Novicki: Vidjeću šta tijelo kaže...

Ostavljam otvorena vrata! Košarkaš Dalas Maveriksa Dirk Novicki kaže da će, ukoliko mu telo dozvoli, igrati aktivnu košarku i posle ovog leta.

Košarka 11.08.2018 | 13:30
Novicki: Vidjeću šta tijelo kaže...
On je do sada za Dalas odigrao 21 sezonu i 2011. postao šampion sa Maveriksima.

"Mislim da ću odlučiti kad vidim kako sezona odmiče. Odigrao sam skoro celu prošlu godinu, bio sam zdrav i mogao da igram svaki meč, ali sam rano odlučio da idem na operaciju. Ako naredna sezona bude slična, onda što da ne, možda. Ostavljam vrata otvorena. Igrao bih još jednu, ali prilazim tome kao da ne postoji sutra i nadam se dobroj seztoni. Pokušao bih da opet budem efikasan kao što sam se trudio da budem tokom čitave karijere. Odatle ćemo krenuti i nadam se da će biti znatno zanimljivije nego lani", rekao je Novicki novinarima na konferenciji.

Prethodnih sezona je bilo vidljivo da 40-godišnjeg Nemca 'stižu godine' i da se ne kreće ili skače kao što je nekada činio.

Brzina možda jeste popustila, ali šut za tri poena nije, pa 41 odsto van linije 7.25 možda poručuje da jedan od malobrojnih igrača draftovanih tokom devedesetih neće završili karijeru ni ove sezone.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar