Murinjo o De Hei: Kritikuje ga neko veoma moćan!

Mediji u Španiji su u proteklom periodu kritikovali Davida De Heu, a Žoze Murinjo smatra da te kritike potiču od Ikera Kasiljasa koji se na taj način pokušava ponovo probiti na gol reprezentacije, tvrdi menadžer Junajteda.

Fudbal 26.11.2018 | 20:00
Murinjo o De Hei: Kritikuje ga neko veoma moćan!
Španski mediji sve više kritikuju Davida De Heu, a na prethodnom meču njhove selekcije protiv BiH na golu je stajao Kepa Arizabalaga.

O lošoj formi golmana Mančester junajtede, ali u manjoj mjeri, se piše i u Engleskoj.

Ipak, kod Žozea Murinja je i dalje neprikosnoven među stativama.

Novinare je na konferenciji za medije zanimalo mišljenje Murinja o kritikama na račun španskog čuvara mreže.

"Ali zašto kritike u Španiji? Da li znate? Ja znam. Zato što postoji neko veoma moćan ko razmišlja o tome da ponovo uskoči, ali mislim da je to teško kada ispred sebe imate najboljeg golmana na svijetu... Da, da - neko moćan želi uskočiti umjesto De Hee u ekipu."

Novinare je zanimalo i da li taj "moćnik" ima uticaja na selektora Španije, Luisa Enrikea.

"Ne, ne na selektora. Njega poznajem jako dobro i dobri smo prijatelji, ali mediji"...

Novinare je zanimalo da li je taj moćnik igrao za Real Madrid?

"Da, osvojio sam titulu sa njim u Španiji", poručio je na kraju još jedne zanimljive konferencije Žoze Murinjo i bilo je jasno na koga je mislio - Ikera Kasiljasa.

Legendarni golman je nedavno istakao da mu je žao što se nije suočio sa Murinjom dok su bili zajedno u Realu, na štu mu je portugalski stručnjak odgovorio.

"Kada kaže da se nije suočio sa mnom, za mene to nije istina. Suočio se, ali na način na koji on to radi najbolje - tajno".

Dok je Portugalac bio trener madridskog Reala posljednje dane na klupi je proveo u sukobu sa Kasiljasom, kojeg je sve češće ostavljao na klupi, a priliku počeo davati Dijegu Lopezu i Antoniju Adanu...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar