Atletiko - Barsa, pa Napoli - Zvezda!

Za vikend sudio Atletiku i Barseloni, a sada Zvezdi protiv Napolija! Španski sudija Hesus Hil Mansano delegiran je da bude na meču u Napulju između fudbalera Napolija i Crvene zvezde u 5. kolu C grupe Lige šampiona.

Fudbal 26.11.2018 | 20:15
Atletiko - Barsa, pa Napoli - Zvezda!
Tridesetčetvorogodišnji arbitar je u roku od četiri dana dobio novi zadatak nakon što je sudio veliki meč u Španiji, Atletiko – Barselona.

Sada ide na San Paolo, gde će Napoli biti domaćin Zvezdi.

Duel Napolija i Crvene zvezde biće mu drugi ove sezone u Ligi šampiona, peti ukupno, pošto je delio pravdu u susretu Šalke – Porto (1:1) odigranog 18. septembra.

Pomagaće mu linijske sudije Anhel Nevado Rodriges i Dijego Barbero Sevilja, četvrti je Injigo Prijeto Lopes De Serain, a iza gola su Huan Martines Munuera i Rikardo De Burgos.

Utakmica Napoli – Crvena zvezda zakazana je za sredu sa početkom u 21 sat.

Mansano je ove sezone vodio 13 utakmica u svim takmičenjima, a posljednja je bila derbi Primere u subotu, između Atletiko Madrida i Barselone (1:1). Čak osam žutih kartona pokazao je u tom duelu, a prosječno ove sezone dodjeljuje 4.4 javne opomene. U tih 13 utakmica pokazao je i dva žuta kartona, a dosudio čak šest penala.

U Ligi šampiona, Mansano je ove sezone sudio Šalke - Porto (1:1, četiri žuta kartona), a u Ligi Evrope duel Olimpik Marseja i Lacija (1:3, šest žutih), kao i Bordo - Gent (2:0, četiri žuta) u kvalifikacijama za to takmičenje.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar