVAJU NEPOSLUSNE SRBE....TO TI JE PRAVDA A VI SE ZAPITAJTE IMA LI UOPSTE PRAVDE? KAD TAD SVI CETE SE LUPATI U GLAVU JER NISTE RAZMISLJALI O SVOJOJ DJECI..."DAVOR JE TAMO NEKI" I "MENI SE TO NE MOZE DESITI" E MOJ NARODE STA NAM RADE A VI SJEDITE I LIKUJETE FUJ...SIROTINJO ZATUPLJENA GLEDAJTE RIJALITI I MOZAK STAVITE NA STO DA GLEDA U PRAZNO

ODGOVORITE
Name

SSS

25.12.2018 11:14

Ne treba im precutati ovo. Treba da znate da sutra dolaze po vasu djecu i po vas !

ODGOVORITE
Name

Milos

25.12.2018 11:34

Normalne ljude Niko ne hapsi I progoni

Name

Banja Luka

25.12.2018 11:17

Konačno! Samo hapsi petokolonašku bagru!

ODGOVORITE
Name

Edina Dzindo

25.12.2018 11:17

žao mi je da ne mogu telefonom da vas dobijem...mene ne čude ova desavanja , demonstracija sile poticanje straha kod građana...nalogodavci su oni koji i kriju istinu i pravdu...takve treba pod hitno privesti...ovdje je vrijeme da se uključi SIPA...inače neki žele da živimo pod terorom i strahom...jeza me hvata dok gledam snimke i desavanja zbog svoje djece i unučadi podrška hrabrim i istrajnim roditeljima

ODGOVORITE
Name

W

25.12.2018 11:19

Narode nedaj na narod nedaj da hapse nase sunarodnike sko policija nije za nas narod onda i treba tako .Sto se neprikljuce narodu .Ako one mogu da tuku nas pa mozemo uci.

ODGOVORITE
Name

Edina

25.12.2018 11:19

zovem vas s dva telefona i ne mogu dobiti u emisiji a da imam prevoz i te kako bih bila na tom trgu...ljudi velikog srca sretno vam i čuvajte se onih koji bi trebali da nam garantuju siguran život

ODGOVORITE
Name

RS

25.12.2018 11:20

Ne brinite vi iz federscije za RS .Gledaj te svoja posla kako da prezivote. Zalkpni i instotucije se moraju postovati.

ODGOVORITE
Name

RE

25.12.2018 11:46

FEDERACIJA ŽIVI, A MI U RS SKAPAVAMO OD TIRANIJE. VUČIĆU GDJE SI DA SMIRIŠ STANJE, MILOMIR MARIĆ I NJEGOVA LATANICA

Name

Zivot

25.12.2018 14:29

Jedi g. Mars tamo u taj tvpj zeleni mravinjak od 23%

Name

Banjalučanin

25.12.2018 11:24

A diktator je opet pobijeđen od Petra Kočića, nisu uspjeli uhapsiti djeteta pred Petrom. Njemu ništa nije mogla AU pa ustaše su mu bacili spomenik u Vrbas ali Čika Pero je jači od svih diktatora, u moje vrijeme ako poljubiš curu na klupi ispred Pere imaćeš sreće a ovi što su tukli jutros tukli ono dijete neće imati sreće u životu.

ODGOVORITE
Name

Re Banjalucanin

25.12.2018 14:28

Bravo sugradjanine moj..besmrtan je Pero Kocic i njegovi stihovi.Poslije skole u Gimnaziji, svi smo isli u parkic.Kod pere i njegovih stihova. Kladim se da ih ne zna ni Dodik, ni Lukac ni Biserka...i da znaju ne razumiju oni neke rijeci kao sto su iskreno, sloboda, ljubi, neustrasiv itd.

Name

Re

25.12.2018 17:01

Ma znaju oni gdje je parkic, ahaaa. Pa juce su dosli iz svojih vukojebina.

Name

Илија Чворовић

25.12.2018 11:25

Зар Станивуковић нема посланички имунитет?

ODGOVORITE
Name

Re

25.12.2018 14:25

Ima van trga,ali na trgu je clan sekte i odgovara za posledice..

Name

iskreno

25.12.2018 18:15

Odgovaraces i titi za posledice.

Name

Danas u 18 sati svi na trg

25.12.2018 11:25

Tako kaže momak koji je hrabro presjeko žutu traku. I onda ga je policija privela.

ODGOVORITE
Name

Tom

25.12.2018 11:25

Crtani film je ralniji...ako okupljanje po zakonu nije dozvoljenjo zasto je do sada dozvoljeno ???

ODGOVORITE
Name

rade_kornjaca

25.12.2018 11:26

Drotovi pretresaju ljude u gradskom autobusu, pa ovo je uzas.

ODGOVORITE
Name

Auuuu

25.12.2018 11:27

Izgleda da se LUKAC mora spasiti po svaku cijenu,jer je opasan zna mnogo.Nisu smjeli da ga ne stave ponovo za ministra,djaba je i Dodo bio protiv?

ODGOVORITE
Name

srb

25.12.2018 11:27

Za ovu zemlju su nasi djedovi i ocevi dali zivote a evo kako je mafija rusi i gazi po narodu.Vi ste ih izglasali predhodni godina sada sami sebe biraju i rade sta hoce, a ti narode samo gledaj...

ODGOVORITE
Name

Re

25.12.2018 16:39

Za koju zemlju?

Name

reaper

25.12.2018 11:28

Naravno da treba sve to skloniti sa trga, kolko kontaju biti tamo, 100 godina ??? par stotina ljudi blokira cijeli grad , policija treba dovesti par vozila i vodenim topovima rastjerati to, pa dosta je vise dramaturgije alooooooo

ODGOVORITE
Name

Re

25.12.2018 13:55

Pitao bih te da je tvoje dete nastradalo

Name

reaper

25.12.2018 14:11

da je moje dijete nastradalo a da znam ko je to uradio kao sto Davor tvrdi da zna , ja bi otisao iste sekunde i roknuo ubicu, ne bi pravio rijaliti na trgu 9 mjeseci

Name

Re reaper

25.12.2018 17:05

Ajd vidjecemo kad ti se to desi da l ces roknuti nekog. A Davor vidis nije ubica kao ti.

Name

reaper

25.12.2018 18:09

pa sto onda prijeti neko vece da ce ubiti ljude ako nije ubica ?

Name

Zabrinuti Gradanin

25.12.2018 11:30

Sto se tice hapsenja policije osudujem ih nisu trebali da hapse na trgu . Ali kad pogledas siru sliku situacije ja ka gradanin sam zgrozen sto nemogu naci ubice . Ali neodobravam da se na trgu ispred boske okupljaju gradani i protestvuju . Jer ja svoju malu djecu nemogu da izvedem u setnju gospodskom i na trg krajine jer je to pocelo da bude uznemiravajuce za djecu . trebalo je na nekom drugom mjestu da se protestvuje u blizini skupstine zgrade vlade a ne na trgu .

ODGOVORITE
Name

Re

25.12.2018 12:39

Sta ti pricas,okupljanje traje kratko!Ko tebi brani da setas,jadan si.Cuvaj se ti drugih stvari,da i tebe ne zadese.Kolo srece nije uvijek kako mi zelimo.

Name

4S

25.12.2018 12:48

A ne uznemirava te nekažnjeno ubistvo,samo zabi glavu u pijesak možda niko neće dirati tvoje dijete.

Name

mm

25.12.2018 11:31

nije to još ništa šta će da vam rade diktatori

ODGOVORITE
Name

Spiler

25.12.2018 11:32

VAZDUH TREPTI KAO DA NEBO GORI /SPREMASE OLUJA.NAROD JE POCEO DA SE SKUPLJA NA TRGU POLICIJA JE U DAVOROVOJ KUCI NEDA SUZANI DA UDJE U SVOJU KUCU A ONI UNUTRA RADE STA HOCE IZBACILU SU I DJECU NSPOLJE SAZNAJTE KO SU TI LJUDI SNIMAJTE IH IMENA I SVI NA TRG .I NARODE NEDAJ DA TE TUKU USPROTIVI SE NAORUZAJ SE I NIKAD PRVI ALI NA NJIHOVU BAHATOST I SILU BRANI SE NEDOPUSTI DA TE MALTRETIRAJU HAPSE LOME TUKU PONIZAVAJU A DA IM NE UZVRATIS.DOSTA JE BILO OVO JE PREVISE HAPSE U PO BJELA DANA OVARAJU NA ULUCU KAZU POVREDJEN JEDAN POLICAJAC PA POLICIJU I BI IMATE NEKOG OD NAS TU BRATA SESTRU PRIJATELJA KOMSIJU PRIKLJUCI SE NARODU A NE PROTIV NARODA .NEMOJTE DA PRLJATE SVOJA IMENA UMRNA SVOJE FAMILIJE KAO STO SU BURLE BISERKALUKAC CULUM IDR.NEDOZVOLU DA TE MANIPULIRAJU ZBOG MIZERNE PLATE I DA IDE OPET SRBIN NA SRBINA BRAT NA BRATA ZBOG KOGA ZBOG BURLE I POKRADENI MILIJARDI A PROTIV OSTINE I SAMO ISTINE SVIH ONI PREVARENI POKRADENI POBIJENI U OVOJ RS OD TIRANSKOG REZIMA.SVI BA TRG ZA ISTINU I OSLOBADJANJE RS OD TIRANIJE DILERAKRIMINALACA I UBICA NASE I VASE DJECE.

ODGOVORITE
Name

Zeljko

25.12.2018 11:34

Pitanje 1.Tri patologa su vrsila obdukciju pok.Davida i sva trojica su utvrdila da je imao alkohola u krvi oko 1,5 promila.Ako je David 6 dana drzan na nepoznatoj lokaciji,tucen,mucen,silovan itd.otkud mu alkohol u krvi?Da li su mu ti mucitelji davali da pije dok su ga mucili? Pitanje 2.Radnica u pekari Zmijanje je nedvosmisleno potvrdila da je David bio u pekari oko 3 ujutro.Ova pekara se nalazi 50 metara od kuce koja je provaljena.Kako su Davida pripadnici MUP a mogli oteti na sasvim drugom dijelu grada ako je u 3 bio u pekari? Pitanje 3.Kada je David pronadjen u crkvenoj bio je snijeg na obali.Kako to da nije bilo nikakvih tragova tockova vozila ili obuce osoba koja su Davida navodno tu bacila? Pitanje 4.Ako je policija u vozilu Dacia dovezla Davida do te lokacije,to auto je moralo proci kroz centar grada gdje se nalaze desetine kamera.Kako to da nema nijednog snimka tog vozila kako dolazi ili se udaljava sa lokacije gdje je David pronadjen?Ako su se novinari dokopali snimaka mrtvog Davida sa obdukcionog stola siguran sam da bi dosli i do ovog snimka da postoji. Pitanje 5.Koja je logika da neko nekog muci 5,6 dana,i onda tu osobu zivu doveze bukvalno u centar grada gdje te svako moze vidjeti?To najveci debili ne bi uradili.

ODGOVORITE
Name

Re

25.12.2018 11:58

A ti kao tražiš logiku. Ajde onda pojasni nam šta jeste logično i zašto onda policija uništi dokaze, zašto su nestali snimci iz centra grada, gdje su listinzi telefona, zašto do sada nisu pregledane prostorije niti IT oprema u kući Dragićevića... O posjeti "zvamičnika" porodici...

Name

xl

25.12.2018 13:01

Dobro jutro Zelko ti se probudio nakon 9 mjeseci,ili si danas dobio tv i internet

Name

ŽIKA Ž

25.12.2018 13:30

Željko upali svjetlo još ti je mrak pred očima.

Name

3u1

25.12.2018 11:34

TACNO UNUKA NA SVOJ PRAZIK...LUKACU PRIVATNA POLICIJA..

ODGOVORITE
Name

Gojko

25.12.2018 11:34

Milorade šta radiš među narodo DIKTATORU JEDAN OVO ĆE TI SE OBITI O GLAVU BANDITU I TI I LUKAČ

ODGOVORITE
Name

klix

25.12.2018 11:34

SRAMOTA JE NAPADATI NA POLICIJU

ODGOVORITE
Name

007

25.12.2018 11:55

Policija pre mlaka.

Name

Nadam se

25.12.2018 11:36

Da ce ovaj predmet biti proslijedjen u Tuzilastvo BiH. Pa ako ima osnova i dokaza neka hapse ministra i policiju, a ako nema, neka vise zavrsi ovaj patnja i cirkus.

ODGOVORITE
Name

Muki

25.12.2018 11:36

U Banjaluci otac ostao bez djeteta,u Visegradu dijete bez oca,cije su krvave ruke?

ODGOVORITE
Name

Sz

25.12.2018 11:37

PO SNIMKU SE VIDI DA JE SVE UNAPRIJED DOGOVORENI,PRATITE RAVNODUSNO PONASANJE STANIVUKOVICA I BORENOVICA,SVE U NAPRIJED DOGOVORENO IZA ZATVORENIH VRATA, GLUPI NARODE PREDSTAVA ZA SAMO ZA VAS!!!! KO RAZMISLJA ZNACE !!!! SVI PISAJU U ISTU TIKVU,DAVOR JE NAIVNO KAO NAGOVIJESTIJO BICE HAPSENA! Koja koincidencija da se bas ovako zavrsi,naval narode stoko,klizite se po tankom ledu I dalje samo ne idite dalje,duboko je.......

ODGOVORITE
Name

Re SZ

25.12.2018 13:39

A ti si tako pametan auuu. Osnovna logika decko ti ne radi. zar ne mislis da su i Borenovic i Sukalo i Drasko mogli jednim pokretom noge da budu kod Dodika, hahaha..pa svakog cuda za tri dana dosta. ALI NISU HTJELI, ako tvoj pileci mozak moze da razumije.

Name

Srki

25.12.2018 23:02

Čovjek je u pravu ovaj baš jutros iz Višegrada došao na trg čisti rijaliti za široke narodne mase PRAVDA ZA SVE.

Name

Doboj Ba

25.12.2018 11:40

UBICE UBICE UBICE UBICE HAPSE OZLOJADJENJE RIDITELJE JEL IM TO SPREMAJU LIKVIDACIJU DA UBIJU I DAVORA KO ŠTO SU UBILI DAVIDA UBICE HAPSE I ISTI UBIJAJU ZAR DAVOR NEMA GRADJANSKA PRAVA DA TRAŽI ISTINU VIDI SAV SVIJET KO SU UBICE I NA KOJIM POZICIJAMA SRAM VAS BILO ZA CIJELU DRŽAVU SVE VAS TREBA SMIJENITI ORAVDA ZA DAVIDA PRAVDA ZA DAVORA PRAVDA ZA SVE LJUDE UBICE U ZATOVOR IMATE VI VAŠU DJECU BOG CE NA NJIMA VRATITI PA CE TE SE SJETITI DAVORA I DAVIDA GOVNA SAV MUP SA LUKAČEM OVU DRŽAVU TREBA SRUŠITI OVDE NEMA NI DRŽAVE NI ZAKONA NI ŽIVOTA NI ZA NAS NITI ZA NAŠU DJECU

ODGOVORITE
Name

BB

25.12.2018 12:24

100 Posto si upravu

Name

Stojan

25.12.2018 11:46

To policijo!

ODGOVORITE
Name

BB Za Stojana

25.12.2018 12:27

Dabogda ti se isto desilo Pa cu ja Pisati to Policijo JTM

Name

Pravda

25.12.2018 11:47

Jesu hrabri ovi u uniformi sto ne hapse svoje kolege sto kradu tudju sumu i prodaju .Ne razumijem ove debile sto brani policajce u Francuskoj protestuju vise od mjesec dana i ne hapse ovako Dole crveni rezim

ODGOVORITE
Name

Free

25.12.2018 11:47

Gdje su silni Krajišnici, Banjalučani... Gdje taj hrabri Lauš, Lešinari.... Zar ovo da Vam rade u sred lijepog grada?

ODGOVORITE
Name

re

25.12.2018 12:40

Sakrili se u mišiju rupu.

Name

Spiler

25.12.2018 11:48

Evo i Borenovica su govna uhapsili .Ajde narode naoruzaj se da bi se mogao brAniti od kanalizacije SNSDa

ODGOVORITE
Name

jedan

25.12.2018 11:48

hajmo ljudi, svi na trg u 18......no passaran

ODGOVORITE
Name

armani

25.12.2018 11:48

Davor Dragicevic je samo jedna od zrtava rezima koji na celu sa diktatorom Dodikom vec 12 godina rusi sve one koji se usude traziti pravdu.Dodik je svake izbore dobijao na retorici mrznje prema Bosni,i danas je poslusnu policiju natjerao na svoj narod.Zao mi je oni koji nisu glasali za njega,ali velikom vecinom gradjani rs-a su glasove dali covjeku koji je na crnoj listi Usa i koji gusi svaki glas pravde u tom Bh entitetu.Za one koji su glasali za njega ce za neko vrijeme stici odgovor sta su kao narod,kao entitet i kao drustvo dobili ponovnim biranjem covjeka koji je taj Bh entitet privatizovao i ubio svaku nadu u buducnost tamosnjeg naroda.Treci put biraju istog i to je fenomen od naroda.

ODGOVORITE
Name

Mrga

25.12.2018 12:20

Aj Vukota sad se pokazi

Name

Re

25.12.2018 12:21

Narod je kukavica. Boji se narod ovog režima. Nesmije da izađe napolje.

Name

reaper

25.12.2018 15:11

Bolan Armani, da nije Dodik, bio bi neki drugi diktator ko sto je uvijek na ovim prostorima bilo...pa zar ti stvarno mislis da negdje u svijetu postoji zemlja medvjeda i leptirova gdje je sve lijepo, gdje nema korupcije, diktature, pljacke i ptice cvrkucu povazdan...Pa nama da Klingonci dodju na vlast opet ce biti korupcije, pljacke i slicno. Sto prije realizujes tu cinjenicu u svojoj glavi lakse ce ti biti poslije...

Name

Duro

25.12.2018 11:53

Kao prvo treba razumjeti Davidove roditelje. Oni "imaju pravo da rade sve ", jer je ocigledno zakazali organi drzave. Ali, iza njehove pravedne borbe, sakrivaju se kvazi politicari koji su na poslednjim izborima dozivjeli poraz poput Adama Sukala. Njemu je ovo jedina prilika da se kako tako pojavljuje u javnosti.

ODGOVORITE
Name

Me

25.12.2018 11:54

Ustajte narode, sta cekate,. Borite se protiv ovog zla,. Njih samo revolucija more skinuti sa vlasti,.

ODGOVORITE
Name

Istok

25.12.2018 11:55

Organizujte narodnu Miliciju da se oslobodimo od SNSD Policije

ODGOVORITE
Name

Bravo za policiju

25.12.2018 11:56

Tako i treba za sve one koji se ponasaju kao siledzije a ovamo se predstavljaju kao da su za narod. Nedaj boze narodu da takvi nekad dodju na vlast jer sta bi radili narodu kada ovako nasrcu na policiju.

ODGOVORITE
Name

kiza

25.12.2018 12:57

E svasta ovaj narod iznedri pa cak i tebe

Name

Istok

25.12.2018 11:56

Organizujte zastitu naroda od SNSD-a . Razoruzajte policiju ,, regrutujte Miliciju

ODGOVORITE
Name

007

25.12.2018 12:42

Napokon trg vratio svoju namenu.

Name

Dragutin

25.12.2018 12:00

Niko od njih nije uhapsen nego su oni privedeni,Davor Dragicevic je priveden jer se nije odazvao na poziv suda na saslusanje zbog ranije iznesenih tvrdnji i uvreda pa cak i javnih prijetnji upucenih nekim ljudima.Svi moramo biti legalisti i moramo se odazvati na saslusanje pa tako i Davor. Nije ovo vrijeme divljeg zapada gdje je vladao zakon linca...

ODGOVORITE
Name

Toooo

25.12.2018 12:01

Hapsi sve pi redu tokio milicijoooo

ODGOVORITE
Name

Mir

25.12.2018 12:06

Mekticu napravi vec jednom red na Davidovom trgu!!!!

ODGOVORITE
Name

Gagi

25.12.2018 12:07

To policijo!!!Svaka cast!!!

ODGOVORITE
Name

Mir

25.12.2018 12:08

Dodik je od Vucica jucer dobio zeleno svjetlo da hapsi..ko to nevidi corav je kod ociju!!!!

ODGOVORITE
Name

strsljen

25.12.2018 12:10

pogledajte video na portalu srpskacafe....djecu (policajce) poslali da hapsi narod...eeeee

ODGOVORITE
Name

Sanjin

25.12.2018 12:13

Dobro ste se sjetili da sklonite ovu lakrdiju

ODGOVORITE
Name

Ratko

25.12.2018 12:14

Izgleda da Davoru ipak nije slomljena ruka, izvestaj zdravstvene ustanove nakon rtg pregleda, ali izgleda da je bilo novih hapsenja.

ODGOVORITE
Name

BB

25.12.2018 12:21

To samo moze u BIH Nije him dosta sta cu cojku uradili sad jos i ovo zalost sta rec Bosna

ODGOVORITE
Name

Strogo sankcionisati

25.12.2018 12:22

Ako taj Davor ikoliko dostojanstva i postovanja preva svom pokojnom sinu ima onda treba da ga je sramota( njegove pristalice) da tu nesrecu zloupotrebljava u ime svog sina na politicki nacin i ko zna sve kakve su tu pozadine, nego da se vrati realnosti i na civilizovan i pravni nacin bori za pravdu ....

ODGOVORITE
Name

Re

25.12.2018 13:34

Koji je civilizovan način? Ajde, nastavi..

Name

Restart X

25.12.2018 14:39

MI6 ni Bpzic ne slavi...e moja djeco jeste naivni

Name

Za Strogo Sankcionisati

25.12.2018 16:02

...nastavi priču...

Name

A. V.

25.12.2018 12:24

Dodik i Cvijanoviceva su katolici. Sebe nagradili za Bozic.

ODGOVORITE
Name

B luka

25.12.2018 12:25

Svi na trg u Banja luku. DAVORU I SUZANI TREBA PODRŠKA. SVI NA ULICE NEKA PADNU UBICE.

ODGOVORITE
Name

Re Paevo

25.12.2018 14:41

Evo tcimo

Name

Rr B Luka.

25.12.2018 15:01

Suzo Davore uz tebe smo PRAVDA ZA DAVIDA

Name

Neso Republika Srpska

25.12.2018 12:26

TO MILICIJO!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Pravda

25.12.2018 15:23

Podrska pirodici Dragicevic izdrzite uz vas sam sa pkrodicom.Docekace ih zazluzena kazna gorice u paklu.

Name

Konacno

25.12.2018 12:33

Samo nas sloga spasava jedna drzava jedan presjednik ostalo sve propast za sviju nas osim ovih na vlasti.

ODGOVORITE
Name

Hotel Vučko

25.12.2018 12:34

Završio sam sa ovom državom do kraja života!

ODGOVORITE
Name

Nena

25.12.2018 12:36

Pu sram vas bilo bando korumpirana, ubili ste dete, jos mu hapsite roditelje

ODGOVORITE
Name

armani

25.12.2018 12:37

Jadne li policije,i ovi maskirani jadinica za podrsku.Takvu dvojicu tzv specijalaca je jedan momak u diskoteci u B luci prije 7 dana nokautirao.A da Sipa uleti na trg,ni jedan Lukacev policajac ne bi na nogama ostao.Sipa je najsposbnoja i najobucenija policijska jedinica u regionu i sire.To su ocjenili medjun policijski stratezi koji su imali uvid u sposobnost i profesionalnost te Bh policijske jedinice.Oni ne maltretiraju civile,nego hapse zlocince,kriminalce, i to urade brzo tiho i bez zrtava.Ovi Lukacevi hapse nenaoruzane civile na trgu i roditelje ubijenog im sina Davida.Tek sad su izgubili svaki kredibiltet i mislim da ce biti na zubu citavog regiona,a i Medj zajednice.Izgubili su kompas i policija i Dodik i nema im povratka.Sami su sebe uvukli i nisu izdrazali Davorovu borbu i upornost.Rezim je pao i zabio je sebi autogol.

ODGOVORITE
Name

Re armani

25.12.2018 13:36

Bravo, tacno. Sda je sve samo pitanje vremena..tika taka,a mi smo vrijeme.

Name

beli

25.12.2018 14:30

Koja SIPA.....

Name

Ratko

25.12.2018 12:40

Policija upravo uklanja sve sa trga

ODGOVORITE
Name

Vlado, Tuzla

25.12.2018 12:44

Ako ovo prođe onako kako je režim zamislio, nek' nam je Bog na pomoći. Pa zar čovjek nema pravo tražiti istinu i pravdu za sina??? Zatvorite oči, zamislite na trenutak da je vaše dijete. Ovo nije Dodikistan, pravda je imperativ. Kako bi se režim ponašao da je to bio Igor umjesto Davida? Prema tome, ako sad režimu prođe, onda je to početak još mračnijeg perioda u BiH. Zamislite šta slijedi ako se više pravda za ubistvo ne smije ni tražiti?? Ko je slijedeći? Čije dijete je slijedeće?

ODGOVORITE
Name

murga drot

25.12.2018 12:45

Etoo za ovo sto se borili,,za ovo ste glasali,,ko nebude slusao dobice pendrek preko ledja ili otkaz na poslu...To vam jedao vas baja koji vam kenja o bajkama o nezavisnosti,,o ,,boljem dijelu,, BiH,,o ,,braci,, rusima,,majci srbiji,, a hebe se njima za vama

ODGOVORITE
Name

Zenica

25.12.2018 12:46

Ovdje se radi o (na neki način) dosta hrabroj demonstraciji sile aktuelne vlasti koja je procijenila da ovako nešto može uraditi,kao jedan vid testa do koje mjere može poduzimati ovakve i slične korake... Ovisno od toga u kojoj mjeri se pokaže da ovako nešto može proći bez većih protesta,neki naredni ovakav (ili sličan) potez vladajuće "oligarhije" (u ovom slučaju u Banja Luci,naravno isto se može očekivati i od ostalih "vladajućih struktura" u BiH) može se opet desiti... Jer,"poredak se mora očuvati po svaku cijenu"...

ODGOVORITE
Name

Pendrekolog

25.12.2018 12:50

Pa lijepo vam je Dodik rekao, da ce vas poslije izbora pomesti. Sada je ispunio obecanje. Covjek od rijeci.

ODGOVORITE
Name

Re

25.12.2018 13:37

Zamišljam taj pogani izraz na tvom licu dok ovo pišeš.... Bolesno

Name

Danas u 18. sati svi na trg

25.12.2018 12:54

Vratite trg narodu, trg nije Dodikov. Svi u 18. sati na trg

ODGOVORITE
Name

Arena

25.12.2018 12:55

Majku vam fasisticku i diktatorsku.Zasluzili ste javni sud u sred grada.Irodi roda svog,vrsite silu nad jadnim ljudima,ubice,krvinici!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Dundo Maroje

25.12.2018 12:58

Strašno! Sve ovo je Biserka najavljivala još prije izbora! Sramota! Specijalci naoružani do zuba protiv golorukog naroda! Strašno! SVI NA TRG!

ODGOVORITE
Name

T9

25.12.2018 13:02

Trebalo je davno ovo uraditi.

ODGOVORITE
Name

brecalo

25.12.2018 13:06

Lukac ispunjava svoje zelje Sram ga bilo

ODGOVORITE
Name

hag

25.12.2018 13:06

SAMO OSTRO POLICIJO DOSTA JE BILO VISE PETOKOLONASA.

ODGOVORITE
Name

B luka

25.12.2018 13:07

Ajmo Banja luka svi na trg.Pravda za Davida

ODGOVORITE
Name

Re BL

25.12.2018 13:33

U 18.00 kao i svakog dana.

Name

B luka

25.12.2018 13:08

Svi na trg. Podrška Davoru i Suzani. Pravda za Davida.

ODGOVORITE
Name

B luka

25.12.2018 13:09

Ostavka Lukača. Pravda za Davida

ODGOVORITE
Name

Braćo moja

25.12.2018 13:12

Srpska policijo,zelim vam mnogo uspjeha u vasem radu.Hvala vam sto ste napokon rijesili da "očistite"Trg Krajine od prljavštine i nama,normalnim gradjanima Banjaluke, omogucite normalan život u nasoj dragoj Banjaluci.Još jednom- HVALA.Uz vas je normalan narod Republike Srpske

ODGOVORITE
Name

refik

25.12.2018 13:13

Zuti prsluci

ODGOVORITE
Name

Stojan

25.12.2018 13:15

Svaka čast policiji RS!

ODGOVORITE
Name

TAKO JE

25.12.2018 13:33

TAKO JE

Name

Re

25.12.2018 13:38

Za?

Name

Vuk sa Drine

25.12.2018 13:17

Eee jad i čemer,ja mislio hapse neke migrante iz isila koji prolaze slobodno kroz BiH,koliko je policije i specijale,a kad sam ja gonio neprijatelje i ulazio gdje ovi policajci nikada neće ,ovi njihovi prethodnici t,j ,ratna policija je pljačkala iza mene kad ja dignem neprijatelja,i bili su popuna dok ne dodje prava vojska9,oni su bili isto ko i danas JAJARE

ODGOVORITE
Name

Dokle ovako?

25.12.2018 13:22

TIBIH: "Policijskim zauzimanjem glavnog trga u Banjoj Luci poslata je poruka svim građanima da se drugačije mišljenje od onog koje zastupa aktuelna vlast neće tolerirati i da će svako ko misli drugačije i izražava to javno biti uhapšen ili politički gonjen."

ODGOVORITE
Name

reaper

25.12.2018 13:44

svako to vidi na svoj nacin, zar institucije treba da dopuste da narod radi sta hoce

Name

Dimitros

25.12.2018 13:24

Ovo je za svaku osudu rezim i diktatura uklonise sa trga svijece i cvijece . Oni su monstrumi sa ovim cinom izazvace samo vece nemire u narodu .ovim putem sve pohvale za BNTV koji na pravi profesionalan nacin izvjestavaju javnost Pravda za Davida i sa sve gradzane ove napaćene zemlje✊

ODGOVORITE
Name

aco

25.12.2018 13:26

Kod nas se sve svodi na srbovanje i kosovsku bitku, a svijet nam se smije. Izrodili smo monstrume koje obozavamo. Fuj

ODGOVORITE
Name

Re

25.12.2018 16:36

I na Republiku Srpsku kao najponosniju tekovinu otadzbinskog rata, da da

Name

Ljsb

25.12.2018 13:26

Puna podrska policiji da vrate trg gradjanima

ODGOVORITE
Name

zdravko

25.12.2018 13:26

Ajd pogodi tko je dao MiG.

ODGOVORITE
Name

uprolazu

25.12.2018 13:28

Sjeverna Koreja!

ODGOVORITE
Name

General

25.12.2018 13:33

Da se meni desi kao ovom covjeku sta su sve uradili nisam siguran da bih se ovako racionalno ponasao.

ODGOVORITE
Name

reaper

25.12.2018 13:45

bravo generale...da se nesto meni tako dogodilo i da ja kao "znam" ko je to uradio pa rokno bi tog iste sekunde, ne bi pravio rijaliti po trgu devet mjeseci

Name

Re reaper

25.12.2018 13:55

Ljepse je cekati Boziju pravdu pa npr. gledas Lukaca kako ga kancer rastura. A on manji nego kad se rodio. A njegov kum? Ee taj zasluzuje da dok je ziv gleda kako mu se rusi sve ono do cega drzi.

Name

reaper

25.12.2018 14:15

nema tu bozije pravde ni nicega, sve je to politika pajdo , bili je i prije ubijenih , nerasvijetljenih ubistava dok su bili drugi rezimi, pa niko nije blejao po trgu

Name

za truli SNSD

25.12.2018 13:35

Ovo vam nikada necemo zaboraviti. Osramotili ste se kao nikada niko u istoriji srpskog naroda. Ovo je samo potvrda i vas potpis na Davidovo ubistvo. Konacno ste priznali. Jadni ste. Mislite sa ste nesto rijesili danasnjom silom? Tek sada vas svi mrzimo. Drobino smrdljiva!

ODGOVORITE
Name

Novo srce napravito na trgu

25.12.2018 13:36

Narod se okuplja. Izlazite svi pa se vidimo na trgu

ODGOVORITE
Name

reaper

25.12.2018 14:29

ma bitno je da je ono "napravito" ....dok je ovaca nece falit vune

Name

Banja Luka je pala

25.12.2018 13:36

Nažalost, papci pobijediše. Laku noć "banjalučani".

ODGOVORITE
Name

Re Banja Luka je pala

25.12.2018 14:29

Ajde botino po sendvic..

Name

Ilija

25.12.2018 13:36

Dosao je trenutak da se narod digne u borbu protiv fasista, samo hrabro sloboda se osvaja niko je nece dati.

ODGOVORITE
Name

Aco

25.12.2018 13:36

fuj

ODGOVORITE
Name

reaper

25.12.2018 13:38

znaci covjek je priveden zbog odbijanja da primi poziv na saslusanje (prema bn info) ....i sta je tu sporno. Kazu polomili mu ruku....da se nije opirao hapsenju vjerovatno je ne bi polomili...opet sta je sporno. da se ne ponavljamo, svi mi razumijemo patnju i gubitak tog jadnog covjeka koji je izmanipulisan od raznih politickih prevaranata zarad njihove rekame ali pogledajmo malo siru sliku. Bilo je i prije ubistava, kad su razliciti rezima bili na vlasti, isto tako nerijesena, pa jel neko blejao na ikakvom trgu godinu dana ? Nije. Cijeli slucaj ubistva od pocetka je sumnjiv, ko je uopste jadni decko sto je nstradao, student elektrotehnike, prosjecan momak koji je tu i tamo volio konzumirati travu kao i 80% ostalih studenata . Po cemu je on bitan Dodiku, Lukacu il bilo kom iz tog samog vrha , toliko bitan da ga ubiju??? Ja nemam ideju ni logicki zakljucak ? Imate li vi ?

ODGOVORITE
Name

Ratko

25.12.2018 13:51

Pa bitan je, uletio im u sistem, saznao sto ne sme i sebe osudio na smrt.

Name

kimi

25.12.2018 14:06

Kako je uletio u sistem?Sta je saznao?

Name

reaper

25.12.2018 14:18

Sistem ? Kakav sistem ? Pojasnite ? Mislim da sam negdje ranije cuo tu pricu , kao momak je bio neki haker ili sta vec pa je navodno nekom mocniku pravio probleme??? Mislim da postoje puno suptilniji nacini obracunavanja, a i kakve mi to sisteme jadni imamo, nema nas ni milion kako treba, saka jada, ko da je u Pentagon provalio

Name

hm

26.12.2018 23:08

Kakva, kao naivna pitanja, a kao jos naivnije konstatacije.Precijenio si se

Name

PRIJEDOR

25.12.2018 13:39

Na dan 25.12.2018. godine "Katolički božić" Srbi se hapse, tuku, premlaćuju, grob se skrnavi. Biserka slavi, neka ti je na čast i slava i Božić.

ODGOVORITE
Name

reaper

25.12.2018 14:19

opet se politika mijesa u sve, kakve veze matere ti ima Zeljka sa svim ovim, ne prdi i ne drami bezveze

Name

X

25.12.2018 13:47

Ja bruke, braco moja! Sta je ovo ljudi, ? Gde dalje?

ODGOVORITE
Name

Diki

25.12.2018 13:48

Ovo je strasno , sta reci covek stvarno ostaje bez reci ...

ODGOVORITE
Name

Režim

25.12.2018 13:48

Kakav narod takva vlast, sami ste sebi izabrali sad trpite...

ODGOVORITE
Name

re rezim

25.12.2018 13:57

Bravo za komentar! Narod sam kriv kad su glasali za lopove. Tek je pocelo!

Name

Sandi-01

25.12.2018 14:17

Apsolutno istina!

Name

roki

25.12.2018 13:54

Drugacije nije moglo,policija ga nije dirala ali je on dirao policiju i provocirao na sve moguce nacine i ovo se moralo desiti

ODGOVORITE
Name

brecalo

25.12.2018 13:55

Vako beogradski kurir objavljuje vjest NAPADNUT POLICAJAC NA TRGU KRAJINE U BANJALUCI: ŠUTIRALI ga kada je pao na zemlju Pozivam policajca da javno kaze Jesu li ga sutirali Sramota da beogrdski novinari vako pisu republika srpska nije beograd a mile nije vucic da bi ga slusali i da vital lazi koje one govore mi samo trazimo PRAVDU I ISTINU UBILI SU DAVIDA NJEGA NEMAMO ALI SMO MI TU DA PODRZIMO PORODICU DRAGICEVIC I NECEMO IH NAPUSTITI MA STA GOT MILE VEPAR MISLIJO MA STA GOD BISERKA MISLILA MA STA GOT LUKAC POKUSAO MI SMO TU ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

ODGOVORITE
Name

kao prvo

25.12.2018 14:45

Pismenost je kritična, a samim tim i intelekt. Vi što niste Banjalučani, nemojte nam zagađivati grad.

Name

За као прво

25.12.2018 18:20

Као друго, важно је да човјек има душу. Без душеје само празна љуштура.

Name

Rajko RS

25.12.2018 13:55

VELIKO BRAVO ZA VLAST I POLICIJU U RS! Tako se to radi i tako se bori protiv zapadnjačkih plaćenika koji su svi znamo šta uradili u Srbiji 2000. godine na ulici!

ODGOVORITE
Name

Leonardo

25.12.2018 14:04

Policija treba da uzme pendreke i pendreči sve redom!!

Name

Ratko

25.12.2018 14:09

Rajko, jesu`l tebi svi kod kuce?

Name

Mile

25.12.2018 14:09

Popij lijekove botu smrdljivi

Name

Lega

25.12.2018 14:15

Eh dao ti bog kao i Davoru!

Name

Rajko RS

25.12.2018 14:32

Neka je tebe mati takvog pametnog rodila, pa si ti sav u teorijama zavjere, ne znas svoju glavu zaposliti da nesto misli..kako da ne, placaju ga zapadnjaci.Ili ti o zapadnjacima nista ne znas, jer garant iz neke svoje rupe nisi nikada mrdnuo, ili si bot za sendvic i coca colu.

Name

Re

25.12.2018 14:39

A ti viko' majko...

Name

Re

25.12.2018 14:41

Čestitke tebi i tebi sličnim maloumnicima. Tako se bori za režim. To cijemi partija. Dobičeš dupli sendvič a kćerku sestru ženu i majku dovedi na proslavu ...

Name

carlito

25.12.2018 14:42

Zelim i tebi Rajko da budes placnik kao sto je Davor Dragicevic.

Name

Patriot

25.12.2018 14:48

@Rajko RS___ Bravo za komentar. To pokušavaju i ovdje da postignu plaćenici. Treba skloniti domaći kukolj, previše im se pustilo da misle da su bitni. Pod izgovorom izmišljotina o navodnom ubistvu i zavjeri.

Name

re

25.12.2018 14:53

U Novoj godini zaista želim da se svima, koji su se ogriješili o porodicu Dragičević i ljude koje žele samo istinu i sigurnost u svoj zemlji, vrati onako kako su zaslužili.

Name

niko bitan

25.12.2018 14:59

rajko rajko, ja sam mislio da ste vi to rijesili 12.3.2003 jso vasi najbolji srpski sinovi odradili poso i sve krenu nabolje

Name

re re

25.12.2018 15:09

Tako se ne vraća sigurnost kako vi to radite. Otkad ste vi po trgovima i ulicama svi Banjalučani se osjećaju nesigurnije. Niko normalan ne podržava nesigurnost i ne negira da Davida više nema. Ali KO to može tvrditi da je ubijen uopšte. A pogotovo ko ga je navodno ubio. Zna se ko se time bavi. Ulica se time ne bavi.

Name

Evo prilike

25.12.2018 15:16

Sad Davore sve dokaze iznesi koje imaš. Pa da uđemo u novu godinu svi rasterećeni sa istinom. Olakšaj i sebi i stanovnicima ove napaćene zemlje. Nemoj nas još i ti jahati molimo te.

Name

Милан

25.12.2018 14:08

Драги моји Срби, да ли смо ми нормалан народ. Штитећи појединце који су честовали у убиству Давида, руши се повјерење у институције Републике Српске без које Србима на овим просторима нема опстанка. Зашто то власт ради. Што се не ријеши тај случај. И сада за финиш, човјеку убити дијете, а онда ухапсити у и оца и мајку зато што траже да се открију убице. Нисам стручњак за криминалистику и говорим као лајик. У случај Давида дјелује ми да је умјешан већи број актера - што би требалод а значи да се лакше дође до починиоца. Учесник сма рата, припадник ВРС од правог дана и тешко ми пада када видим како се урушава Република Српска.

ODGOVORITE
Name

Re

25.12.2018 16:34

Kako ste sijali, tako i zanjete. Ne zaboravi kako je nastala RS, na protjerivanjima, pokoljima, rusenju, pljacki... Ne moze to biti duga vijeka.

Name

Bosna

25.12.2018 14:10

Glasali ste ..., nažalost to je Vaš izbor , sad je na Vama da to popravite !

ODGOVORITE
Name

Sandi-01

25.12.2018 14:13

Bijaše li ono izbori ne dugo...?! Sjećam se one emisije iz bivše Yu 'Tražili ste gledajte'... Eto vas sad...

ODGOVORITE
Name

S.V.

25.12.2018 15:44

Slažem se.

Name

Zajednistvo

25.12.2018 14:13

Dragi narode Bosne i Hercegovine, vrijeme je da se ujedinimo i svi izadjemo na ulice, krajni je cas. Necemo da radjamo djecu da ih tajkuni ubijaju. Dole Lukac, dole Dodik.

ODGOVORITE
Name

Donatorsko vece

25.12.2018 14:14

Ocigledno da je donatorsko vece iskoristeno da se skupe sredstva za akciju protiv naroda i za zastitu bezakonja i kriminala.

ODGOVORITE
Name

Penzioner

25.12.2018 14:14

Na RTRS ide Dino Merlin

ODGOVORITE
Name

Pumpa

25.12.2018 14:16

Ovo im je je trebalo da izvrse pretres kako bi unistili Jo's dokaza ako Davor ima a ima očigledno ovo smo dna I strašno.

ODGOVORITE
Name

Sta Reci

25.12.2018 14:17

Kataklizma komunizma.

ODGOVORITE
Name

E moja milicijo plitki li ste ko Crkvena

25.12.2018 14:19

Kazu iz MUP-a Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su danas Davora Dragičevića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo "ugrožavanje sigurnosti". Hapšenje je usljedilo nakon što se D.D. nije odazvao u vrijeme kada je uskladu sa zakonom pozvan u službene prostorije radi ispitivanja na okolnosti za koje se sumnjiči, saopšteno je iz PU Banjaluka. Pitanje A zasto su onda uklonili cvijece i svijece sa trga. I ti predmeti i uspomene, koji ocigledno nekog bolno podsjecaju se nisu odazvali na saslusanje

ODGOVORITE
Name

reaper

25.12.2018 15:17

okupljanje je od samog pocetka koliko znam nelegalno tj bez dozvole, il ja nesto propustam ???

Name

Лука

25.12.2018 14:20

Davore, izdrzi! Nema vise covjek sta da kaze, samo ovo se vise ne moze trpiti..fuuj za ovaj rezim!

ODGOVORITE
Name

Rale

25.12.2018 15:02

Policija svih ovih meseci pokazala izuzetno strpljenje,razumem da se pravda trazi ali nerazumem zasto na nacin ovakav .

Name

realno

26.12.2018 23:20

A na kakav, kada nema pravne sezave!?

Name

Marko

25.12.2018 14:21

Pravda za Davida dragicevica zlatno dijete banjaluke. Dole ubiceeeee

ODGOVORITE
Name

W

25.12.2018 14:23

Ma paloke u tuke i polomi komunokalce nisu oni krivi ali ok stp prifataju da ih opet ova govnasta polirika kanalizacijsje SNSDa manipulira salje obicne ljude jakve gnjide mizerija dno dna

ODGOVORITE
Name

brecalo

25.12.2018 14:27

Ministarstvo unutrаšnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) Pripadnici grupe Pravda za Davida napali su policijske službenike na Trgu Krajine. Pozivamo građane da se uzdrže od nasilja Ovi zaista nisu NORMALNI LUKACU SMECE USTASKO Mrs

ODGOVORITE
Name

Laki

25.12.2018 14:32

Dodik je obećao Biserki da će Srbima jebati majku za njen Božić.

ODGOVORITE
Name

Sikter

25.12.2018 15:02

Hahahahahahaha e jado jadni, pa gdje ti tu vidid Srbina? Srbi cute za sada govori nasa policija ako progovorimo mi bice lose vjeruj mi.

Name

Revolucija

25.12.2018 14:34

Svi na ulice da padnu ubice!

ODGOVORITE
Name

WIENA

25.12.2018 14:37

MOJ NARODE (SRBI,MUSLIMANI I HRVATI)UJEDINITE SE ,,,, SVI NA ULICE DA PADNU UBICE

ODGOVORITE
Name

graz

25.12.2018 18:20

Nikad više zajedno!

Name

Srbijanac - Beograd

25.12.2018 14:37

Mora se stati na put bezakonja i samovlascu pojedinih. Pokret je postao oružje opozicionih stranaka. Podržavao sam Davora sve dok nije počeo da se bavi politikom. Pravda za Davida ali i za RS koju ovakvim stvarima urušavate. Sram i stid da vas bude.

ODGOVORITE
Name

za

25.12.2018 17:36

Brini ti za vasu situaciju u Srbiji, majmune

Name

Diaspora

25.12.2018 14:38

Evo kunem se koga od ovihgovana nadjem ovde gdje su niko i nista ima da im pametnom dosta samo dodjite vamo bilo gdje govna diaspora vas ceka ksko ste vi mlstili tako ...... Pametnom dosta.

ODGOVORITE
Name

Hoaaojsodo

28.12.2018 11:56

Sta naprica ti?

Name

Q

25.12.2018 14:38

Rusi burlu Rumunski snecario

ODGOVORITE
Name

kalabić

25.12.2018 14:43

Sekta crvena.

ODGOVORITE
Name

Konačno

25.12.2018 14:46

Bio je i red!

ODGOVORITE
Name

Raya

25.12.2018 14:48

Ustani cica Drazo preuzmi komandu,zaustavi ovu Cvijanovickinu bandu

ODGOVORITE
Name

007 Бонд

25.12.2018 14:49

Ала еј... какав је хаос код вас у Републици Српској.

ODGOVORITE
Name

Hrle

25.12.2018 14:49

Ovaj Drasko samo privlači pažnju na sebe.Treba da dobro prebiti.Bar jedanput mjesecno

ODGOVORITE
Name

MIRNA

25.12.2018 14:50

Zute trake se obicno postavljaju na mjestu zlocinca. Sram vas bilo ... fuj od drzave a mi ovdje samo pisemo komentare umjesto da SVI izadjemo na trg.

ODGOVORITE
Name

Zeljkina bozicna zelja

25.12.2018 14:53

Gospodarice Zeljka imas li jos neku zelju da ti ispuni djed bozicnjak za Bozic. Imam zelim Davorovu glavu.

ODGOVORITE
Name

rudar

25.12.2018 14:55

Glasali ste za njih da vas hapse i tuku ..Trpite

ODGOVORITE
Name

KOBRA

25.12.2018 14:57

BJEZTE NARODE IZ BH

ODGOVORITE
Name

Klix redovni izvještaj

25.12.2018 15:03

uključujući i majku Davida Dragičevića i pojedine opozicione političare u RS. 15:45 - Davidova majka Suzana stigla je na Trg Krajine. Njoj, nakon što je puštena iz policije, nije bilo dozvoljeno da uđe u kuću Davora Dragičevića dok su policajci vršili pretres. 15:35 - Policija upozorava okupljene da se odmah moraju razići sa Trga Krajine, ali oni to odbijaju. Desetine policajaca napravilo je kordon i ne dozvoljavaju nezadovoljnim građanima da stoje na Trgu. 15:25 - Specijalna jedinica policije MUP-a RS-a gura nekoliko stotina okupljenih građana na Trgu Krajine, a još nekoliko osoba je uhapšeno.

ODGOVORITE
Name

kakarot

25.12.2018 15:03

Srpska policija je dobra nije vam nista,da ste u beogradu kicme bi vam pucale od njihovih kornjaca bagro raspojasana,

ODGOVORITE
Name

Dodik = Taci

25.12.2018 15:22

Nije ovo srpska policija ovo je ROSU. Banda koja diluje drogu pljacka konvoje novca, gazi djecu, ubija ljude i pri tom se smije u facu narodu koji su razoruzali i prodali njegovo oruzje po bijelom svijetu preko Remontnog Zavoda u Bratuncu.

Name

simeun

25.12.2018 15:05

Ovaj mali toliko belaja trazi da je zasluzio i gore , samo zove na nemire i belaj.

ODGOVORITE
Name

Mile

25.12.2018 15:19

Niko ne sme da vas bije,sem moje i Lukaceve policije.....

ODGOVORITE
Name

Laktasi

25.12.2018 15:20

SADA NAM JE SVIMA JASNO DA NAM JE SVIMA UGROŽENA BEZBJEDNOST OD REŽIMA I REŽIMSKE POLICIJE I DUGO ĆEMO DA PANTIMO ĐEDA PRJE BOŽIĆ 2018

ODGOVORITE
Name

pravda

25.12.2018 15:20

Ovaj narod je bijesan i bezobrazan,ova policija je zlatna,dajte zandarmeriju iz Srbije da vidite kako se to radi.Ovo je marva nad marvom kao i ovi junaci sto pisu ovdje.

ODGOVORITE
Name

4s

25.12.2018 16:01

Sta si ti jadni botu..U sluzbi si ubica.

Name

#Pravda

25.12.2018 15:27

Davore i Suzana uz vas smo! PRAVDA ZA DAVIDA!

ODGOVORITE
Name

Sve ovo

25.12.2018 15:29

Sve je ovo napravio glavni krivac i saučesnik u ubistvu davida ćelo ilić....ubije svoju ženu = samoubistvo , ubije Davida= zades...i još uvijek slobodno šeta po banja luci....pa dokle više...zbog ćele ilića izbice rat ljudi moji....

ODGOVORITE
Name

Epistahije

25.12.2018 15:30

Niko bre nesme da vas bije osim.....

ODGOVORITE
Name

Skeptik

25.12.2018 15:31

Evo je ! Srpska zastava!!! Napokon! Mjesecima govorim PZD da na trg donesu srpsku zastavu i ćirilične natpuse. Bravo!

ODGOVORITE
Name

Re

25.12.2018 16:31

Zastava ce bas pomoci da se istjera pravda, da da...

Name

Skeptik

25.12.2018 16:56

Re, možda i hoće. Bez zastave pravde nije bilo ni na vidiku, slažes se? Dodiku će doći glave slogan: (Srušićete me jedino) Pod zastavom Srpske!

Name

Kočićev vijenac

25.12.2018 15:31

PRAVDA ZA DAVIDA! PRAVDA ZA DAVIDA! PRAVDA ZA DAVIDA! PRAVDA ZA DAVIDA! PRAVDA ZA DAVIDA! PRAVDA ZA DAVIDA! PRAVDA ZA DAVIDA! OVO JE UŽAS ŠTA RADE RODITELJIMA I NARODU! PODRŠKA SUZANI, DAVORU, GRUPI PRAVDA ZA DAVIDA I DOBRIM LJUDIMA!

ODGOVORITE
Name

Lala

25.12.2018 15:33

Zivjela policija RS!

ODGOVORITE
Name

reaper

25.12.2018 15:34

Kazu ne valja rezim: diktatura, pljacka, korupcija...Pa dobro gospodo jel postoji negdje u svijetu neka zemlja bez toga ?Tunguzija mozda. Toga je bilo i vazda ce biti, samo se igraci smjenjuju nakon nekog vremena . Uvjek negdje postoji neko ko vuce konce igre i ko je iznad svih , i sto prije realizujemo tu cinjenicu bice nam lakse. Sta hocete, da dizete revolucije , nove ratove . Ratova , protesta, demonstracija mi je preko glave, dosta za jedan zivotni vijek, ako ne i previse. Gledajte da sebe i svoju porodicu zastitite i obezbjedite da im nista ne fali , da su zivi, zdravi, zadovoljni zivotom a manite se politike, nije ni ona za svakoga...Ako vam se ne svidja ovdje gdje jeste a vi fino razgulite tamo gdje mislite da je bolje, jel vam neko brani ? Al ne prosipajte suplju o tome kako je ovdje diktatura . Pa sta vam je Tito bio nego diktator i opet svi ste ko misevi sutili 40 i kusur godina, niste smjeli pisnuti nista .Bilo vam dobro jbg, imali plate, regrese, ko je htjeo da radi radio, ko nije htjeo nije ni morao . Jesu u to vrijeme ubijani ljudi - jesu , jel bilo okupljanja po trgovima ? - nije . Ovi ljudi su tu godinu dana, protestuju , pljuju, pozivaju na linc , psuju .Pa sta drzava kakva god da je treba da uradi ....??? vrijeme jurisanja na vjetrenjace je proslo narode

ODGOVORITE
Name

simo

25.12.2018 15:53

Reperu na.ebem ti se mame.

Name

Savjetnik

25.12.2018 16:15

Reaper je ocigledno ili dodikov ili lukacev ili od ove sto danas slavi neki savjetnik. Ovi liziguzi kada objave ovakve sumnobulne eseje trce svojim sefovima i pitaju valja li sefe. Za to primaju platu

Name

reaper

25.12.2018 16:18

i da, Simo vidim da nisi bas najbistriji da razumijes tekst iznad tako da se ogradjujem dalje od tvojih izliva vulgarnosti

Name

reaper

25.12.2018 16:44

a ti savjetnik si vjerovatno u prvom redu na trgu veceras...daaaaj ljudi manite se supljiranja i politike, zaboli me i za dodika, i onog malog sto pravi prepametan pa ga dvaput danas uhapsise, i za borenovica i za vukotu, svi ti kad bi dosli na vlast bi uradili potpuno isto, napunili kanader pun mokrace, letili nam iznad glava i pisali po ljudima, sve je to isto , otvorite oci vise i manite se nebuloza...

Name

Sve ovo

25.12.2018 15:35

Sve je ovo napravio glavni krivac i saučesnik u ubistvu davida ćelo ilić....ubije svoju ženu = samoubistvo , ubije Davida= zades...i još uvijek slobodno šeta po banja luci....pa dokle više...zbog ćele ilića izbice rat ljudi moji....

ODGOVORITE
Name

Nikola

25.12.2018 15:40

Dole ubice

ODGOVORITE
Name

Zoran

25.12.2018 15:50

Podrška poštenim i hrabrim banjalučanima kojih je danas bilo vrlo malo.Nadam se večeras da će nas biti više.Podrška za BN TV

ODGOVORITE
Name

BL Fighter

25.12.2018 15:52

E, neka su konacno ocistili Trg Krajine, mjesecima se uzurpira, kvari sliku Banja Luke. Pravda neka se trazi na sudu, ne na ulici.

ODGOVORITE
Name

Otkrivate se

25.12.2018 16:11

Ti si sigurno jedan od ubica pa sad likujes.

Name

Milicionar

25.12.2018 15:54

500 ZAJTJEVA U MUP-A RS ZA NEPLAĆENIM ODSUSTVOM A IMA I VELIK BROJ ZA SPORAZUMAN PREKID RADNOG ODNOSA....ŠTA VAM TO GOVORI....U MUP-A SAMO REŽIMSKE GUZONJE IMAJU DOBRE PLATE A JADNA POLICIJA KOJU DANAS GURAJU NA NAROD NEMA NIŠTA....

ODGOVORITE
Name

PORUKA

25.12.2018 15:55

Cuvaju ga dok je u mandatu. Sta cemo poslije ? Valja proci ulicama Banja Luke.

ODGOVORITE
Name

banja luka

25.12.2018 15:56

E stvarno je presednik Dodik pripremio poklon za gradjane republike srpske Bozicni poklon svaka mu necast . sram da ga bude na ovim pokradenim proslim izborima inace je on i njegovi sateliti sada trebali biti u zatvoru umesto ovih postenih ljudi ali docice pravda kad tad i za njih.Nakom tolikog njegovog kriminala tuce gradjane po banja Luci.

ODGOVORITE
Name

Baton

25.12.2018 15:58

Hrabra policiji, fuj!

ODGOVORITE
Name

Kapetan

25.12.2018 15:58

Savcicu kljusino sram te bilo dupeuvlakacu. Ako i sad budes cutao bit ces dio istorije kao najgori predsjednik boracke organizacije od njenog osnivanja. Nisi ti Savcicu predsjednik politicke partije nego udruzenja boraca ciji je i Davor clan i kao takav trebao bi da ima tvoju podrsku i cijelog rukovodstva BO.

ODGOVORITE
Name

Strah

25.12.2018 15:58

Cega ili koga se boje u palati kada treba da ih cuva ķordon policije. Kakva je to ,,narodna vlast" kada se boji sopstvenog naroda. Mnogi diktatori kroz istoriju ,,vladali su" i tlacili narod ali na kraju vecinu ih je stigla surova pravda.

ODGOVORITE
Name

Marsovac

25.12.2018 16:06

Sve sto zelim u ovom trenutku jeste da se katapultiram odavde sto dalje, i samo da me nikad niko ne pita odakle sam dosao..

ODGOVORITE
Name

dejd1978

25.12.2018 16:06

To milicijo, čelična pesnico našeg naroda!!!!

ODGOVORITE
Name

XXL

25.12.2018 16:07

AMAN LJUDI.PREKINITE SA NASILJEM..

ODGOVORITE
Name

W

25.12.2018 16:10

Alo poluviske supcine od koga cuvate krimose branite ih od naroda .Svi na ulice i na usrane kvazi institucije i ove maskirane majmune.Umjeto da su uz natod oni protiv .Polazi mo im ko je narad nedamo da hspse nek hspse baju lukaca kumove i sve ostale u piramidi krimala a ne neduzan narod od koji zive .Zato narode nedaj nasebe isto govnims odgovori .Pickurine 11,god neZnate ko je ubio niMillana Vukelica i protiv tog naroda dizes policiju ma smradu rusi ovo nesrpko ovo mizerno bice i i ovu kriminalnu stranku SNSDa. Apostoji i Rumunski scenario .

ODGOVORITE
Name

Revolt

25.12.2018 16:14

Kiga cuvate i od koga cuvate alooo jeste se zapitali koga bijete i ko bi vas mogso da bije zbog koga zbog mizerije koja se krije u kancelarijsma gdje pepeljarakosta vasu gofdisnji platu aa mozga itriPa ako ovo nije prelilo kapu neznam staje.

ODGOVORITE
Name

ZOKI

25.12.2018 16:16

ZA OVAKVU REPUBLIKU SMO SE MI BORILI,DA NAM SVERCERI I LOPOVI SVIH PROFILA KROJE KAPU I VRSE NASILJE NAD SVOJIM NARODOM.POLICUJA NAORUZANA NA GOLORUKI NAROD KOJI IM JE TO NAORUZANJE KAO I ODJECU KUPIO.NAJVISE BI VOLIO DA PANETNI POLTRON RE DOCEKA GORE AKO IMA OD OVOG STO JE DOCEKAO DAVOR.

ODGOVORITE
Name

Re

25.12.2018 16:29

Kakvu crnu republiku? Eto, pitaj Davora za koje GRANICE se borio u ratu. Cilj je bio Velika Srbija, a RS samo dio te slagalice. Na kraju su nas prevarili - umjesto za ugrozeno srpstvo, borili smo se za fotelje mocnika.

Name

mile brčko

25.12.2018 16:42

Podrška policiji ,maknite te uzurpatore sa trga pozz

Name

Srbinpravoslavac

25.12.2018 16:17

Dodig najveci izdajnik srpskog naroda tvrdio da smo genocidan narod da su radovan k. i ratko mladic zlocinci e moj glupi narode e sad nam je kao veliki otac nacije vasa senilnost i vasa potkupljivost nas je dovela do ovde.Idemo svi na trg i podrzimo pravdu i trazimo nove fer izbore dosta izajnika baje i njene zeljkice na celu sa velikim U

ODGOVORITE
Name

Ako mogu Rumuni ..

25.12.2018 16:22

Koga da se bojimo? Na ulicu svi pa da vidimo koju stranu bira milicija. Svi za jednog jedan za sve!! Izlazi na trg Banjaluko !!!!!

ODGOVORITE
Name

Labud

25.12.2018 16:25

Režim je udario na svoj narod dolazi im kraj.

ODGOVORITE
Name

Da

25.12.2018 16:25

Naravno da se plasim da ovo strane sile ne zloupotrebe protiv nas i da ne ostanemo bez nadleznosti Republike Srpske i da ne udjemo u NATO. Opozicijoni politicari, posebno Vukota moraju da brane sve za sta su se nasi roditelji borili ali ne mogu da gledam Dodika vise i njegov zlocinacki rezim. Neka podnosi ostavku ovaj zlocinac lazljivi Lukac vise. Sve laze covjek i to se vidi, ne moze covjek biti slijep i to laze u nasoj narodnoj skupstini. Budu li ovo muslimani zloupotrebili protiv nas, treba natjerati Dodika da odgovara kod naroda na bilo koji nacin, da mu se sudi za sva zlodjela. Ovo se ne moze vise ni trpiti ni gledati ovolika korupcija i ponizavanje naroda, izivljavanje nad radnicima, majkama, potrosacima koji svakim danom placaju sve vise i vise za kojekakve njihove gluposti i nenarodnu televiziju. U ovoj drzavi je nemoguce zivjeti, gledati nepravdu svakodnevno. Lukac, skidaj se sa tog mjesta na kom si. Ne posjedujes nikakvo znanje, ne znas da pricas i uz to si sociopata i patoloski lazov. Direktno ces biti odgovoran za svo zlo koje moze proizaci iz ovoga i zloupotrebe. Nosi se vise!

ODGOVORITE
Name

bane

25.12.2018 16:26

kad tad ce se smjenit ova vlast a sta ce tad ovaj lukac I kompanija, sta ce ovi policajci nek se zamisle

ODGOVORITE
Name

Bond

25.12.2018 16:27

Ovo vise nije nasa policija. Policija BiH ne bi ovo radila Srbima. Jasno je sada zasto je Dodik bio cijelo vrijeme protiv reforme policije - da bi stitila njega i njegov kriminal.

ODGOVORITE
Name

Latifaga

25.12.2018 16:30

A Davor ima dobrog advokata

ODGOVORITE
Name

Narod ima pravo na trg

25.12.2018 16:31

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića: ''Ja se nadam da će Banjalučani večeras da izađu i pokažu hrabrost, ovo je sve prešlo sve granice. Ovo je postala policijska država i Republika jednog čovjeka. Ja mislim da je ovo privatna Republika, vjerovatno je i Federacija ista. Dali su sebi za pravo da tuku svoj narod, oni žive od ovog naroda''. Zato svi na ulice i da se Trg vrati narodu.

ODGOVORITE
Name

JOSIP

25.12.2018 16:34

NIKO NESME DA VAS BIJE OSIM VASE I NASE POLICIJE ZIVEO DODIK I ZELJKA

ODGOVORITE
Name

Draško Stanivuković je pretučen

25.12.2018 16:37

Kako navodi Slobodan Vasković na svom blogu, Draško Stanivuković je pretučen i trenutno se nalazi na Odjelu hirurgije UKC-a RS. Stepen povreda još nije poznat.

ODGOVORITE
Name

reaper

25.12.2018 17:19

mali je mnogo lajav, ocekivano ako je istinito

Name

Kjevo

25.12.2018 16:38

Ovo je dno.

ODGOVORITE
Name

Slobodan Vasković blog:

25.12.2018 16:42

Međunarodna zajednica vrši ogroman pritisak na vrh Režima da oslobodi Davora Dragičevića i da se prestane sa fizičkim terorisanjem građana. Vrh režima, koji čine Milorad Dodik, Željka Cvijanović i Dragan Lukač, komandanti stranačke Milicije, još uvijek se opiru ovom zahtjevu, koji je sve jači i jači. Davor Dragičević još uvijek se nalazi u prostorijama stranačke Milicije i nije priveden Tužiocu. Milicija ga namjerno drži u svojim prostorijama, jer ne postoji razlog da mu bude određeno zadržavanje. Na djelu je čisti teror Režima, koji traje čitav dan i, kako stvari stoje, neće prestati.

ODGOVORITE
Name

Бања Лука

25.12.2018 16:42

Чисти багру плаћеничку ! Некад ВРС - данас МУП РС ! Доле марва плаћеничка !

ODGOVORITE
Name

Tuzna je VRS

25.12.2018 17:39

Tuzni covjece. Ovaj MUP RS je placenicki. VRS se borila za narod, za porodice. Niko nije isao na front da ratujeza Radovana vec za svoje porodice. Ovaj MUP RS ubija, tuce , tjera. Ne trebaju nikome.

Name

Brezovljan

25.12.2018 16:43

Samo mi je zao sto sam ucestovao u stvaranju R srpske kad vidim sta se radi i nadam se dace odgovorni za ovo stanje jednog dana trunit u zatvoru staje bilo tesko naci ubice bilo je tesko jer su u vrhu vlasti nisam i protiv sam da srbin ide na srbina ali dokle ce strpljenja biti e to zavisi od vlasti i na kraju neka su svi prokleti koji dozvolise ovima da vladaju unuka peje ustase sta smo docekali

ODGOVORITE
Name

Fi

25.12.2018 16:44

Građani bi trebali izići u svim gradovima i blokirati svaku upravu policije A SIPA BI TREBALA DA SKLONI POLICOJU OD COVJEKA KOJI JE DOZIVIO TRAGEDIJU.SVE DRUGO JE MOZDA HAOS POGOTAVO AKO NEKO STRADA.

ODGOVORITE
Name

Slobodan Vasković blog:

25.12.2018 16:45

"Specijala" ponovo kreće na narod?! Komandir jedinice, čije fotografije gledate, rekao je podređenim: "Upozoravajte da se raziđu; Svakog ko ne posluša, privedite"!

ODGOVORITE
Name

jovan

25.12.2018 16:46

https://www.youtube.com/watch?v=qJS8_K7bo78

ODGOVORITE
Name

Beli

25.12.2018 16:54

Kako se danas mudro skloni onaj picousti dragan.....nije išao do kraja jer nema j....a

ODGOVORITE
Name

Xxl

25.12.2018 16:55

Narode Baja i govno Lukac dalu su naredbu da se tuce narod Zatonarode oruzije u ruke palije i po usranoj policiji usranim maljem i sve tako do govanalukacabiserke i baje Narode lomi rezimsku pliciju VRS sta cekate tuku djecu lomite govna nedajte da nastuku ni nas ni nasu djecu ruzno reci alu moramo se braniti limi govna svako da saceka nekog i dagaslimi sve od kako oni nama tako imi njima narode dizi sevadi oruzijenedaj na sebe brani sebe svoju porodici u djecu jomsije i prijatelje

ODGOVORITE
Name

Mladen

25.12.2018 16:56

Trebalo bi ovako: Zajednickim snagama narod Srbije i Srpske da udruze snage i skinu gamad.

ODGOVORITE
Name

RVI

25.12.2018 17:00

samo ostro nema labavo , samo otjerajte bagru neradnicku sa tga i ocistiti trg dobro dezinfekcija od narkomana i budaletina

ODGOVORITE
Name

Re

25.12.2018 18:02

RVI nikad to ne bi napisao.Sram te bilo,a znas da je Davor RVI.Za tebe je steta sto si prezivio.I ne nazivaj postene ljude neradnicima i narkomanima,niko ti ne brani da obozavas dilere droge i kriminalce na vlasti.Sramoto ljudska.

Name

re

25.12.2018 18:28

Odakle tebi pravo da nekog nazivaš bagrom i neradnikom? Većina ljudi dolazi u svoje slobodno vrijeme.Samo čekam vrijeme kada ćete ostati bez te jadne invalidnine. Pocrkajte svi u bijedi.

Name

kako je na dnu

25.12.2018 17:15

Gospodine Dodik, gospođo Cvijanović da li ste ponosni na slike koje danas cijeli svijet može da vidi, a koje dolaze iz vaše Banja Luke? Kažem vaše zato što se ovako nešto nikad ne bi desilo da se građani i stanovnici Banja Luke pitaju za to. Sram vas bilo za ovo što se događa. Danas je jedan strašno tužan i žalostan dan za Republiku Srpsku

ODGOVORITE
Name

Wolllf

25.12.2018 17:21

Suzo najveca greska sto i oni hoce je mirno i posteno to nepije vode vidjela si sve ove dane.Pazi sigurno su postsvili prisluskivace gamad u kucu Nema mirno samo bunt budeli mirno nistaa nisi napravila eto sklonise vas i sa trga klin klin izbija .

ODGOVORITE
Name

aaa

25.12.2018 18:27

Сретан Божић Бисеки и Додику, нека им драги Бог подри управо све то што они раде Давору.

ODGOVORITE
Name

SNSD BOTOVI

25.12.2018 19:09

Gde je unuka ? Nešto se ućutala !

ODGOVORITE
Name

zdravko

25.12.2018 21:01

Za latino ples je potrebno dvoje.

Name

Slavko

25.12.2018 21:45

Gdje li je sad čuveni Čavić Dragan i NDP? A partije i klinca! Ima li on igdje načelnika opštine ili nešto slično?

ODGOVORITE
Name

Logično

25.12.2018 22:36

Bez mnogo pametovanja, ironije, patetike, ljutnje, dok god narod ćuti ko mutav biće ovako i još gore.

ODGOVORITE
Name

Marquez

25.12.2018 23:08

Ovo da se desi u Izraelu neko od najvecih zvanicnika bi odavno platio veliku cijenu

ODGOVORITE
Name

Tina

26.12.2018 00:38

Ni jedno zlo ne traje vjecno.Podrska porodici Dragicevic !

ODGOVORITE
Name

Н

26.12.2018 05:16

Тешко се нама народе када дође полицајац кои има 600 км плате и туче свој народ шта би урадио да има 3.000 хиљаде можда и 1.000 убијали би нас као зечеве.свака част оваквој полицији и држави,стоку сељак боље тимари и држи брине се о њој а наш сељак нас туче и пушта керове да нас растргну.

ODGOVORITE
Name

Mirjana

26.12.2018 13:48

Pa vi ljudi niste normalni jer se svadjate izmedju sebe umjesto da se ujedinite i zahtjevate pravdu, postovanje i normalan zivot koji svi zasluzujemo kao normalni ljudi! Svi smo mi samo ziva bica bio srbin, hrvat ili musliman..religija ne pravi covjeka nego inteligencija da shvatimo da moramo postovati samog sebe I po istom zakonu i druge.., a to od Dodika ne ucite jer, na zalost njemu inteligencija nedostaje- samo sila I podmilje..a kada cemo shvatiti da jedinstvo svog naroda, ljubav, postovanje I druzenje je najjaci, najsigurniji put naprijed. Zasto si dozvoljavate da idete unazad., postujte svoju religiju I nacin zivota i naucite se da isto tako postujete druge..otvorite oci, pogledajte sta se desava..Zara je to zivot koji zelite??

ODGOVORITE
Name

Marks

26.12.2018 14:11

Proleteri svih zemalja bi se ujedinili kada bi im to dozvolile njihove vođe a ne mogu čak ni na ovom malom komadu zemlje. Ipak, ko zna, možda opet nužda zakon mijenja. Vuna baćo, počinje raditi.

Name

Nostradamus

26.12.2018 17:31

Podrska narodu i pravdi za Davida samo naprijed ovo sa zastavom Republike Srpske je dobra ideja i neka demostranti ponesu jos koju ikonu i zastavu i Republike Srpske i Njemacku Austrijsku Amerike Britanije.Pa neka onda rezim udara na cijeli svijet ali treba da zna da ce konacno tu bitku sa narodom da izgubi.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

26.12.2018 17:42

Svi koji misle dobro i sebi i svim gradjanima Republike Srpske ili ako hoce neko reci BiH bili u vlasti ili opoziciji treba da stoje na strani naroda i opravdane borbe za istunu i pravdu za sve stradale poslije zavrsetka rata.Zato ovi sto pozivaju neke opozicione lidere treba da znaju da Niko ne brani i ovima u vlasti da podrze narod.Ovde nema opozicije ni pozicije ovde su gradjani ovde je narod republike Srpske i srbi koji su u vecini na tim protestima.Ovde se narod suprostavlja teroru rezima i bori za slobodu ne bori se za podjele bogatih i siromasnih.

ODGOVORITE
Name

Tačno tako!

27.12.2018 10:18

Ali skoro svi oni koji su u politici nisu tu zbog naroda, nego zbog lične koristi, a narod im je sredstvo da do nje dođu. Zato nikog ne zanimaju ubistva, jer njima je super. Ne mogu shvatiti kako može viti toliko glupog naroda da to be vidi i da se ne zamisli da li će sutra baš oni postati žrtve.

Name

PONOS MAJKE

27.12.2018 08:49

Zar policiju nije sramota da vodi majku ubijenog studenta P R A V D A ZA D A V I D A

ODGOVORITE