Ko će biti Zvezdin prvi špic?

Nadaju se na Marakni da će Ričmond Boaći opraviti do 6. novembra, ali moraju ozbiljno da spremaju alternativna rešenja.

Fudbal 30.10.2018 | 22:30
Ko će biti Zvezdin prvi špic?
Rane iz Liverpula su sanirane pobedom u Šapcu, Crvena zvezda je povećala prednost u odnosu na najbliže pratioce. Međutim, daleko od toga da je u Ljutice Bogdana stanje idilično. Imaće trener crveno-belih Vladan Milojević o čemu da razmišlja tokom ovog perioda opasnog življenja koji bi trebalo da doživi kulminaciju 6.novembra kada na Marakanu stiže Liverpul.

Pre svega Zvezdin strateg će morati da se odluči za orvu opciju u špicu napada. To mesto je od poslednjeg dana prelaznog roka rezervisano za Ričmonda Boaćija, ali se reprezentativac Gane sa Enfild Rouda vratio povređen. Nadaju se u Ljutice Bogdana da će strelca pet ovosezonskih golova ekspresno oporaviti do vikenda, ali...

Moraju ozbiljno Zvezdi da razmišljaju o alternativnim varijantama. I to vrlo ozbiljno. Posebno, što Boaći ima hroničnih problema sa zadnjom ložom, ponovo načetom u gradu Bitsla (propustio je već gostovanje u Parizu)...

Naravno, ima Milojević dovoljno štihova u rukavu, mada navijače Crvene zvezde najviše zanima ko bi mogao da predvodi napad u revanšu sa Redsima. Ukoliko Boaći i dalje bude rovit.

Šansu u Šapcu je dobio i iskoristio Milan Pakov. Ljubimac publike je ove sezone već postigao četiri gola, imao je doprinos u istorijskom remiju u Salcburgu. Međutim, do sada nije imao status prvog napadača u najvažnijim okršajima. Uglavnom je gasio požar kada ekipi nije išlo.

Još jedna opcija je Nikola Stojiljković. Verni Milojevićev vojnik je od početka sezone sasečen brojnim povredama i problemima. Odigrao je svega tri utakmice u Superligi i postigao dva gola. Upisao se i u Kupu Srbije protiv Dinama. Međutim, posle prvog meča sa Salcburgom nije ga bilo na velikoj sceni.

Naravno, uvek postoji opcija da Milojević u špicu koristi El Fardu Bena. Mada mu se takva odluka u Parizu nije isplatila...

Veće opterećenje Pavkova i Stojiljkovića mogao bi da iskoristi mladi Dejan Joveljić. Posebno kada je reč o domaćim susretima, počev od gostovanje Bačke na Marakani.

Kako bilo Milojević je pred još jednom teškom odlukom. Naravno, ako se Boaći ne oporavi ekspresno.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar