Federer savjetovao Cicipasa...

Pobedama rešavaš probleme! Grčki teniser Stefanos Cicipas otkrio je detalje svog privatnog razgovora sa Švajcarcem Rodžerom Federerom.

Tenis 12.07.2018 | 21:30
Federer savjetovao Cicipasa...
Federer je Cicipasa posavetovao na Vimbldonu 2017. godine, kada je Švajcarac 'častio' Grka jednim treningom.

"Reći ću vam nešto što me je inspirisalo - trenirao sam sa Federerom ovde prošle godine, a on mi je rekao da pobedama rešavaš dosta problema. U potpunosti se slažem sa tim i pokušavam da sledim ovaj savet", rekao je Cicipas za britanski Skaj.

Cicipas i Federer je trebalo da se sastanu u drugoj rundi VImbldona 2017. godine, ali je grčki teniser 'poklekao' u prvom kolu izgubivši od Dušana Lajovića. 

"Kada gledate Federera, pa to je najbolja stvar na televiziji, stvarno jeste. Federer ima tako dobru igru za travu. Nekada sam gledao njegove mečeve na travi na Jutjubu, na primer onaj protiv Pita Samprasa 2001. godine na Vimbldonu. Bio sam inspirisan i želeo sam da igram baš kao i on, sa istim uspehom", izjavio je Cicipas. 

Cicipas je završio takmičenje na ovogodišnjem izdanju Vimbldona porazom od Džona Iznera u osmini finala, dok se Federer u četvrtfinalu sastaje sa Kevinom Andersonom.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar