Murinjo urlao na Pogbu: Ti si virus ovog tima!

Ne poštuješ nas, poštene ljude. . . ! Kulminacija sukoba u svlačionici Mančestera!

Fudbal 03.12.2018 | 12:45
Murinjo urlao na Pogbu: Ti si virus ovog tima!
Svlačionica Mančester junajteda kao ekspres lonac. Šišti na sve strane, samo što ne prokuva. A ako je verovati ostrvskim medijima to mesto postalo je tesno za Žozea Murinja i Pola Pogbu, te će jedan od njih morati uskoro da ode. Verovatno igrač. Pod uslovom da je tačno ono što su u etar pustile engleske kolege, a tiče se navodnog verbalnog napada Portugalca na francuskog vezistu posle još jednog razočaravajućeg izdanja Crvenih đavola i boda donetog iz Sautemptona (2:2).

Po okončanju susreta na „Sent Mericu“, Posebni je uleteo u svlačionicu i obrušio samo na jednog igrača. Onog kog je klub najviše platio.

„Ličiš na osobu koja ima grip i taj virus prenosi na druge“, slikovit, ali nimalo prijatan bio je Murinjo.

Da se tu zaustavio, ni po’ jada. Još žešće je udario na jednu od prvih zvezda tima.

„Ne igraš, ne poštuješ ni saigrače, ni navijače, ubijaš menatalitet svih dobrih, poštenih ljudi, koji te okružuju“, urlao je, navodno, Portugalac.

Pol Pogba je ćutao. Ništa nije rekao posle utakmice. Kako je igrao, ne bi ga od kritika odbranili ni najbolji adviokati sveta, jer su mu fudbaleri Sautemptona oduzeli čak osam lopti, od 30 duela izgubio je 15, a procenat uspešnih pasova bio mu je jedva 85 odsto.

Tanko je to za Mančester. Mada, ne bismo se čudili ni da sam Pogba namerno igra u rikverc, ne bi li naterao čelnike Junajteda da ga puste da se vrati u Juventus, o čemu se već mesecima priča. Posle najnovijih dešavana sve glasnije...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar