SzP: Snaga je u rukama naroda

Kandidat Saveza za pobjedu za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je na konvenciji u Trebinju da u cilju smanjenja izlaznosti na izbore vlast pokušava da nametne tezu da su svi političari isti što nije tačno.

Republika Srpska 29.09.2018 | 22:54
SzP: Snaga je u rukama naroda
„Mi smo zapravo dva različita svijeta. Moj protivkandidat tvrdi da je on Republika, ja kažem da je Republika narod – borci, majke, omladina, radnici... Ja cijenim znanje, on samo člansku knjižicu svoje partije. On prijeti otkazima, ja dovodim investitore da grade. I najbitnije – ja želim da živimo u drugačijoj i boljoj Republici Srpskoj od ove kakvu nam oni nameću.



U Republici Srpskoj u kojoj nam ne ubijaju djecu nekažnjeno, gdje novinare ne tuku, gdje se cijeni stručnost, gdje bahatost nije vrlina. Želim prosperitetniju Srpsku gdje je ljudsko dostojanstvo na prvom mjestu, a mi znamo kako to da ostvarimo“, kazao je Ivanić.

Sedmog oktobra narod se bori protiv režima, a gospodin Ivanić i ja, kao i cijeli SzP žele sa narodom da pobijede politike koje rade protiv interesa naroda sve ove godine, poručio je kandidat SzP za predsjednika Republike Srspke Vukota Govedarica na konvenciji SzP u Trebinju.



„Režim živi u strahu koji liječi tako što zastrašuje narod. Mi se zalažemo za demokratske, dostojanstvene i slobodne izbore i zajedno sa narodom idemo do pobjede i da vratimo Srpsku naroda“, rekao je Govedarica.



Nosilac liste SDS za PS BiH iz Izborne jedinice 3 Mirko Šarović kaže da Republika Srpska bilježi najgorih 12 godina u svojoj istoriji zbog postojeće vlasti.

„Umjesto otvaranja ratnih tema, treba da se otvaraju fabrike i radna mjesta, umjesto konflikta potrebno je graditi razumijevanje i narodnu slogu, a ova vlast to očigledno ne može“, rekao je Šarović dodajući da sedmog oktobra povjerenje ne smijemo dati takvoj politici.



Nosilac liste PDP-a za NSRS iz IJ 9 Ljubiša Krunić pozvao je građane Trebinja da u što većem broju izađu na izbore:
„Umjesto puno praznih obećanja, a malo djela, umjesto bahatosti kojom se prikriva neznanje izaberimo snagu, mudrost i dostojanstvo Mladena Ivanića i energiju, volju i poštenje hercegovačkog sina Vukote Govedarice“, rekao je Krunić.

Nosilac liste SDS za NS RS iz Izborne jedinice 9 Branko Butulija ističe da od 2006. godine SDS upozorava na neodgovrnu i bahatu politiku postojeće vlasti koja je dovela do podjele, ponizila borce, penzionere svela na rub egzistencije, a mlade raselila, zbog čega se takvoj politici mora reći „ne“ sedmog oktobra.



BN TV