Murinjo: Ne bih platio da gledam ovaj Junajted!

Žoze Murinjo smatra da prijateljske utakmice u okviru Međunarodnog kupa šampiona u SAD nisu vredne novca koji navijači plaćaju.

Fudbal 01.08.2018 | 09:00
Murinjo: Ne bih platio da gledam ovaj Junajted!
Junajted je u SAD pobedio Milan na penale i izgubio od Liverpula 4:1, a u sredu ga čekuje sudar titna sa Real Madridom u Majamiju.

Murinjo je protiv Liverpula izveo statnu postavu u kojoj su bila petorica fudbalera koji prošle sezone nisu odigrali nijedan meč za Junajted.

"Većina ovih igrača je pokazala da neće biti u planovima za sledeću sezonu. Ono nije ni 30% mog tima. Pol Pogba, Maruan Felaini, Markus Rašford, Džesi Lingard, Nemanja Matić i Antonio Valensija. To je naš tim. Trudimo se da odigramo ove utakmice najbolje što možemo i da izbegnemo ružne poraze, ali ovaj mi nije dao ništa", rekao je Murinjo. 

Pred više od 100.000 gledalaca u Mičigenu, na najvećem stadionu u SAD, gde je najjeftinija cena karte bila 65 evra, protiv Junajteda su svirana dva penala. 

"Sudije su pogrešile. Pozvao ih je bejzbol savez i oni su mislili da je u pitanju bejzbol, ali je u stvari bio fudbal. Atmosfera na stadionu je bila dobra, ali ja na njihovom mestu ne bih došao. Ne bih platio da gledam ove timove". 

Junajted se nada da će pre početka sezone (10. avgust protiv Lestera) klub dovesti jednog od igrača koje je tražio od uprave. 

Spekuliše se da je Murinjo zainteresovan za defanzivce Lestera Harija Megvajera, Totenhema Tobija Aldervirelda, Reala Rafaela Varana, Bajernovog Džeroma Boatenha i Interovog Milana Škrinijara. 

"Voleo bih da dobijem još dvojicu igrača. Ali mislim da neću dobiti dvojicu. Mislim da je moguće da dobijem jednog. Dao sam klubu spisak od pet imena pre nekoliko meseci. Čekam da vidim da li je moguće da jedan od njih dođe", istakao je Portugalac.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar