Otkrio šta mu je šapnuo Đoković

Argentinac Huan Martin del Potro otkrio je šta mu je Novak Đoković šapnuo dok ga je tešio posle finala US opena.

Svijet 12.09.2018 | 11:26
Otkrio šta mu je šapnuo Đoković
Srbin je savladao svog velikog prijatelja u tri seta za treću titulu na Flašing Medouzu.

Kao i uvek, posle meča su se srdačno pozdravili, Del Potro mu je iskreno čestitao na pobedi, a kada je sav skrhan seo na klupu, Đoković mu je prišao da ga uteši zbog poraza.



"Nole mi je rekao da se divi načinu na koji sam se vratio posle svega što mi se dogodilo. Rekao mi je da sam veliki šampion i da treba da budem ponosan i da ga je to inspirisalo da budem na tom nivou. Te reči su me ispunile srećom, iako sam bio tužan. Sada mislim o njima i to je zaista lep gest ", rekao je Del Potro.



Del Potro je važio za jednog od najboljeg tenisera sveta i sigurno bi se o njemu pričalo kao pripadniku "velike četvorke" uz Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera, da ga brojne povrede nisu ograničile na samo jednu Grend slem titulu, upravo u Njujorku 2009.

Dve teže povrede zgloba ruke su mu pretile i okončanju karijere, ali je uspeo da se vrati i u 29. godini ove sezone stigne do najboljeg plasmana karijere, trećeg mesta uoči US opena.

"Želim da čestitam Del Potru, on je izvanredan igrač. Prošao je kroz mnogo toga u poslednjih nekoliko godina i zaslužio je ovo. Odavno se videlo da će biti vrhunski igrač", rekao je Đoković posle finala USO.

Izvor: B92

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mišo

12.09.2018 10:49

A ja mislio da te zove na ćevape kod Muje.....

ODGOVORITE
Name

Snezana

12.09.2018 11:56

To je nas Veliki Nole

ODGOVORITE
Name

Cune

12.09.2018 12:37

Nole stvarno si ljudska gromada,zelim ti brz povratak,ondje gdje trebas da budes,a to je broj jedan,ovo je dokaz da covjek moze na posten nacin ostvari svoje snove.

ODGOVORITE
Name

Lana

12.09.2018 14:11

NAŠ NOLE JE SVESKI ČOVEK ONJE PONOS SVOJE NACIE ON IMA KARAKTER ONJE DAO DO ZNANJA DA VOLI CEO NAROD CEO SVEZ I AKOGA POJEDINI NEVOLE ŽELIM SVU SREČU NAŠEM NOLETU NAŠEM KRALJU.