Agasi se moli za Novaka, ali se kladi na Fedeksa!

Legendarni Amerikanac prisetio se teških devet meseci saradnje sa našim teniserom tokom kojih ovaj "nije uspeo da spoji dva dana bez povrede". As iz Las Vegasa očekuje devetu titulu Švajcarca na Vimbldonu.

Tenis 05.07.2018 | 15:30
Agasi se moli za Novaka, ali se kladi na Fedeksa!
Andre Agasi i Novak Đoković, iako deluju ka slične duše nisu opstali u kombinaciji trener-igrač. Dva velika šampiona, dve jake ličnosti, ega i dva sportska razmišljanja bila su previše za miran rad. A pritom je Nole sve vreme imao ozbiljnih zdravstvenih probelma.

"To što je zdrav je najvažnije i čini se da je konačno uspeo sve da preboli. Za devet meseci koliko sam proveo sa njim ne znam da je vezao dva dana bez povrede, tako da je sadašnja situacija pozitivna. Molim se za njegovo zdravlje, ali čini mi se da je končano uspeo da se zaleči. Dosta sam naučio od njega, i u radu sa njim, ali smo se na kraju našli u situaciji da obojica želimo "čvrsto da držimo volan", a to nije tako išlo. Rastali smo se kao prijatelji i ja mu i dalje želim sve najbolje i molim se za njega.", rekao je Agasi u Vimbldonu gde je došao malo da uživa u vrhunskom tenisu.

Amerikanac iransko/asirskog porekla je dao i savet za klađenje, a kada on stiže iz usta čoveka rođenog u svetskoj prestonici kocke, valja slušati:

"Ja sam iz Las Vegasa i uvek igram na sigurno, tako da verujem da će Fedeks uzeti deveti trofej! Federer je viđen u finalu, Rafa baš i ne mada ostaje da vidimo. Tu je i Čilić koji uvek preti. Ali mora da prođe kroz Federera... Raonić može duboko, sigurno u četvrtfinale, a kada dotle stignete malo ostaje do titule.. Ako Novak nađe igru i formu, može da se umeša u borbu za titulu. On sigurno nije zaboravio kako je to biti šampion!"

Izvor: mozzartsport

Foto: Action IMAGES

Komentari / 0

Ostavite komentar