Real Madrid i Zlatna rukavica Mundijala - blizu je!

Belgijski mediji čak pišu da je već postignut dogovor između Real Madrida i Čelsija oko Tiba Kurtoe.

Fudbal 17.07.2018 | 11:00
Real Madrid i Zlatna rukavica Mundijala - blizu je!
Pa, možemo slobodno da kažemo da interesovanje Real Madrida za Tiba Kurtou traje godinama. Ali i da bi ovoga leta Kraljevski klub konačno mogao da dođe do svoje mete. Belgijski mediji čak pišu da je već postignut dogovor između Real Madrida i Čelsija oko Tiba Kurtoe i da ćemo zvanično najboljeg golmana Svetskog prvenstva gledati na Santjago Bernabeuu predstojeće sezone.

"Het Laatste Nieuws" piše da je posle meča za treće mesto u kom je Belgija nadigrala Englesku došlo do tog dogovora i da će Real platiti 35.000.000 evra za transfer ovog golmana.

Kurtoa bi na Santjago Bernabeuu primao 11.000.000 evra godišnje i trebalo bi da potpiše petogodišnji ugovor. Dakle, Real bi rešio pitanje golmana na duže staze i doveo bi bivšeg čuvara mreže Atletiko Madrida.

I madridska Marka ovoga juta piše da su pregovori ubrzani i da bi po svemu sudeći trebalo da vidimo Kurtou u dresu Real Madrida kao naslednika Kejlora Navasa na gol-liniji.

Belgijanac ima ugovor sa Čelsijem do 2019. godine i odbio je da obnovi ugovor tako da je ovo prilika za Čelsi da zaradi i teško će Plavci odbiti takvu mogućnost.

Podsetimo, do sada se golman Alison iz Rome najviše dovodio u vezu sa Realom, ali je problem bio novac jer je Vučica tražila 80.000.000 evra za svog golmana. I tako je Kurtoa izbio u prvi plan.

Ne bi bilo prvi put da Florentino Perez dovodi igrače koji su zablistali na Svetskom prvenstvu, a eventualni dolazak Kurtoe mogao bi da ubrza i dolazak Edena Azara u Real Madrid čime bi Kraljevski klub pokrio dve pozicije koje najviše želi da pojača.

Deluje da je golman već završen. Jako je blizu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar