Drogba prelomio: E, sad je stvarno kraj!

Golgeter iz Obale Slonovače rešio je da okonča bogatu i uspešnu igračku karijeru! Drogba: Ako neko kaže da su vam snovi preveliki, samo se zahvalite! Bivši golgeter Čelsija Didije Drogba definitivno je završio bogatu fudbalsku karijeru.

Fudbal 22.11.2018 | 16:15
Drogba prelomio: E, sad je stvarno kraj!
Legendarni napadač iz Obale Slonovače, Didije Drogba, koji će u martu proslaviti 41. rođendan, drugi put se predomislio oko igranja pošto je prvobitno objavio da se povlači, a onda i zanimljivim video snimkom iz filma "Vuk sa Vol Strita" najavio nastavak, ali je onda definitivno prelomio.

Posle dve decenije profesionalne karijere odlučio je da odsvira kraj.

"Kad pomislim na 20 godina profesionalne karijere, ne mogu biti ponosniji na sve što sam uradio kao igrač, ali i kako sam postao čovek. Ako vam neko kaže da su vam snovi preveliki, samo mu odgovorite 'hvala' i radite još snažnije i pametnije. Uvek veruj", objavio je Drogba na društvenim mrežama.

Drogba je poslednji meč u karijeri odigrao za Finiks Rajzing, čiji je jedan od vlasnika, u porazu od Luivila (0:1) u finalu američkog USL kupa.

Tokom karijere igrao je za Montreal Impakt, Galatasaraj, Šangaj, Marsej, Le Man, Gengan i sa najvećim uspehom za Čelsi, u kojem je 2012. godine doživeo najsvetliji trenutak kada je golom u regularnom delu i odlučujućim udarcem u penal seriji u Minhenu doneo pobedu nad Bajernom u finalu Lige šampiona.

Osvojio je i četiri titule Premijer lige, isto toliko FA kupova, tri Liga kupa i dva Komjuniti šilda, a u dresu "plavaca" postigao je čak 157 golova.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar