Ovo je najjači Juventus u posljednjih osam godina!

"Imao sam sjajne učitelje poput Fabija Kanavara, Andree Pirla, Alesandra del Pjera i Điđija Bufona. Njihova želja da budu bolji na svakom treningu, to je prava tajna", kaže defanzivac Stare dame.

Fudbal 25.09.2018 | 13:00
Ovo je najjači Juventus u posljednjih osam godina!
Juventus je preksinoć slavio sa 2:0 protiv Frozinonea u gostima, ali nije bilo baš tako lako jer je prvi gol Stara dama dala tek u 81. minutu. Strelac je bio Kristijano Ronaldo.

Mučio se Portugalac na početku sezone da postigne taj prvi gol, a kada je on došao sve je postalo lakše po Juventus. O tome priča i Đorđo Kjelini. Bio je siguran da će Juventus dati gol.

"Igrali smo sa fokusom, oštrinom i koncentracijom. Ovo su teški mečevi, možeš da kreneš da brzaš ili praviš glupe faulove. Sa kvalitetom koji imamo, teško je bilo da ne damo gol za 90 minuta. Tako da samo je samo trebalo da sačekamo pravi trenutak", rekao je Kjelini.

Dobio je pitanje vezano za Ronaldovu golgetersku formu.

"Niko nije ništa drugo ni očekivao od Kristijana Ronalda. Njegovi golovi su naš najmanji problem. Nije imao sreće sa crvenim kartonom protiv Valensije, ali će on uvek biti odlučujući igrač za nas".

Kako Juventus zadržava tu glad i motivaciju posle sedam uzastopnih titula u Seriji A?

"Imao sam sjajne učitelje poput Fabija Kanavara, Andree Pirla, Alesandra del Pjera i Điđija Bufona. Njihova želja da budu bolji na svakom treningu, to je prava tajna".

Da li je trenutni sastav Juventusa najbolji svih vremena?

"Imao sam užitak da igram u odbrani sa Lilijanom Tiramom i Kanavarom. Gledao sam Feraru i Montera. Čak možemo da se vratimo i na Klaudija Đentilea i Gaetana Skireu. Fudbal je napredovao, ne možete praviti poređenje s dalekom prošlošću. Ono što mogu da kažem je da smo sigurno najjači u poslednjih osam godina", rekao je Kjelini.

Juventus posle pet utakmica ima pet pobeda i prvi je sa 15 osvojenih bodova. Prati ga Napoli sa 12, dok su Fjorentina i Sasuolo na deobi treće pozicije sa po 10 osvojenih bodova.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar