Bufon se otvorio...

U Italiji je previše stresno igrati fudbal! Francuska je drugačija. . .  "Ovde se mnogo više uživa, to je za mene novost. Ima dosta dobrog humora".

Fudbal 31.08.2018 | 08:00
Bufon se otvorio...
Kada je Đanluiđi Bufon najavio da će napustiti Juventus mnogi su mislili da će tu staviti tačku na karijeru. Ipak, on je odlučio da je nastavi u Parizu u dresu Pari Sen Žermena. Želeo je da proba nešto novo - i to je i dobio.

Sada sa određene distance i posle određenog vremena provedenog u dresu Svetaca dao je intervju za francuske medije i objasnio razliku između igranja u Italiji i Francuskoj.

"Srećan sam i pun entuzijazma sada. To dugujem mojim novim saigračima i atmosferi u svlačionici. Ima mnogo dobrog humora. I mnogo je manje stresa ovde, nego u Italiji. Ovo je novost za mene", rekao jeBufon za Frans Futbal.

Potom je pojasnio šta je mislio pod tim "stresno".

"U Italiji smo pomalo preterivali sa određenim stvarima. Bili smo previše opterećeni fudbalom. Pristup treninzima i fudbalu, na primer, ovde je potpuno drugačiji. Mnogo je spokojnije, opuštenije, više se uživa. Kod kuće, ne samo u Juventusu, su zahtevi i metalitet posebni. Mnogo je stresnije. Čak i kada igrate protiv slabijih timova, priprema za meč može biti previše zahtevna ponekad".

Izgleda da su se Điđiju otvorili novi horizonti.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar