Lendejl ima cilj u Partizanu: Želim kao Aleks Marić!

Novi centar Partizana Australijanac, Džok Lendejl, izjavio je da je dolazak među crno-bele prava prilika za njega.

Košarka 15.08.2018 | 12:45
Lendejl ima cilj u Partizanu: Želim kao Aleks Marić!
Košarkaši Partizana započeli su u ponedeljak pripreme za novu sezonu u kojoj će se pored ABA lige, košarkaške lige Srbije i Kupa Radivoja Koraća takmičiti i u Evrokupu.

"Nisam imao puno vremena da se upoznam sa ekipom, ali za sada sve deluje dobro i imaću vremena da se uklopim. Partizan je sjajna prilika za mene, to je klub koji ima pobednički mentalitet i "lude" navijače. Kako sam čuo najbolje na svetu", rekao je mladi australijski centar. 

Lendejl je dodao i da zna koliko je Partizanov program za razvoj mladih igrača dobar. 

"Kada vidim kako je prošao Najdžel Vilijams-Gos prošle sezone i moj zemljak Aleks Marić koji je sa Partizanom stigao do Fajnal-fora 2010, to mi je sasvim dovoljno. Za početak je bitno da se dobro pripremimo, a u svakoj utakmici ćemo ići na pobedu", rekao je Lendejl.

Drugi centar Đorđe Gagić izjavio je da su očekivanja uvek velika i da će ekipa naredna sezone pokušati da se vrati u Evroligu. 

"Nama su uvek očekivanja velika, evo okupili smo se ovde imamo lepu ekipu, zadovoljan sam, energija, sve je super, daće Bog da sve bude kako treba. Mi idemo na svaki trofej, jer to je Partizan. Potrudićemo se da se ove sezone vratimo u Evroligu da uzmemo titulu, naravno svaki trofej da napadnemo", rekao je Gagić Tanjugu na početku priprema za novu sezonu. 

On je dodao da u taboru crno-belih ne obraćaju pažnju na druge, već da gledaju samo sebe. 

"Svi su se pojačali, naravno i mi, uopšte ne obraćamo pažnju na druge ekipe, nego gledamo da se mi uigramo, da napravimo hemiju, sve kako treba da bude i da napadnemo ABA ligu. Momci su super, nema šta puno da se priča o njima, mlada smo ekipa, treba dobro se radi", kazao je Gagić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar