Bogdan: Nisam razumio, sve dok nije došao Dule!

Bogdan Bogdanović, košarkaš Sakramento Kingsa, podsetio se dana u Partizanu gostujući na televiziji Prva.

Košarka 17.06.2018 | 11:30
Bogdan: Nisam razumio, sve dok nije došao Dule!
Reprezentativac Srbije odlučio se za Žitko basket kao dečak, a sve zbog toga što su profesionalni košarkaši trenirali u 'Pioniru' i imao je šansu da ih vidi uživo.

Posle toga usledio je odlazak u Partizan, ali Bogdanobić nije dobijao mnogo šanse u uvodnim godinama, po njemu i zasluženo.

"Bio je težak period, a i nisam razumeo. Bio sam nestašan i ne toliko uredan momak. Možda nisam ni zaslužio u to vreme", rekao je Bogdanović za TV Prva.

Duško Vujošević vratio se u Partizan 2012. godine i Bogdan je počeo da pruža neverovatne partije, tada je shvatio.

"Kada je došao Dule onda sam se i ja promenio i shvatio sam šta znači biti profesionalac. Nisam razumeo da to neko druženje u kasne sate (ne može)...", kaže Bogdan i nastavlja:

"Tad mi je delovalo da to mogu sve da ispratim, da budem recimo budan do dva ujutru i da onda odem ujutru na trening, a da se ništa ne vidi".

Bogdanović je u Partizanu pružao fenomenalne partije, a navijača Partizana, ali i Crvene zvezde, i dalje pamte njegove partije iz finala Superlige Srbije kada je postigao 123 poena na četiri susreta.

Potom je usledio odlazak u Fenerbahče sa kojim je posle tri godine postao šampion Evrope, a sada Bogdan put krči i u NBA ligi gde nastupa za Sakramento.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar