Novo "rođenje" Marka Grujića!

"U njemu ima nečeg specijalnog"! Trener berlinske Herte Pal Dardai pohvalio je srpskog reprezentativca Marka Grujića koji je ovog leta došao na pozajmicu iz Liverpula.

Fudbal 11.09.2018 | 22:00
Novo "rođenje" Marka Grujića!
Grujić se nije naigrao na "Enfildu", a pošto je potpisao novi ugovor sa klubom, usledila je pozajmica u Bundesligu.

Nekadašnji vezista Crvene zvezde je za Hertu do sada odigrao dva meča i ostavio odličan utisak.

"Kao defanzivni vezni igrač, on nije samo visok i okrenut golu. Njegova igra je direktna, izbacuje saigrače u prvi plan, a zna i da savršeno sačuva loptu. U njemu stvarno ima nečeg specijalnog", rekao je Dardai. 

Herta sa Grujićem (22), Ondrejom Dudom (23) i Arne Majerom ima najmlađi vezni red u Bundesligi. U pobedi nad Šalkeom Grujić je prednjačio u ofanzivnim akcijama, a dugim koracima uspevao je da zatvori svaku rupu u odbrani – tako su njegovu opisali mediji u Nemačkoj. 

"Marko je učinio vezni red boljim, kao i svoje saigrače. Postoji velika razlika u odnosu na prošlu sezonu jer sada imamo trojicu snažnih igrača, spremnih da rade jedan za drugoga". 

Mađarski stručnjak uverava navijače da od Srbina u narednim mečevima mogu da očekuju i golove. 

"Marko ima stvarno dobar udarac. Njegove lopte na treningu ‘propadaju’ i završavaju tamo gde treba. Nadam se da će taj šut uskoro svi videti na jednoj utakmici", zaključio je Dardai. 

Herta posle dva kola ima maksimalnih šest bodova kao Bajern i Volfsburg.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar