Najbolji defanzivci u NBA su...

Po dvojica iz Pelikansa i Filadelfije! Nacionalna košarkaška asocijacija (NBA) objavila je prvi i drugi tim najboljih defanzivaca lige u regularnom delu sezone.  Najbolji defanzivci NBA lige: Izabrane prva i druga petorka.  Ko je igrao najbolju odbranu ove sezone. . . ?

Košarka 25.05.2018 | 19:30
Najbolji defanzivci u NBA su...
Čak šestorica igrača našli su se u nekom od timova po prvi put u karijeri, a neki od očekivanih su bili Rudi Gober, Džoel Embid, Entoni Dejvis, Džimi Batler i Drejmond Grin.

Nju Orleans i Filadelfija su imali po dva igrača, od ukupno deset, dok su Minesota, San Antonio, Golden Stejt, Juta, Indijana i Boston imali po jednog.

NBA prvi tim defanzivaca: Viktor Oladipo (Indijana), Džru Holidej (Nju Orleans),Robert Kavington (Filadelfija), Entoni Dejvis (Nju Orleans) i Rudi Gober (Juta).

NBA drugi tim defanzivaca: Dežonte Mari (San Antonio), Džimi Batler (Minesota),Drejmond Grin (Golden Stejt), Al Horford (Boston) i Džoel Embid (Filadelfija).

Kada bi neka ekipa bila sastavljena od bilo koje generacije najboljih defanzivaca sezone svakako bi bila defanzivno potentna, ali gledajući imena koja su se našla na listi ove godine, neka od njih bi mogla da završe i na spisku najboljih ofanzivnih košarkaša.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar