Video: "Vi ste mi 500. žrtva" - kung fu Zlatan!

Ovo može samo Zlatan Ibrahimović. . .  Ibrakadabra broj 500! Zlatan Ibrahimović, fudbaler Los Anđeles Galaksija, postigao je gol kakav retko viđamo na fudbalskim terenima, ukupno svoj 500. u karijeri.

Fudbal 16.09.2018 | 19:45
Video: "Vi ste mi 500. žrtva" - kung fu Zlatan!
Majstorija za istoriju!

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović postigao je u noći između subote i nedelje čak 500. gol u karijeri, a iako je on došao u ubedljivom porazu njegovog LA Galaksija - bio je jedan od spektakularnijih do sada.

Dugo je putovala lopta ka njemu preko odbrane, a on se okrenuo i kung fu potezom (ili karate?) zahvatio loptu koju golman Toronta nije mogao da ukroti.

Njegov tim je u tom trenutku gubio već 3:0, pa se tako Ibrahimović nije mnogo ni obradovao golu, ali je dao energiju svojim igračima koji su do 58. minuta izjednačili rezultat. Ipak, Kanađani su slavili pogocima Osorija i Čapmana (5:3) i time pokvarili Ibrin jubijel.

Ni to ga nije sprečilo da posle utakmice da "jaku" izjavu:

"Bio sam blizu gola, podseća me na gol koji sam već dao u Ajaksu... Srećan sam zbog Toronta, oni će biti upamćeni kao moja 500. žrtva!", kazao je Ibrahimović.

Pogledajte majstoriju!



Ibrahimović je poznat po postizanju veoma efektnih golova iz teških pozicija i uglova, a ovaj put je nadmašio sebe.

Švedski fudbaler postigao je prvi gol na meču za svoju ekipu, koja je u tom trenutku gubila 3:0, a na kraju poražena sa čak 5:3.

Ovaj gol je bio ujedno i ukupno 500. u "Ibrakadabrinoj" bogatoj karijeri, u kojoj je pogotke postizao još i za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, PSŽ i Junajted, kao i reprezentaciju Švedske. 

Dos Santos je poslao sjajnu loptu u šesnaesterac Toronta, a Ibra se nekako snašao i okretom u maniru nindže, ili nekog karatiste, tekvondiste... 

Šveđanin poreklom iz BiH je još jedanput, u 37. godini života, pokazao da umeće za postizanjem pogodaka i dalje nije izgubio.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar