SDS: Vratićemo Srpsku narodu

Srpska će biti vraćena narodu nakon 7. oktobra, odlučni su u semberskim selima Ljeljenča, Brijesnica i Magnojević.

Republika Srpska 13.09.2018 | 11:10
SDS: Vratićemo Srpsku narodu
Tamo su se sinoć predstavili kandidati SDS-a za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske, koji su mještanima obećali životni standard dostojan čovjeka nakon dolaska Vukote Govedarice na čelo Republike Srpske.

Kanditat za republičkog poslanika Tomica Stojanović, koji je prethodnih godina koordinisao sve infrastrukturne projekte u Semberiji, naveo je da će nastaviti da se bori za Semberiju i Srpsku, podsjećajući da sve što se trenutno u Srpskoj radi finansira iz kredita, umjesto od budžetskihsredstava za infrastrukturne projekte.

- Sigurni smo u pobjedu Vukote Govedarice prije svega jer je pošten čovjek i patriota, čovjek koji voli svoj narod i kome teško pada sve što se trenutno dešava u Srpskoj, kao što su korupcije i krađe, ali i narušena bezbjednost. On želi da stvori bolji ambijent za sve građane - istakao je Stojanović, dodajući da su Dodiku Hrvati bliži nego Srbi i da se svaki dan sastaje sa Draganom Čovićem sa ciljem da stvore treći entitet.
On smatra da neko ko jednom izda nije više pitanje da li će izdati opet, nego kada će, jer ko jednom izda uvijek izdaje.

- Naši poslanici će poštovati naš narod i institucije. Nećemo slušati ničije upute već odlučivati zajedno sa narodom - obećao je Stojanović, ponovo podsjećajući na glasanje SNSD-ovih poslanika protiv interesa Semberije, poput onog da trasa auto-puta ne ide preko Bijeljine.

Dugogodišnji odbornik u lokalnom parlamentu, a sada kandidat za Narodnu skupštinu Darko Mitrić istakao je da je SDS-ov prvi cilj da pomogne građanima Srpske.

- Tu smo da pomognemo vama, našem narodu, a da bi smo mi vama pomogli potrebna nam je vaša podrška. Želimo da Srpsku vratimo građanima, jer su nju oteli oni koji su na tenkovima došli na vlast. Mi nećemo ništa da otimamo, već da vladamo zajedno sa našim građanima - istakao je Mitrić, upozoravajući na nepravilnosti koje se dešavaju u Rudniku i Termoelektrani Ugljevik iz čije dobiti se finansira čak i Fudbalski klub „Leotar" u Trebinju, sve sa svrhom predizborne kampanje.



Drago Stajić, kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske naveo je da je Vukota Govedarica preuzeo vođenje SDS-a u pravo vrijeme, a tako će preuzeti i vođenje Srpske.

- Republika Strpska mora da promijeni vlast, da bi nam svima bilo bolje, a naročito poljoprivrednicima na koje sam posebno osjetljiv. Prema poljoprivrednicima se vlast ne odnosi jednako, forsiraju se politički podobni. Kao budući poslanik zalagaću se da se donese Zakon o podsticajima i da se djeluje u skladu s njim, jednako, pošteno i odgovorno prema svima - naveo je Stajić.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Slađana Jovanović je navela da je, s obzirom na to je ljekar po struci, uočila i da je Srpska, nažalost, bolesna i da je zadatak svih građana da se ona izliječi.

- Zdravstveni sistem je u velikoj krizi, većina domova zdravlja ima finansijske probleme, ne uplaćuju se doprinosi radnicima što dovodi do urušavanja čitavog sistema - smatra Jovanović.

Poslanički kandidat Dragan Đurđević je istakao da je veoma bitno da se glasa za budućeg predsjednika Republike Srpske Vukotu Govedaricu, jer je on čovjek koji ima snagu da sačuva Srpsku.

- Milorad Dodik je čovjek koji razjedinjuje srpski narod umjesto da ga ujedinjuje, pravi probleme i stvara tenzije u našem društvu - upozorio je Đurđević.

- Srpska demokratska stranka stvorila je Srpsku i ujedinila srpski narod, ali na žalost ona poslednjih 12 godina nije na vlasti. Stranci su doveli na čelo Srpske sadašnju vlast, a njeni nosioci sada glume nacionaliste, ali vuk dlaku mijenja, a ćud nikada - upozorio je zamjenik ministra za ljudska prava i izbjeglice BiH Predrag Jović koji je prisustvovao sinoć tribinama SDS-a.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Olja

13.09.2018 10:19

Kako je divno mjesec dana pred izbore. Boze, kakvo nam blagostanje slijedi! Svi spremni da nam sve bude potaman. Samo, brine me da li ce nam i jedna zelja ostati neispunjena?! Ne bi valjalo da bude mnogo dobro, to kvari ljude.

ODGOVORITE
Name

Teško bateeee!!

13.09.2018 13:19

Kad prodju izbori i kad se otrijezne slavljenici koji mnogo obećavaju nastupa triježnjenje . Koju nadležnost moram prebacit na Sarajevo da bi dobio kredit i ostao na vlasti ? Kako se oslobodit tajkuna i mafije ? Kako sprovesti neki program ( a nemaju ga) bez opozicije koja je sad na vlasti ? Kako se riješit ogromnog deficita i ljudi koji su na budzetu a ne stvorit socijalni nemir? Itd Itd..

Name

SIROCICI

13.09.2018 10:33

I mi se radujemo,jer nas niko nikada nece vise smjeti silovati I prodavati u Kanadu.VUKOTAAAAAAAAAAAAAAAAA,DO POBJEDEEEEEE!

ODGOVORITE
Name

Komedija

13.09.2018 22:29

Sve je ovo lijepo receno samo da su nova lica na sceni a ne ispucani i vec vidjeni dokazani uljupi...

ODGOVORITE
Name

Gs

14.09.2018 04:56

Podrska VUKOTA.NAROD IZ RS

ODGOVORITE