Milojević moli Boga da ne bude novih povreda!

Savić, Boaći, Krstičić, Rodić i Stojiljković "roviti" ili lakše povređeni uoči duela Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana, ali i puta.

Fudbal 29.09.2018 | 10:15
Milojević moli Boga da ne bude novih povreda!
Pripremaju se fudbaleri Crvene zvezde za utakmicu protiv Mladosti iz Lučana u subotu u Beogradu (20.30, prenos na TV Arena Sport 1), ali u ne baš sjajnoj atmosferi.

Glavobolju Vladanu Milojeviću zadaje zdravstveno stanje nekoliko bitnih igrača. Ne samo zbog ovog superligaškog duela, već zato što u sredu crveno-bele očekuje susret sa Pari Sen Žermenom u Parizu.

"Vujadin Savić je četvrtak odradio prvi trening i počinje polako da ulazi u ritam. Takve povrede kao što je njegova iziskuju vreme, a mi sve imamo samo vreme nemamo. Nikola Stojiljković je počeo da povećava obim treninga, Nenad Krstičić je imao problem i takođe je u četvrtak lagano trenirao, Ričmond Boaći je povređen posle derbija, a imamo malih problema i sa Milanom Rodićem. Boga molim da me ne iznenadi još neka loša vest danas na treningu, ali to je sve normalno kao sastavni deo igre", ispričao je Milojević na konferenciji za medije uoči subotnje utakmice.

Trener crveno-belih je svestan da je nemoguće potpuno potisnuti razmišljanja o predstojećem izazovu u Ligi šampiona, ali se nada da to neće uticati na izdanje njegovih igrača protiv Mladosti.

"Ne možemo da mislimo na PSŽ, potiskujemo to. Jednostavno ne smemo tako da razmišljamo, ali ne možemo ni potpuno da se isključimo... Igrači dobro znaju da nam je prvenstvo apsolutni prioritet i to stalno potenciramo kroz razgovore i psihološku pripremu. Jako nam je bitan duel sa Mladosti, a nemamo mnogo vremena posle da razmišljamo o Pari Sen Žermenu. Nije dobro preskakati korake jer onda ne radite stvari kako bi trebalo i zato pozivam navijače na 'Marakanu' da nas podrže u što većem broju".

Gosti iz Lučana stižu kao petoplasirani na tabeli, sa pet pobeda, tri remija i jednim porazom u dosadašnjih devet kola, uz 12 datih i šest primljenih golova.

"U goste nam dolazi jako dobra ekipa, čiji se kontinuitet vidi po dobrim rezultatima. Mladost je pre dve godine izborila učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a prošle je došla do finala Kupa Srbije. I ove sezone ima velike ambicije u domaćim takmičenjima i sazrela je za velike domete. Ekipa iz Lučana ima trenera Nenada Milovanovića sa najdužim stažom u domaćem prvenstvu i jasno se vidi pečat njegove filozofije, jer uvek zna šta hoće. Nikada nam nije bilo lako protiv Mladosti, ni u Lučanima, ni ovde", istakao je Milojević.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar