Ružniji dres od ovog ne postoji!

Da li je moguće? OVO je novi dres Rostova! "Poslije utakmice ne peru dresove, nego ih usisavaju", jedna je od prvih reakcija na četvrtu, tzv. "srećnu" garnituru dresova ruskog kluba.  

Fudbal 24.08.2018 | 16:15
Ružniji dres od ovog ne postoji!
Rostov predstavio novi dres... E, sada smo sve videli. Hvala dizajnerima koji su osmislili dres Rostova, koji izgleda kao tradicionalni tepih iz Rostovske oblasti.

Svaka čast Rusima na tepisima, ali nema sumnje da će ovo biti najružniji fudbalski dres koji je napravljen.

Kao od šale biće zaboravljena oprema Horhea Kamposa sa Mundijala u SAD 1994. godine ili oprema Hal sitija iz 1993/94. godine sa printom neke tigrove kože ili šta bi već one besmislene šare trebalo da znače. 

Ovo je Rostovu, članu Premijer lige, četvrta garnitura dresova, koju verujemo nikada neće obući. Ali zato dres može da se kupi za 2.500 rubalja, što je oko 32 evra. 

Boje Rostova su, inače, plava i žuta.

Tepih ili dres?

Ruski Rostov predstavio je četvrtu garnituru dresova, koja je, u najmanju ruku, veoma čudna.

"Poslije utakmice ne peru dresove, nego ih usisavaju", jedna je od prvih reakcija na četvrtu, tzv. "srećnu" garnituru dresova ovog ruskog kluba.

Zašto tepih, pitate se?

S obzirom da je Rostov u prvoj domaćoj utakmici u ruskom prvenstvu doživio poraz od Krila Sovjetov, jedan od navijača odlučio je da na tribine unese "srećni tepih", nakon čega je, vjerovali ili ne, njegov tim deklasirao Jenisej Krasnojarsk 4:0.

Taj tepih i njegov vlasnik privukli su pažnju čelnika Rostova, a nakon pritiska brojnih medija, klub je odlučio da pozove navijača da donese svoj tepih na trening, nakon čega je donio nevjerovatnu odluku.

Klub je predstavio novi dres sa motivima tepiha, tzv. četvrtu, "srećnu" garnituru, koja će se prodavati po cijeni od 2.500 ruskih rublji (oko 60 KM).

Izvor: B92/mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar