Kada nema Ronalda i Modrića, svi gledaju ka Isku...

On je taj taksista! "Srećan sam zbog njegove igre, ali i gola. Važno je nekada dati i gol", kaže Zinedin Zidan.

Fudbal 17.04.2018 | 11:00
Kada nema Ronalda i Modrića, svi gledaju ka Isku...
Kada Luka Modrić nije na terenu, fudbaleri Real Madrida gledaju okolo i traže nekoga ko će da bude gazda nad loptom. Kada Kristijano Ronaldo nije na terenu, igrači u belim dresovima bacaju poglede sa strane, trudeći se da pronađu vozača taksija koji će da preveze loptu na drugu stranu gol-linije. U Madridu je juče jedan te isti igrač podigao ruku i prijavio se da uzme ulogu Hrvata, ali i Portugalca. 

Isko se juče vratio na Rozaledu (2:1), otišao je na gostovanje koje nije želeo da propusti jer je praktično igrao na "svom" terenu na kom se i pokazao i odakle je i stigao u Real Madrid. Nije želeo da propusti šansu da pokaže Zidanu da mu je potreban kontinuitet. Ne samo kada su velike utakmice, već i one male.

Vratio je to Francuzu sa golom i asistencijom.

Ova njegova forma ne samo da je važna za Madrid, već i za Špance. Pre sve nedelje je izjavio kako mu utakmice u nacionalnom timu donose život jer tu ima poverenje selektora, za razliku od kluba gde nije potpuno osvojio Zinedina Zidana.

Postavljala su se mnoga pitanja. Zašto Isko ne igra u belom dresu kao u crvenom? Šta je po sredi? 

Ali izgleda da kada je dobio šansu u kontinuitetu, da je koristi maksimalno.

I Zidan je bio zadovoljan njegovim izdanjem.

"Srećni smo kako je Isko odigrao. Srećni smo što je dao gol. Veoma je važno da nekada postiže golove. Srećan sam što je odigrao ovakav meč na terenu koji dobro poznaje. Navijači su ga lepo dočekali i to je zaslužio. Bio je važan igrač za Malagu, danas je za Real", rekao je Zidan. I možda je ova poslednja rečenica ključna.

Deset dana od borbe protiv Bajerna, dva meseca pred Svetsko prvenstvo, Iskov momenat forme je najbolji mogući i u Realu, ali i u reprezentacji Španije.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar