Obrigado! Obrigado! Obrigado! Ostavljaš nas bez riječi!

Obavezno poslušajte komentar portugalskog radio komentatora.

Fudbal 16.06.2018 | 13:30
Obrigado! Obrigado! Obrigado! Ostavljaš nas bez riječi!
Mnogo je to teži zadatak nego što se čini sa strane. Naslovna strana. Treba da privuče čitaoce, da kaže mnogo, ali na originalan način. Da to bude nešto što mediji i javnost nisu već potrošili po društvenim medijima. Teško je to. Posebno kad kao portugalski medij stalno pišeš o Kristijanu Ronaldu.

Neverovatan. Veličanstven. Fantastičan. Najbolji. Jedinstven. Neponovljiv...

Sve se to odavno istrošilo kad je Ronaldo u pitanju. Jer on je sve to i mnogo više. I zato na današnjoj naslovnoj strani najtiražnije sportskog dnevnika u Portugaliji A Bole Ronaldova slika i naslov koji sve govori.

“Ostavljaš nas bez reči“.

Gotovo identičan stav i od legendarnog štopera Milana Marka Barezija: “Čudesni Ronaldo. Nemam reči“, napisao je on na Tviteru. Rio Ferdinand, nekadašnji saigrač portugalskog velemajstora iz dana u Mančester junajtedu, potrudio se malo više.

“Ne mogu da dođem do daha... Ovo što Ronaldo radi u Rusiji mora da je zakonom zabranjeno“.

Mat Le Tisije je raspoložen za šalu. 

"Da li se španske vlasti sada kaju što su baš danas izabrale da izreknu kaznu Kristijanu Ronaldu", pita se čuveni napadač misleći naravno na vest o zatvorskoj kazni od dve godine uslovno i finansijsku globu od 18.800.000 evra.

O Žogo piše “Čudovište“. Rekord dodaje: “Božanski“.

Cela zemlja ponovo deli audio snimak prenosa Nunja Matoša, čuvenog komentatora portugalske radio stanice Antena 1. Ne mere se to rečima opisati. Da se naježiš.

"Obrigado! Obrigado! Obrigado..."

"Hvala! Hvala! Hvala..."

U dresu reprezentacije Portugalije dao je 84 gola, koliko i Ferenc Puškaš za Mađarsku, pa Španiju. Ispred je samo Ali Daei sa 104 pogodaka za Iran. Ali nije to ista priča. Nije to ista konkurencija. Nije to Kristijano Ronaldo. Nema taj "WOW efekat". Kad u 88. minutu, posle dugog perioda u kome su te Španci batinjali, namestiš loptu na 20 i kusur metara od gola... I svi strepe... I svi znaju da će da uđe. To je Kristijano Ronaldo.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar