Ko vodi politiku SNSD-a i DNS-a!?

Predsjednik DNS-a Marko Pavić otvoreno govori o odnosima u vladajućoj koaliciji u RS, odlukama koje su ga razočarale, ali i zbog čega je DNS ostao dio skupštinske većine.  Svjedoči i o unutarstranačkim sukobima i razlozima zbog kojih je Nedeljko Čubrilović isključen iz članstva.

Republika Srpska 28.11.2018 | 09:46
Ko vodi politiku SNSD-a i DNS-a!?
Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Marko Pavić kaže da je u koaliciji sa SNSD i SP sve je bilo u redu do izbora predsjednika Narodne skupštine RS, kada se, kako navodi, odjednom u našem klubu pojavila grupa koja je mimo stranke predložila kandidata i taj kandidat je bio izabran.

"Naš koalicioni partner (SNSD) se u tom momentu nije držao našeg sporazuma", rekao je Pavić, navodeći da na sastanku sa mandatarom Radovanom Viškovićem (SNSD) nisu  o tome raspravljali, nego su razgovarali samo o Vladi.

"Mandatar nas je obavijestio da je spreman da DNS uđe u koalicionu Vladu koju on sastavlja, na način kako je to dogovoreno u ranijem koalicionom sporazumu. Tada je dogovoreno da se ministarstva dijele proporcionalno broju osvojenih poslaničkih mjesta. Ne znam koliko će u samoj skupštinskoj većini biti poslanika, od čega će zavisiti i broj ministara. Vjerovatno će to biti tri ministarska mjesta", kaže Pavić u intervjuu portalu Vijesti.ba.

Osvršuši se na predizborni koalicioni sporazum, Pavić je podsjetio da u koalicionom sporazumu je navedeno da stranka koja poslije SNSD-a ima najviše glasova može birati, a među funkcijama, bio je i predsjednik Vlade RS.

"Dakle, nismo govorili ništa što nije pisalo u sporazumu. Međutim, poslije izbora, okolnosti su se promijenile. U koaliciju su ušle i druge stranke i grupe, pa je došlo do ovoga što danas imamo", kazao je Pavić. dodajući da će Viškoviću dati podršku i da ne budu članovi koalicije ili Vlade.

"Razlog tome je što želimo stabilnu RS i stabilnu Vladu. Podrška Viškoviću nije dolazila u pitanje", kaže Pavić.

Činjenica da su im koalicioni partneri imenovanjem Nedeljka Čubrilovića za predsjednika NSRS, umjesto DNS-ovog kandidata Duška Ivića okrenuli leđa, za Pavića je je razočaravajuće što su se njihovi partneri tako opredijelili.

"Međutim, svjestan sam da je to politika. Čovjek treba da utiče na ono na šta može uticati i na ono što je do njega. Na ono što je van njega, očito se ne može uticati", kazao je on.

Govoreći o sukobu sa Čubrilovićem, koji je isključen iz stranke, Pavić kaže da je Čubrilović zajedno sa četiri člana isključen iz stranke dan nakon glasanja u Skupštini.

"Nismo mogli dozvoliti da se jedna grupa naših članova, suprotno odluci organa stranke, ponaša i glasa, te predlaže svog kandidata u NSRS. Mi njih nismo isključili, nego su oni, nepoštujući odluke stranke, sami sebe isključili predlažući i glasajući na Skupštini", rekao je Pavić, navodeći da nikakvih drugih razloga nije bilo, osim toga što nisu poštovali stavove organa stranke.

"No, činjenica je da je ova grupa i prije izbora i tokom izbora ostvarivala određene kontakte koji nisu bili u interesu DNS-a. Na kraju se to pokazalo tačnim, ali šta možemo... To je njihova stvar, oni su tako odlučili i ja to poštujem", rekao je lider DNS-a.

Prema njegovim riječima, više od dvije trećine članova Predsjedništva DNS-a glasalo je za isključenje.

"Nijedan od devet regionalnih odbora stranke nije dao podršku isključenim članovima. Dvije trećine poslanika ostalo je na strani DNS-a", kaže Pavić.

Odgovarajući na pitanje u vezi "mangupa" u njegovoj stranci, kako ih je Dodik nazvao i da su mnogi u koaliciji na izborima radili protiv te koalicije (SNSD, DNS...), on je rekao da je "moj, ali i stav DNS-a da kada idemo u koaliciju, idemo punim kapacitetom, sa onolikim brojem poslanika koliko imamo". 

Pavić odbacuje optužbe da je neko u DNS-u radio protiv koaliicje i to je, kkao kaže, lako egzaktno dokazati.

"Uzmimo za primjer Prijedor, gdje je DNS najjači. Saberite glasove u Prijedoru gdje je DNS jači od SNSD-a za trećinu i vidjećete da sabrani naši glasovi i glasovi SNSD-a daju zbir koji su na izborima dobili i Milorad Dodik i Željka Cvijanović. Na području Ugljevika i Lopara SNSD nikada nije dobio više glasova, u Gradiškoj su najbolji rezultati za predsjednika RS i člana Predsjedništva BiH, kao i na Romaniji... Niz je primjera", navodi Pavić, dodajući da je to Dodiku podvaljeno i to iz krugova DNS-a da bi se diskvalifikovali određeni ljudi.

Što se tiče "sječe" DNS-ovih kadrova, Pavić kaže da nema potrebe oglašavati se tamo gdje niste u mogućnosti ništa da učinite.

"Nama u DNS-u nikada nije pitanje smjena nekog kadra, nekog pojedinca, nekog direktora i slično. Nismo se bunili - ako postoji većina koja smatra da nekoga treba smijeniti, neka ga smijeni. Nama u DNS-u je bio problem što ne znamo ko je njihove zamjene imenovao u ta preduzeća. To nije radio DNS. Kada se to dvoje spoji, onda se zna da je neko i van SNSD-a i van DNS-a krojio takvu politiku. Na moju žalost, SNSD je prihvatio da to provede", kaže Pavić.

Upitan ko je taj, van DNS-a i SNSD-a, koji je "krojio politiku", Pavić je odgovorio: - Kada odgonetnemo, onda ću Vam reći.

Komentarišući dvotrećinsku većinu u novom sazivu Narodne skupštine RS, Pavić kaže da je većina iz istog broja stranaka kao i većina u prošlom sazivu.

"Broj stranaka se nije promijenio. Došlo je još nekih grupa, tako da ne znam kako će se one ponašati. Što se tiče stranaka, mislim da je tu zajednički jezik moguć", kazao je Pavić.

(BN/Vijesti)

Komentari / 67

Ostavite komentar
Name

zux

28.11.2018 08:51

Dragi gospodine Paviću, vaš slogan je bio riječ je riječ, a vi svoju prodaste za sitne pare...poniženi ste!

ODGOVORITE
Name

Darko

28.11.2018 09:07

Prodao je pre izbora kockao se i sad je sve izgubio

Name

Mario

28.11.2018 09:15

Pavic je čovjek za razliku od Cubrilovica

Name

Metuzalem

28.11.2018 09:19

Metuzalem Pavić je odavno po strani u DNS, svestan da mu je kraj u stranci i ovozemaljskom životu, pa ne reaguje.

Name

Milan Gradiska

28.11.2018 09:24

Bravo Pavicu

Name

Dejan Zvornik

28.11.2018 09:24

SAMO JAKO,PAVIC MARKO

Name

Nina

28.11.2018 09:24

Predsjednice Pavicu Romanija je uz tebe

Name

Bijeljina je uz Marka

28.11.2018 09:25

Sve nas je slagao izdajnik Dakic,mi ostajemo u DNS-u . Predsjednice pod hitno raspustite Gradski odbor BN.

Name

Sta reci drugo..

28.11.2018 10:22

Papcine svih zemalja ujedinimo se! Cuvajmo papke kao zjenicu oka svog!

Name

DNS je gotov

28.11.2018 10:38

Taj neko je HOS i ostale hrvatske sluzbe proizisle iz KOSa, koje upravlju sa svima vama. I sam si Pavicu izdanak te skole i sluzbe, kao i Dodik, Djokic i dr. Novo hrvatsko proljece ostvaruju preko ovih govana.

Name

Miloradko

28.11.2018 13:40

Znam ja,Soroš,strane službe,narandžaste revolucije,strane ambasade,ovi neki stranci iz Tuzle,frapantni dokazi,američki ambasador,ma svi osim mene Miloradka koji tebe i tvoju partiju gura pravo u kantu za otpatke,isto kao i onda za rudnik ljubiju,e sada što ti to nisi imao hrabrosti da vidiš on je vidio,god bay for evreything

Name

SNSD+DNS+Paja Patak

28.11.2018 15:38

Cuvajmo papke kao zjenicu oka svog!

Name

Fuj Papcine!

28.11.2018 15:46

Ala su se ova trojica nakrala. Teska je torba toliko, a mora se i dalje silom nosati.

Name

Ministar re zux

30.11.2018 10:16

Prema onome sta se desilo Pavic nije pogazio nista. Grupa oko Cubrilovica je druga prica. Oni su uvidjeli da je Radovic direktna konkurencija do sada neprikosnovenom banjaluckom lideru dns-a pa su krenuli da gaze svoju rijec kako bi uzelio veci dio dns-a nego sto ga podrzava. A kada se pogledaju biografije i ugled Radovica i Cubrilovica jasno je dns Banja Luka samo u dobitku. Radovic u Banja Luci ima ugled sposobnog i dobrog covjeka koji nije opterecen hipotekama i koji ne zaboravlja one koji su ga podrzali i koji su mu vrjerovali. Cubrilovic je cista suprotnost, covjek ni po cemu sposobniji od drugih politicara a koji je dozvolio da mu ljubavnica gazi najvece pristalice. Cak ima i velike hipoteke u vidu sumnjivih poslova. To se sve pokazalo na izborima i toga je Cubrilovic svjestan. Najbolje bi bilo da Cubrilovic kaze kako je moguce da poslije 18 godina u dns-u bude drugi po licnim glasovima i to iza covjeka koji je u stranci manje od godini dana, po njegovim sopstvenim rijecima. Tu se vidi rezultat rada Cubrilovic u zadnjih 18 godina.

Name

Бобан

28.11.2018 08:51

Da nije ovako mator, rekao bih da je teška JAJARA!

ODGOVORITE
Name

tri grobara

28.11.2018 09:33

Ova trojica su grobari srpskog naroda i RS.Srbi u RS nestaju.djeca se ne radjaju a mladi masovno napustaju RS i odlaze u Sloveniju.Njemacku.Ameriku itd A ova tri grobara i dalje likuju na muci unesrecenog srpskog naroda.

Name

Gavran

28.11.2018 10:21

NE PRICAJ GLUPOSTI NISTE PRICALI UOPSTE O VLADI. REKAO SI DA SI SVJESTAN DA NECES BITI DIO KOALICIJE. NEMA POTREBE DA OBMANJUJES CLANSBO. MARKO TI SE VISE NISTA NEPITAS U STRANCI...

Name

Disciplina Bez Kičme

28.11.2018 08:55

Jadno Marko... Umjesto da pokažeš svoju jačinu ti pužeš, kako sad izaći pred svoje glasače, sjeti se šta ste obećavali...

ODGOVORITE
Name

Re

28.11.2018 09:53

koju jacinu? Vidish da mucenik kaze da je sve u redu sa koalicijom. A Mile mu razvalio stranku.

Name

Nedjo

28.11.2018 08:56

Kad Baja kaze a Pavic izvrsava,ne znam ko je treci,mozda neka zena iz partije.?

ODGOVORITE
Name

Dario

28.11.2018 08:59

Najgori od nas su ova bagra na slici.

ODGOVORITE
Name

Orakle

28.11.2018 10:26

Kuda idemo kada nas takvi vode?

Name

Od Daria

28.11.2018 14:47

IDEMO U SAM PAKAO

Name

Mario

28.11.2018 09:00

DNS možda jeste ostao bez 4 poslanička mjesta ali nije ostao bez članstva i glasača koji su donijeli 100.000 glasova i koji govore da je DNS tik iza druge najjače političke partije a to je SDS. 4 poslanika jeste mnogo ali ni 8 nije malo. Bolje se sad riješiti tih ljudi nego da su sjeli u ministarske fotelje ili druge značajne funkcije. Gospodin Pavić je dokazao da je mudar političar, ima bezrezervnu podršku članstva i jedinstvo stranke je očuvano. Nakon konsolidacije budite uvjereni da na lokanlnim izborima 2020. će DNS još jednom razuvjeriti neverne Tome i dokazati svoju snagu. Pozdrav svim iskrenim članovima DNS širom Republike!

ODGOVORITE
Name

BL DNS

28.11.2018 09:09

DNS nije dobio 100000 glasova pricajuci da ce praviti vecinu sa opozicijom nego sa starim partnerima SP i SNSD!!! A Pavicevi “mangupi” a ja bi ih nazvao glupani su dogovarali sa opozicijom da prave vecinu!!! Zato su kaznjeni od strane Dodika a tek ce ih glasaci kazniti na sledecim izborima!!!

Name

Bobi

28.11.2018 09:11

Vidi se kako je mudar, prevarama se služi

Name

izborna kradja

28.11.2018 09:21

Izbori su pokradeni.Srpska po svim demografskim pokazateljima nema vise od 900 000 stanovnika a na izborima glasalo 650 000

Name

BL DNS-u

28.11.2018 10:00

Pa ko je to pregovarao od DNS-a sa opozicijom da će pravit vlast kad svi ovi što su protiv pavića su mimo DNS-a uz dodika,,čubrilović,dakić.....,,svi su oni Dodikovi a zamisli pavićevi nisu a nastupali kažeš sa sloganom da ste zajedno sa SNSD-om.Nešto si ti tu pobrkao moj jarane u želji da priznaš da vas je Dodik kao stranku DNS pocepao i uradio vam isto što i SDS-u uzevši samo papke i poslušnike a usput pavića ponizivši do dna izabravši čubrilovića umesto DNS-a i to kao predlog SNSD-a a ne DNS-a kao koalicionog parnera.SNSD je najgora partija lažova sa samo jednim ciljem uzeti od sviju sve samo sebi a ti si SNSD nisi sigurno DNS.

Name

Ehh

28.11.2018 12:03

BL DNS čitaj gore u tekstu Pavić je objasnio da su Zeljka i Dodik osvojili glasove od Prijedora pa na dalje.

Name

re Ehh

28.11.2018 12:37

DNS i SNSD u Prijedoru su osvojili zajedno 21,250 glasova. SP i US 2,200. Plus što je dio SDS i NDP radio za SNSD, ali eto bez toga, zbir koalicije je 23,450. a Željka je dobila 18.150. Gdje je 5.300 glasova koalcicije ? Znamo mi svi gdje je ...

Name

realno

28.11.2018 14:02

Imaju pravu da glasaju, kome vjeruju, to su ljudi koji nemaju koristi od toga sto ste razvalil Srpsku.... ljudi koji vjeruju u pravnu drzavu a partokrate

Name

Zoran Borovcanin

28.11.2018 09:02

Deda, Deda, izgubio si se skroz, postao si senilan. Zaboravio si priču o poštenju, zaboravio si sve sta si pričao prije izbora. Kupili te ljudi i sad raspolažu tobom, sramota za tvoje godine. Uništio si sve da bi zaštitio svoje finansijere koji su te kupili prljavim novcem ukradenim iz državnih preduzeća!

ODGOVORITE
Name

Olja Za Zoran Borovcanin

28.11.2018 09:27

Veoma je neukusno uzimati u obzir njegove godine i nazivati ga "deda, deda". Nije Dodik mnogo odmakao od njega, kao, uostalom, i mnogi drugi. Ameriku vodi Tramp koji nije mladji od Pavica, pa nekada Regan ... U politici su potrebni ljudi koji ce biti odvazni i koji ce se energicno boriti za svoje principe, a to Pavic, svakako, nije. Ni da je mladji, ne bi bio. On to, jednostavno, nema u sebi. "Mekusac je". Sta je njega motivisalo da krene u politicku avanturu, to samo on zna. Kako stvari sada stoje, on nije u stanju nista da promijeni, ostalo mu je samo da slijeze ramenima. Bilo kako bilo i to slijeganje ramenima donosi novac, sto je jedan od najjacih motiva, jacih i od silne ljubavi prema RS.

Name

Zoran Borovcanin

28.11.2018 11:16

To "Deda " shvati drugačije. Nije to vezano samo za godine. On je deda i u politici, dozvoliti da te namagarce politicki balavci je ne oprostivo. Novac je nesta prolazno, biti čovjek i umrijeti takav je svetinja!!!

Name

Amor

28.11.2018 11:26

Bravo Olja

Name

re

28.11.2018 13:21

Pa Dns je osnovao Dodik cisto da bude podskup SNSDa,ljudi kojima je stalo samo za novac i koji kradu sve sto se moze pokrasti oni kupuju u Srbiji Rusiji nekretnine i iznose novac nazalost ceka nas scenario Kosova

Name

Re Re

28.11.2018 16:45

bravo. Ja ne znam kako ljudi nisu dosad shvatili da je DNS vlasnistvo Milorada Dodika. Bar sad bi trebalo i slepcu biti jasno.

Name

VRS PD

28.11.2018 16:57

Pa neglasaju samo partijski ljudi.neko vrednuje kandidata.da nije bila direktno Dodikov izbor nebi dobila ni 10 000.cini mi se da nisu ni svi u SNSD-u glasali za nju.

Name

Razum

28.11.2018 09:05

Milorad te iz***o, a još si u koaliciji snjim. Zbogom Paviću...

ODGOVORITE
Name

re

28.11.2018 13:48

Najblaže rečeno sramota. Da ima i malo obraza, otišao bi u opoziciju, jer su ga "izlevatili" u više navrata.

Name

Nije nego

28.11.2018 09:05

Ti nisi ni bio nikad pravi šef partije tj. mafijaške organizacije, ekspoziture SNSD-a, kao što je to takođe i SPS i neki drugi . Pravi šef tvoje partije je bio uvijek MD & compani sa udbašima iz Srbije.

ODGOVORITE
Name

Buco

28.11.2018 09:05

Nepricaj budalastine Pavicu, dobro znas da vas Burle j..e pa rastura, ali nesmijes protiv njega. On vam je gospodar i tako se ponasa. Sledece izbore necete ni cenzus preci. Opameti se matori !

ODGOVORITE
Name

RASPUCHIN

28.11.2018 09:08

Одговор на питање : "Ко је тај , ван ДНС-а и СНСД-а , који је "кројио политику" је јако једноставан. То је "дида Пејо" уз малу помоћ некадашњих припадника Брозових тајних "служби".

ODGOVORITE
Name

Rale

28.11.2018 09:18

Tri sotone!!!

ODGOVORITE
Name

Milutin

28.11.2018 09:22

Dodik je veliki maher svima je pomrsio konce,a tebi Pavicu je posebno zaprzio corbu,a to si zasluzio svojim ljigavim ponasanjem.

ODGOVORITE
Name

srpski gadovi

28.11.2018 09:24

Ove tri barabe seljačke treba pod hitno u zatvore jer su stjerali sve sa banditskim životom u mišiju rupu a posebno borce RS koji im neće nikada zaboraviti ovaj njihov mafijaško kriminalni životni zločin prema svima u RS a posebno borce i stvaraoce RS u njihovom višegodišnjom svega opljačkanom lopovskom miru RS.

ODGOVORITE
Name

Dno dna

28.11.2018 09:26

Bože od priče za kandidaturu jedne od dvije funkcije pa do podrške većini zabadava. Pa imate li imalo dostojanstva. Lupite šakom od sto i kažete da nije bilo naših sto hiljada glasova ni jedno od vas dvoje ne bi bilo izabrano....

ODGOVORITE
Name

ooop

28.11.2018 09:26

oooo UDBAŠI SVE VAS JE**LO

ODGOVORITE
Name

za pajketa

28.11.2018 09:31

zbog par ljudi koje si primio u stranku ,šetaša, a koje niko u koaliciju nece desilo se što se desilo dns se raspao i otišao u opoziciju pavicu valjda ti je to jasno

ODGOVORITE
Name

Rada

28.11.2018 09:40

Zgodni je najbolji

ODGOVORITE
Name

pedja

28.11.2018 09:41

kakav je ovo mlakonja...niti smrdi niti mirise...sve nesto nedovrseno nedoreceno .,,pusti neka tece kako tece i dobro...bez veze

ODGOVORITE
Name

Drr mrr

28.11.2018 09:50

Lopovi pljackasi i unistitelji ovog naroda.

ODGOVORITE
Name

Zapazeno

28.11.2018 10:46

Vrlo naociti. Dvojica lijevo su iskusni trovaci magle dok je ovaj desni ocigledno vrlo opasan igrac, ali slabo krije karte.

ODGOVORITE
Name

biće dva

28.11.2018 10:46

Biće dva nevažna ministra za Markov DNS, posle ide polako prelazak kod Čubrilovića još poslanika,vjerovatno i ministri, napustanje ubačenih Milovih ljudi u DNS po opštinama i DNS postaje na idućim lokalnim izborima kao NDP sad.

ODGOVORITE
Name

zvr

28.11.2018 11:14

Zbogom dns partijo propalog Marka .. Može li niže paviću od zemlje .. može ... srami se .. Još se kur*is kao nesto se ti pitas .. Nemas ti podršku nikoga .. Mile nije glup pa tvoji momci su a sve je snimljeno radili na terenu protiv snsd i to vrlo jasno da dokazi o tome postoje .. Glupane !!

ODGOVORITE
Name

SONJA

28.11.2018 12:05

ET SIGURNO MOJ POKOJNI TATA..SKROJILI STE NAM DA NE MOZE BITI BOLJE A GORE I TE KAKO, IZ DANA U DAN, VRATILO VAM SE AKO BOG DA SVAKA SUZA SVAKOG COVJEKA U OVOM JADU I BIJEDI..

ODGOVORITE
Name

MM

28.11.2018 14:10

Rudonja buči do koride, Zmaj od ŠIPOVA će te voditi na koridu.Ako ne pobjeduš kastrirat će te.DOSTA TEBE I RUSIJE,LAŽI MALO I VELIKOG. TO JE DIGOVOR ZA RUŠENJE RAFUNERIJE BROD.KOLIKO PLAĆAŠ SLIKANJE SA PUTINOM.

Name

SRPSKA

28.11.2018 13:08

SAMO BIJEZATI IZ OVE MORALNE,POKVARENE ZABITI.NEMAMO MNOGO VREMENA ZA CEKANJE.

ODGOVORITE
Name

Murija

28.11.2018 13:30

O cemu oni to o stabilnoj RS .pa toga nema vec dugo .stabilna RS je za njih uhljebe ne za narod.jad dojde do kolapsa e onda ce ti isti kud koji mili moji.

ODGOVORITE
Name

iskreno

28.11.2018 13:46

Briga nas za odnos Cubeilovica i Vas, cinjenica je da stw zajedno dwcenijama pljackali i unistavali Srpsku, da stw krivi za ovo stanje u kojem smo.Nista manje niste krivi od SNSD, bez vase beskrupuloznosti, nista to ne bi bilo izvodljivo. Nistw imali ni savjwsti ni svijeati prema onome sto je teskom mukom stvoreno, samo su vam bitne pozicije i pljacka za odredjenu grupu. Interes kriminalnih pojedinaca je iznad interesa naroda i RS.

ODGOVORITE
Name

Bl

28.11.2018 14:01

Ko je ubio Davida Dragičevića.

ODGOVORITE
Name

BOBA

28.11.2018 14:12

ZNAJU ONI AKO NISU U KOALICIJI DA SU DONJI.NJIHOV LIČNI INTERES.ONI SU UMISLILI DA BEZ NJIH NEMA DRŽAVE.KAKO SE LJUDI NE PREZASITE JEDNIH TE ISTIH LIKOVA.IZGLEDA DA VOLE RUČATI UVIJEK JEDAN TE ISTI RUČAK I TAKO U TUTANJ DO SMRTI.

ODGOVORITE
Name

Zoran

28.11.2018 14:48

E tako ti je Pavke kad se s jednim dupetom sjedi na dve stolice.

ODGOVORITE
Name

Andrejevic

28.11.2018 15:14

Moja baba Milunka (86 god), nema zavrsen nijedan razred osnovne skole. Ako bi ona povjerovala u ovo sto g.Pavic prica, ja bih se odmah objesio. Toliko od mene.

ODGOVORITE
Name

Маре

29.11.2018 06:30

Павићу ти си ме разочарао, шибицарско понашање.Знају сви да си узео паре од те групе која млати тобом и да нисте поштовали коалициони споразум у потпуности.Играо си хински на двије карте...боље ти је да си очувао партију него мислиш има Нешићевих накрадених милиона и да не набрајам од кога си све мазнуо лову....

ODGOVORITE
Name

Savke

29.11.2018 16:04

Putuj igumane! Ne brini za namastir.

ODGOVORITE
Name

Zna se

30.11.2018 09:22

"Ko vodi politiku SNSD-a i DNS-a!?" Onaj koji je, svoje vremeno, bio i protiv Kraljevine srba, hrvata i slovenaca. Britanci-oni koji su omogucili pobjedu Dodig-a na proslim izborima.

ODGOVORITE