U vozilu krio 70 kilograma droge

Nenad Steljić (30) sa Novog Beograda, uhapšen je u petak u Koloradu kada je policajcu koji ga je zaustavio zbog gledanja u telefon ponudio nekoliko kilograma marihuane!

Svijet 26.04.2018 | 17:57
U vozilu krio 70 kilograma droge
Steljić, koji živi u Čikagu u Americi sa poslovnom vizom, u petak popodne zaustavljen je kod Jute nakon što ga je pripadnik policijske patrole iz Kolorada video kako se javlja na svoj mobilni telefon i piše poruke dok vozi, piše američki "Dejli Sentinel".

Policajac je u svom izveštaju napisao da se iz Staljićevog automobila osećao "prejak miris sirove marihuane i osveživača vazduha".



Na pitanje koliko marihuane ima u vozilu, Steljić, koji se kako je uputio ka prijateljima od Kalifornije do Denvera, rekao da nema ništa.

Kada je policajac istakao miris, Steljić mu se "izvinio i rekao da je marihuanu pušio ranije u kolima".

Policajac je pretresao njegov terenac i pronašao šest velikih crnih torbi za smeće u kojima su bile manje vakuumirane kesice marihuane, koje su težile oko 70 kilograma!

Steljić je u jednom trenutku rekao policajcu da je sam uzgajao biljku u San Francisku i da je prevozi ili u Čikago ili u Njujork.



Srbin je policajca zatim pitao da li i dalje snima njihov razgovor.

- Rekao sam gospodinu Steljiću da snimam, na šta mi je on rekao "Zašto ne isključiš to?" On je potom rekao "Ostaviću ti nekoliko kilograma marihuane i onda možeš da me pustiš da odšetam" - piše u izveštaju ovog policajca.

Steljić se suočava sa krivičnim delima podmićivanjem, kao i posedovanjem marihuane sa namerom da se distribuira. Ako bude osuđen za posedovanje, u zatvoru može biti 32 godine. Ako bude osuđen za podmićivanje, mogao bi da bude osuđen na četiri do 16 godina zatvora.

On se pojavio u Okružnom sudu Mesa u ponedeljak, gde je sudija naredio da ostane u pritvoru, umesto da plati kauciju od 25.000 dolara u kešu.

Izvor: Blic

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

TRN

26.04.2018 16:11

Pa nije Amerika Dodikstan pa da mozes da radis sta hos u predekanu brale....

ODGOVORITE
Name

Smece

26.04.2018 17:40

Nakupilo se tog naseg srpskog smeca koje djeci tura otrov cudo jedno.Treba tu Duterte.Streljati smece.

Name

26.04.2018 18:22

Bosna, Srbija i Hrvatska nikad neće biti dio ovog države zakona..... Poštivanja.

Name

Djulsa

26.04.2018 22:36

ja sam prosla sretno,sa125 kg,on nije bio miljenik zvezda u tom trenutku,jebi ga desi se....

Name

Gladne Oci

26.04.2018 19:29

U Koloradu je trava legalna i svako za svoje potrebe moze da je nabavi bez ikakvih problema a ovaj je neka budala pa kupio sve,bojao se nestasice.

ODGOVORITE
Name

Mikica

26.04.2018 20:55

trava se kupuje u specijalizovanim prodavnicama i svakako se ne moze kupiti 70 kila. On je kupio travu u Kaliforniji a uhvatili su ga u Juti. Pri tome je pokusao podmititi policajca i to sa par kila marihuane.

Name

Nepismena Slavica Matijaš

27.04.2018 01:04

Nije policajac NEPISMENA Slavica Matijaš,naš tužilac.A joj da je ona bila na mjestu ovog policajca,rekla bi 30 kg meni,40 mojim pajtosima u vlasti.

ODGOVORITE