Odbrojavanje do Mundijala - Ognjen Koroman...

Ne daj Bože da nam Brazil odlučuje! Ognjen Koroman vrlo jasan.

Fudbal 25.05.2018 | 18:45
Odbrojavanje do Mundijala - Ognjen Koroman...
Kostarika i Švajcarska. Tu je šansa Srbije da prođe u osminu finala Svetskog prvenstva u Rusiji. Tako misli i Ognjen Koroman, koji u našoj rubrici Odbrojavanje do Mundijala vrlo jasno kaže: ako nam Brazil bude odlučivao o sudbini - kuku nama.

Poslušajte i sami Koromanova očekivanja pred Mundijal.MIŠLJENJE O REPREZENTACIJI SRBIJE?

U kvalifikacijama smo igrali zapaženu ulogu u grupi, osvojili prvo mesto, međutim, igre nisu toliko obećavale. Bilo je i dobrih igara i loših. Nismo imai neki kontinuitet da bi sad bila očekivanja velike. Možda je i bolje tako. Ne idemo na Svetsko prvenstvo u nekom euforičnom stanju i mislim da ova generacija uz selektora Krstajića može da napravi dobar rezultat.

ŠTA OČEKUJETE OD GRUPE U KOJOJ SE NALAZI SRBIJA?

Lepo je igrati protiv Brazila i to je treća utakmica u Grupi, kad ćemo već znati status. Ne daj Bože da nam ta utakmica odlučuje o prolasku. Kostarika i Švajcarska su jako kvalitetne reprezentacije... Veoma teška grupa. Biće veliki uspeh ako se kvalifikujemo u narednu fazu takmičenja. Jako bitno da u te prve dve utakmice ostvarimo dobar rezultat, jer ako budemo čekali tu treću, tražili izlaz... Biće mnogo teško. Brazil je najveća reprezentacija na svetu.

GLAVNI FAVORITI ZA OSVAJANJE SP?

Kao i uvek, Brazil, Argentina. Ne verujem da će u završnici takmičenja biti nekog velikog iznenađenja. Nemačka tu isto naravno.

KO BI MOGAO DA IGRA U FINALU U MOSKVI?

Ne znam ko se sa kim ukršta, ali Nemačka - Argentina ili tako nešto.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar