Danas sahrana Milene Dravić

Glumica Milena Dravić biće danas sahranjena u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju pored supruga Dragana Nikolića.

Srbija 19.10.2018 | 09:26
Danas sahrana Milene Dravić
Opelo će biti služeno u 15.00 časova, a sahrana će biti obavljena u 15.30. Komemoracija će biti održana u 12.00 časova u "Zvezdara teatru". Milena Dravić preminula je 14. oktobra u 79. godini nakon teške bolesti.

Jedna je od najvećih glumica koje su imale Srbija i Jugoslavija.

U karijeri dužoj od 50 godina snimila je 90 filmova, a najpoznatiji u kojima je ostvarila ulogu su, između ostalih, "Prekobrojna", "Ljubavni život Budimira Trajkovića", "Kozara", "Bitka na Neretvi", "Una", "Rad na određeno vreme", "Nije lako sa muškarcima" i "Zona Zamfirova".

Poznata je još i kao učiteljica iz kultne serije "Priče iz Nepričave", a ostvarila je uloge u serijama "Policajca sa Petlovog brda", "Priče iz radionice", "Pozorište u kući".

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Draga Milena, počivaj u miru

19.10.2018 09:12

Divna osoba koja je zračila na poseban način, divna glumica koja je donosila likove i priče, tako stvarno i prirodno, različito od drugih... Bila je Velika, Zvijezda, jedna od najboljih, ali skromna i diskretna u životu. Neka počiva sa svojim Draganom u miru, u zagrljaju nekog novog postojanja. Neka im je slava i hvala za sve divne likove i ispričane priče, koje su poklonili svima nama!!!

ODGOVORITE