Roberto udario Marsela i ne igra do avgusta!

Rigorozna kazna za igrača Barselone zbog crvenog u "El Klasiku". U Barsi besni. . .

Fudbal 10.05.2018 | 08:45
Roberto udario Marsela i ne igra do avgusta!
Poslednji duel Barselone i Real Madrida nije imao veći rezultatski značaj. Ali, i pored te činjenice "El Klasiko" obilovao je oštrim duelima i prljavim startovima.

Bilo je svega...

Barselona je celo drugo poluvreme imala igrača manje, jer je u finišu prvog dela isključen Serhio Roberto zbog udaranja Marsela šakom u lice.

Igrač Barse naseo je na provokaciju Brazilca i na njegovu nesreću sudije su videle trenutak udarca. Roberto je zasluženo dobio crveni karton.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Španije analizirala je detalje sa "El Klasika" i donela odluku da isključenog fudbalera Barselone kazni četiri utakmice suspenzije. To znači da se do kraja sezone neće više pojavljivati na terenu i da će preskočiti preostale tri utakmice u Primeri, kao i prvi meč Superkupa protiv Sevilje.

Šampion Španije je ogorčen zbog ove rigorozne kazne i navodi primere iz prošlosti kada su pojedinci, koji su pravili slične incidente, prolazili bez kazne.

Katalonci pre svega misle na Kristijana Ronalda, kome se često dešavalo da protivnika udari bez lopte, a nikada nije suspendovan. Takođe, Barselona navodi i najsvežiji primer, iz 35. kola, kada je fudbaler Hetafea Damijan Suarez isključen zbog udaranja protivnika, a dobio je samo meč suspenzije.

Barselona će uskoro proslediti žalbu na ovu odluku DK FS Španije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar