Enrikeov uslov Arsenalu...!

230. 000. 000 na sto pa da pričamo o poslu! Španac ispostavio zahteve pod kojima bi da nasledi Arsena Vengera. . .

Fudbal 28.04.2018 | 23:45
Enrikeov uslov Arsenalu...!
Trofejni španski trener Luis Enrike jedan je od najtraženijih stručnjaka za sledeću sezonu, a dve navodno najkonkretnije ponude stižu iz Londona od Čelsija i Arsenala. Plavci ga vide kao prirodnog naslednikaAntonija Kontea, što potencira i katalonski dnevnik Sport, koji ima često pouzdane informacije iz krugova bliskih bivšem treneru Blaugrane.

Međutim, britanski tabloid San objavio je kao ekskluzivu informaciju da je Luis Enrike u odmaklim pregovorima sa Arsenalom. Španac je prvi favorit da nasledi Arsena Vengera kada ovog leta posle 22 godine Francuz bude napustio klupu Tobdžija, ali je problem to što Enrike ima prevelike zahteve za nove poslodavce.

Naime, Španac želi da sprovede potpunu rekonstrukciju na Emiratima i traži budžet od čak 200.000.000 funti (230.000.000 evra) kako bi potpuno promenio izgled Arsenala. Podsetimo, prema najavama iz Londona, Tobdžije bi drastično da smanje ulaganja pa sledeći prelazni rok planiraju za 50.000.000 evra što nije u skladu sa očekivanjima budućeg trenera.

To se sigurno neće svideti ambicioznom Špancu koji želi da najuri nekolicinu nekvalitetnih fudbalera, a prema tvrdnjama Sana, jedina zagarantovana mesta imali bi Obamejan i Lakazet, koji su tek došli ove sezone. Promene se najavljuju na golu u odbrani i veznom redu, a nosilac tih promena trebalo bi da bude sjajni vezista Rome Radža Najngolan kojeg je Luis Enrike obeležio kao primarnu letnju metu.

To bi ujedno bio i oproštaj od Arsenala koji smo poznavali jer Belgijanac ima 29 godina i po tim parametrima Arsen Venger ga nikada ne bi kupio. Ko zna, možda je baš ta promena filozofije potrebna ovom klubu kako bi se iščupao iz kandži proseka u koje je zapao. Pitanje je samo da li ima volje i naravno love za tako nešto.

Luis Enrike je spreman...

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar