Mijatović: U ovom Realu ne vidim ništa dobro!

Bivši igrač i čelnik Madriđana razočaran igrama prvaka Evrope. "Ne znam da li je to zbog odlaska Zidana i Ronalda, nedostatka pojačanja ili su se igrači previse istrošili na Svetskom prvenstvu. Ne znam pravi razlog, ali znam da ne valja".

Fudbal 14.12.2018 | 23:08
Mijatović: U ovom Realu ne vidim ništa dobro!
Predrag Mijatović zna veloma dobro kako je igrati u Real Madridu. Dres tog kluba sa uspehom je nosio od 1996. do 1999. godine i osvojio Ligu šampiona, a potom je bio i čelnik tog giganta.

Real kojeg sada prati nije ni blizu tima koji je prošle sezone osvojio Ligu šampiona.

Mijatovića je posebno razočarao ubedljiv poraz od CSKA (0:3) na Santjago Bernabeu u poslednjem kolu grupne faze najelitnijeg klupskog takmičenja, najubedljiviji pred domaćom publikom.

Moskovljani su drugi put ove sezone “uzeli meru” Madriđanima.

"Od početka sezone pokušavam da shvatim zašto Real ne igra ni blizu nivou iz prethodnih godina. Ne znam da li je razlog za to odlazak Zinedina Zidana sa klupe i Kristijana Ronalda, nedostatak pojačanja ili su se igrači previse istrošili na Svetskom prvenstvu… Ne znam zbog čega je to tako, ali ono što znam je da trenutno u ovom timu ne vidim ništa dobro i ako ovako nastave, mislim da neće dobro okončati sezonu. Nadam se da grešim", poručio je Mijatović u razgovoru za "Kadenu Ser".

"Ovaj meč protiv CSKA pokazao je da Real Madrid nije srećan. Ako ne budu dostojno predstavljali klub, navući će gnev. Moraju što pre da uvide šta ne štima i da ispravljaju loše stvari".

A atmosfera u timu već nije najbolja, a i navijači počinju da gube stpljenje. Osetio je to i Isko na meču protiv CSKA, kada je zaradio zvidžuke sa tribina, nakon što im je odbrusio posle promašene šanse "Šta hoćete od mene?".

Mijatović smatra da to nije bio veliki ispad igrača Reala.

"Ono što je uradio Isko nije baš bilo toliko strašno. Takve reakcije su manje-više očekivane, ako se u obzir uzme kako je tekla utakmica, da je bilo nervoze, tenzije i nezadovoljstva. Jednostvano uvek ima tih varnica kada stvari krenu naopako po ekipu, tako da tom njegovom ispadu ne bih pridavao mnogo značaja", rekao je Mijatović.

On je naveo da je Real samo nekoliko puta zasijao ove sezone, kao protiv Rome u prethodnom kolu Lige šampiona i Plzena nešto ranije, ali da to nije dovoljno za aktuelnog šampiona Evrope.

"To je malo, moraju mnogo bolje da igraju u nastavku, jer će ostali timovi biti veoma spremni".

Bivši reprezentativac Jugoslavije, ipak, veruje da nije sve izgubljeno za ekipu Santjaga Solarija.

"Ubeđen sam da će se Real oporaviti i vratiti na svoj nivo. Prva prilika je nastup na Svetskom klupskom prvenstvu, ali moraju brzo da analiziraju greške i isprave ih. Neće biti lako, ali verujem da mogu da pronađu način da u nastavku sezone budu bolji", poručio je Predrag Mijatović.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Realnost

15.12.2018 00:48

Ma daj sve je to biznis i mucka,ja sam okrenuo davno glavu od navijanja,mozes ti da gledas fudbal cisto da uzivas u vestinama fudbalera,ali navijati za nekoga i nervirati se je skroz bespotrebno.

ODGOVORITE