Pogba okrenuo još nekoliko igrača protiv Murinja!

Ključa otrov u svlačionici Junajteda! Ko će pobediti?

Fudbal 28.09.2018 | 21:15
Pogba okrenuo još nekoliko igrača protiv Murinja!
U Mančester Junajtedu definitivno bukti rat. Svlačionica na Old Trafordu ključa od otrova. Žoze Murinjovodi rat sa polovinom ekipe koja jedva čeka da mu vidi leđa. Da li će Murinjo uspeti da uspostavi svoja pravila ili će igrači uspeti da ga smene, videćemo vrlo skoro...

Sukob sa Polom Pogbom je eksalirao i zapalio i ostatak svlačionice. Na Pogbinoj strani su Erik Baji, Entoni Marsijal, Fil Džons, Markus Rašford, Andreas Pereira... Murinjo ratuje sa pola tima!

Uoči uvek neugodnog gostovanja Vest Hemu, Murinjo mora nekako da smiri tenzije i da se osloni na igrače kojima ne veruje, ali i da zadrži autoritet. Situacija se Pogbom se otela kontroli. Netrpeljivost između njih dvojice je tinjala od prošle sezone, ali se situacija donekle smirila poslePogbinog osvajanja Mundijala. Iako je Mino Rajola imao dozvolu od Murinja da nađe Pogbi novi klub, niko nije bio spreman da plati ogroman novac za Francuza. Ispostavilo se da je Pogbin ostanak bio greška za obe strane...

Portugalac i Francuz su počeli da varniče na početku sezonu, da bi sve kulminiralo prepirkom na treningu pred TV kamerama zbog Pogbinog ludovanja po društvenim mrežama. Pre toga mu je Murinjooduzeo funkciju zamenika kapitena... Mino Rajola je već zakazao sastanak sa čelnicima Junajteda na kojem želi da raščisti situaciju i da dobije garancije da će Murinjo biti smenjen ili da klub odredi neku pristojnu cenu za prodaju Pogbe i da se Rajola baci na traženje novog kluba.  

Međutim, nije samo Pogba problem za Murinja. Napeti su odnosi i sa Markusom Rašfordom. Posebni nije zadovoljan ponašanjem mladog Engleza i kako se promenio posle Mundijala u Rusiji. Objasnio mu je da će morati da se uozbilji jer i nije tako bitan kao što on misli za sebe. Rašford nije zadovoljan tretmanom kod trenera, smatra da zaslužuje bolji rejting u klubu kao igrač na kojem počiva budućnost Mančester Junajteda. 

Na stranu Pogbe su stali i igrači iz „francuskog klana“ Antoni Marsijal i Erik Baji. Plus Brazilac Pereira koji je Pogbin blizak prijatelj. Marsijal je još od prošle sezone na ratnoj nozi sa Murinjom. Nezadovoljan je minutažom. Letos je prvo želeo da napsuti klub, a onda da ostane u inat Portugalcu. Marsijal je bio kažnjen kada je zbog rođenja deteta napustio pripreme i odsustvovao više vremena nego što je dozvoljeno...

Baji i Džons su šokirani Murinjovim izjavama posle eliminacije od Derbija u Liga kupu. Trener ih je etiketirao kao krivce rečima „znao sam da ćemo biti u problemu sa Erikom i Filom“. Javno ismevanje dvojice igrača je našilo na novu osudu u svlačionici i stvorilo dodtane neprijatelje portugalskom stručnjaku.

Navijači i javnost su podeljeni... Neki smatraju da je Murinjo samo traži izgovore i veštački se krije iza igrača, dok drugi misle da mora da se zna red i da Pogba izigrava veću zvezdu nego što jeste, a na terenu ne pravi razliku.  

Atmosfera je jako napwta... 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar