Liverpulov plan - ako Džan ode, stiže Sebaljos!

Mladi Španac prva opcija Jirgena Klopa.

Fudbal 19.04.2018 | 17:00
Liverpulov plan - ako Džan ode, stiže Sebaljos!
Dani prolaze, otvaranje letnje transfer pijace se bliži, a Liverpul nikako da reši pitanje budućnosti Emrea Džana. Nekoliko puta započeti razgovori nisu urodili plodom, a kako je interesovanje Juventusa pojačano od zime - sve je izglednije da će se nemački reprezentativac na leto preseliti u novi klub.

Ukoliko bi se to zaista desilo - Jirgen Klop ima spremljen plan u liku Danija Sebaljosa. Prema informacijama lokalnog britanskog sajta Liverpul Eho - najkorisniji igrač prošlogodišnjeg Evropskog prvenstva za mlade prva je Klopova želja ovog leta i vrlo lako moglo bi da se dogodi da bude prvo pojačanje Liverpula ovog leta.

Sebaljos je i dalje velika enigma i nejasno je zašto za njega nema mesta u Realu. Odigrao je svega 715 minuta u 19 mečeva, a u Primeri je odigrao samo 51 minut u poslednje četiri utakmice. Mladi vezista je zbog male minutaže želeo da se vrati u Betis, gde je bio daleko najbolji igrač, na pozajmicu do kraja sezone, ali je na kraju ipak odlučeno da ostane u Realu.

Uprkos tome što ne igra uopšte i što kod Zinedina Zidana nema mesta, Real ga se neće odreći za cenu manju od 15.000.000 evra, što je gotovo kompletna suma plaćena Betisu prošlog leta (17.000.000 evra).

Doduše, ističe se da bi Real možda i bio spreman da se odrekne Sebaljosa i za manji novac, ukoliko u posao bude uključena povratna otkupna klauzula, što je praksa koju Florentino Perez koristi u prodaji gotovo svih talentovanih mladih igrača.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar