Kontrol-frik Tomas Tuhel!

Novi, najbolji prijatelj vlasnika pariskih noćnih klubova! Neće biti lako igračima Pari Sen Žermena u narednoj sezoni.

Fudbal 27.07.2018 | 23:42
Kontrol-frik Tomas Tuhel!
Ima trenera koji smatraju da su igrači najproduktivniji kada su opušteni. Karlo Ančeloti je recimo takav. Obožavaju ga u svlačionicama. Ima i onih koji vladaju gvozdenom rukom. Ako dođu rezultati – poštuju ih. I Tomas Tuhel se sada nada da će steći poštovanje igrača Pari Sen Žermena, iako će im naredna sezona čini se biti mnogo teža nego protekle dve kod Unaja Emerija.

Odranije je poznato da je Tuhel “kontrol-frik”, čovek koji voli da sve drži pod kontrolom. Stroge dijete se podrazumevaju, u Nemačkoj je to opšte mesto. Frans Fudbal tvrdi da je Tuhel već zabranio: nema više paste posle mečeva, nema brze hrane naravno, zabranjenje su i sve vrste slatkiša, gaziranih sokova... Prvi je sve ove promene osetio Dani Alves, koji se još oporavlja od povrede kolena. Sada pod posebnom dijetom koju mora da prati.

Tuhel je zatražio i određene promene u trening centru, pa su tako lekarska služba i teretana dobile znatno veći prostor. Pod lupom će biti i klupski hotel u kome su igrači smešteni u karantinu pred najvažnije utakmice.

Međutim, to je sve manje više očekivano. Jedna stvar nije. Naime, najneuobičajeniji potez Nemca je šetnja po restoranima i noćnim klubovima. Nije šala, Frans fudbal tvrdi da je Nemac poslednjih nedelja obilazio eminentne pariske lokale u kojima igrači PSŽ-a vole da provode vreme. Recimo, Kilijan Mbape, Alves i Markinjos su česti gosti Cezar restorana na Šanzelizeu. Južnoameričkim igračima omiljen je i Volver u šestom arondismanu. Sva ta mesta, plus noćne barove i diskoteke Tuhel navodno pohađa već danima. Trudi se da se sprijatelji sa vlasnicima i menadžerima. Sve sa “zadnjom namerom”: da mu dojave kad igrači izađu u grad bez dozvole ili kada preteraju u provodu, ostanu u klubu u kasne sate...

Jedan Tuhelov bivši igrač je, insistirajući na anonimnosti, za Frans Fudbal izjavio: “Kad su slobodni dani – ne ideš daleko. On hoće da odmaraš. U suprotnom…”

Baš nas zanima kako će da prođe. Nije tajna da su u Parizu sebi voleli da malo daju odušku. Uostalom, da li možete da zamislite recimo Nejmara bez izlazaka? Brazilac je to. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar