Gdje je Suma? Nemamo pojma!

Trener Partizana Miroslav Đukić nije znao da odgovori zašto se najskuplji igrač u istoriji kluba, Sejduba Suma, nije pojavio na prozivci pred start nove sezone.

Fudbal 11.06.2018 | 16:00
Gdje je Suma? Nemamo pojma!
"Parni valjak" je danas upalio motor i krenuo u novu sezonu, koja će početi već za mesec dana.

Na "prozivku" se javilo 34 igrača, ali je bio upadljiv izostanak nekolicine, pre svih najskupljeg igrača u istoriji Partizana Sejdube Sume, potom novajlije Rikarda Gomeša... I Gomeš i Marko Janković dobili su koji dan odmora više (dolaze u subotu), Vladimir Stojković je sa reprezentacijom Srbije, a Danilo Pantić čeka ishod pregovora Partizana i londonskog Čelsija o otkupu njegovog ugovora.

Dakle, svi su opravdano odsutni.

Hm, ne baš svi. Šta je sa Sumom? Zašto on nije došao danas, bilo je pitanje za trenera Miroslava Đukića.

"Zaista ne znam zašto on nije došao", glasio je odgovor trenera Partizana.

Da li je ovo nagoveštaj rastanka Sume i Partizana? Videćemo...

"Partizan ne može nikoga da se odrekne, pogotovo ne Sume u kojeg je uložio mnogo. Partizan traži adekvatno rešenje i za klub i za njega. Da li može da bude bolji? Svi znaju moje zahteve. Ne postoji niko iznad Partizana, pa ni Suma. Ako bude sa nama moraće da radi za ekipu, da se dokaže u parametrima koje tražimo. On treba da bude svestan da mora da radi za ekipu", rekao je Đukić novinarima u "Zemunelu"

Suma je igrao ispod očekivanja ljudi iz kluba i navijača Partizana. Odigrao je 35 utakmica protekle sezone, dao je šest golova. Gvinejac nije opravdao poverenje, što su priznali i odgovorni u klubu, ali su i ostavili mogućnost da Suma ipak ostane deo tima.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar