Miroslav Đukić rezervna opcija!

Tomaš Žonsa ga stavio na spisak kandidata! Leh traži trenera posle razlaza sa još jednim Srbinom.

Fudbal 08.11.2018 | 18:45
Miroslav Đukić rezervna opcija!
Samo tri meseca posle rastanka sa Partizanom, mogao bi Miroslav Đukić da nađe novi posao, pošto poljski mediji uveravaju da je kandidat za šefa struke Leha iz Poznanja. Ruku na srce, ne kao prva, već rezervna opcija za slučaj da Adam Navaka ne prihvati poziv i lati se posla u klupskom fudbalu.

Posebno je zanimljivo što je na funkciji sportskog direktora Leha od kraja avgusta Tomaš Žonsa, ovdašnjim ljubiteljima fudbala poznat kao prvi Poljak u istoriji Partizana iz sezone kad je izboren plasman u Ligu šampiona (2003/04). Mediji uveravaju da je njegov prvi pik Navalka, koji je posle petogodišnjeg selektorskog staža napustio klupu reprezentacije Poljske posle debakla na Mundijalu u Rusiji. Sad ga klub iz Poznanja zove da ugasi požar koji bukti posle razočaravajućeg početka sezone i tek sedme pozicije u šampionatu.

Posle tri vezana poraza (dva u prvenstvu i eliminacije iz kupa) ceh je platio Beograđanin Ivan Đurđević. Nekadašnji defanzivac Rada i Zvezdare dugo je radio u mlađim kategorijama, u maju je prekomandovan u prvi tim, ali ambiciozni plan proboja u vrh poljskog fudbala nisu pratili rezultati, pa je smenjen. Zato jeAdam Navalka prva opcija, kao iskusni strateg, a mediji sa lica mesta prenose da Miroslav Đukić spada u rezervne varijante.

I nije jedini na B listi, jer se osim nekadašnjeg selektora Srbije i trenera Partizana pozivu nadaju još Šveđanin Hans Bakego i Danas Tomas Kristijansen.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar