Teo: Još ova sezona, pa povratak u Evropu!

Miloš Teodosić u razgovoru za "Glas Amerike" otkrio da ne vidi budućnost u NBA ligi. . .

Košarka 24.11.2018 | 17:30
Teo: Još ova sezona, pa povratak u Evropu!
Miloš Teodosić ove sezone u Los Anđeles Klipersima dobija priliku "na kašičicu". Za razliku od prve sezone u NBA i povreda koje su ga omele da se prikaže u najboljem svetlu, ove ima manju minutažu, iako je zdrav.

"Iskreno, malo mi teže ide da se naviknem na manju minutažu, ali pokušavam. Inače, ja sam potpuno zdrav, i nemam nikakvih problema što se tiče povreda, tako da videćemo šta će biti u nastavku sezone", izjavio je u razgovoru za "Glas Amerike" Teodosić, kome na kraju ove sezone ističe ugovor sa Klipersima.

On je otkrio i da planira da se najkasnije po završetku predstojeće NBA sezone vrati u Evropu.

"Mislim da sigurno neću ostati ovde. Došao sam, video sam kako to izgleda, i nekako... više uživam i lepše mi je da igram u Evropi. Tako da sigurno ću se vratiti u Evropu, da li u toku ove sezone ili na kraju, videćemo", rekao je kapiten reprezentacije Srbije.

On je dodao i da će sigurno biti u timu Srbije sledećeg leta na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini.

"Sledeće leto je Svetsko prvenstvo, veoma bitno i važno takmičenje za sve nas. Verujem da će momci koji budu Saletu na raspolaganju izboriti plasman na Svetsko prvenstvo", rekao je Teodosić i jasno stavio do znja da će selektor Aleksandar Đorđević moći da računa i na njega na Mundobasketu.

Teodosić je sa Klipersima potpisao ugovor u junu 2017. godine i u prvoj sezoni odigrao je 45 utakmica, uz prosečan učinak od 9,5 poena, 4,6 asistencija i 2,8 skokova po meču, a u igri je provodio više od 25 minuta.

Ove sezone nastupio je na samo osam mečeva, u proseku na parketu provodi deset minuta, i beleži 2.9 poena, 1,8 skokova i 2,2 asistencije po utakmici.

Pre odlaska u NBA sa uspehom je nastupao za Olimpijakos i moskovski CSKA, sa kojim je osvojio i titulu u Evroligi. 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar