Lotito se oglasio o Sergeju...

Sve ja vas razumem, ali nije na prodaju! Je li on to ozbiljan?

Fudbal 20.06.2018 | 14:00
Lotito se oglasio o Sergeju...
Dok fudbalska Evropa bruji o Sergeju Milinković Saviću i nagađa u koji veliki klub će otići ovog leta, čovek koji drži sve karte transfera u svojim rukama, tvrdi da igrač nije na prodaju?!

Lacijev gazda Klaudio Lotito se oglasio povodom Sergejove budućnosti i zatalasao javnost rečima da odlazak Srbina nije gotova stvar.

„Razumem da se svi interesuju za njega jer je sjajan igrač... Ali niko u Laciju, a pogotovo ja, nismo nikada rekli da je na prodaju“, rekao je Lotito.

Ipak, niko u Italiji i ne veruje u ove Lotitove reči i shvata ih samo kao dolivanje ulja na vatru pred transfer koji će uslediti posle Mundijala. Italijan očigledno tvrdi pazar i izaziva zainteresovane klubove da uđu u licitaciju i ponude što više novca.

Do sada su se kao zainteresovani klubovi za Sergeja pominjali Juventus, PSŽ, Real Madrid, Barselona, Mančester Junajted, Mančester Siti... U tom krugu treba tražiti i narednu destinaciju srpskog reprezentativca.

Lotito je sigurno sa zadovoljstvo pratio igru Srbina na mundijalskom debiju protiv Kostarike. I zadovoljno trljao ruke...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar