Filip Kostić želi da napusti HSV!

Srpski ofanzivac veruje da bi predstojeći Mundijal mogla da bude odskočna daska za njega.

Fudbal 28.05.2018 | 16:15
Filip Kostić želi da napusti HSV!
Ljubav Hamburgera i Filipa Kostića biće završena uskoro - srpski reprezentativac želi da ode posle eliminacije u Cvajtu i to je jasno stavio do znanja čelnicima kluba.

Prema informacijama lokalnih medija Filipov brat i savetnik Stefan već je obavio razgovor sa klupskim čelnicima i predočio im nameru srpskog ofanzivca.

„Filipova želja je jasna. Želi da napusti HSV i Hamburg. Ova odluka je konačna za nas“, rekao je Stefanza Hamburger Morgenpost.

Prema prvim informacijama za Kostića se interesuje i Volfzburg koji ga je tražio i prethodna dva leta, između ostalog i kada je Srbin izabrao HSV pre Vukova i Valensije i prešao iz Štutgarta za 14.000.000 evra.

Kostić je za HSV odigrao 65 utakmica i postigao 15 golova. On se nada da bi mogao da iskoristi predstojeći Mundijal u Rusiji kao odskočnu dasku za naredni izazov u karijeri.

„I dalje je teško predvideti gde bi Filip mogao da ode. Svi radimo na tome da se što pre nađe rešenje. Svesni smo, takođe, da je Svetsko prvenstvo odlično mesto za dokazivanje“, jasan je Stefan Kostić.

Navodno, u HSV nemaju problem s tim da Kostić ode, pošto žele da umanje troškove za plate i dobiju novac za jačanje tima. Kostić trenutno dobija oko 2.000.000 evra godišnje, a juče je otkriveno da je Luis Holtbi produžio ugovor sa HSV sa željom da pomogne klubu da se što pre vrati u Bundesligu, ali i kako bi umanjio svoja primanja sa 3.500.000 evra i bonusi na nešto manje od 2.000.000 evropskih novčanica.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar