Mitroglicerin, Vatra, Bog, Zver, Životinja... Pozajmljen!

Fulam postavio pitanje na svom Tviter nalogu, a navijači opisivali srpskog napadača u jednoj reči. . .

Fudbal 08.04.2018 | 16:15
Mitroglicerin, Vatra, Bog, Zver, Životinja... Pozajmljen!
Sa devet golova na 12 utakmica najzaslužniji je za niz lodonskog kluba od osam pobeda u poslednjih deset kola.

Tom serijom Fulam je stigao na samo dva boda od druge pozicije Čempionšipa koja vodi direktno u Premijer ligu sledeće sezone.

Nakon što je u subotu novim golom doneo veliku pobedu u Šefildu protiv Vednzdeja, klub je pitao navijače da ga opišu u jednoj reči. 

"Mitroglicerin, Bog, Vatra, Ludak, Pozajmljeni, Legenda, Nezaustavljivi, Životinja, Goropadni", ređali su se epiteti o srpskom reprezentativcu. 

"Lepo je postići gol ali ja sam timski igrač pa sam posebno srećan što je tim igrao dobro i pobedio. Otkako sam došao igramo dobro, uživam, igram, postižem golove, saigrači mi stvaraju šanse. Imamo sjajan odnos. Uživamo na svakom treningu. Nema vremena za slavlje, moramo da se oporavimo za sledeću utakmicu", rekao je Mitrović. 

U sledećem kolu Fulam dočekuje Reding, a potom igra sa Brentfordom, Milvolom, Sanderlendom i u poslednjem sa u Birmingemu.

Među navijačima Fulama vlada prava ekstaza posle učinka i igara Aleksandra Mitrovića. Potpuno su oduševljeni napadačem koji je na 12 utakmica dao devet golova.

Praktično pogađa na svakoj utakmici.

Protiv Šefilda u gostima dao je pobedonosni pogodak, a zato je klub na svom zvaničnom Tviter profilu postavio pitanje navijačima: Opišite Mitrovića u jednoj reči!

Navijači su se odazvali na ovo u velikom broju i moramo da priznamo da je bilo mnogo domišljatih rešenja. Neki ne baš u jednoj reči, ali dobro.

Navešćemo samo neke od njih: Mitroglicerin, prvi igrač koji je siguran za Fulamovu sezonu 2018/2019, Bog, potencijalno iznenađenje na Svetskom prvenstvu, Vatra, Klasa, Legenda, Nezaustavljivi, Zver, Životinja, Skup, Čovek koji pravi razliku, Strastven, Oružje, Ključ, Heroj...

A bilo je i onih malo duhovitijih poput - "Pozajmljen".

Posle utakmice Mitrović je bio kratak i jasan. Glavna poruka je - nije gotovo, moramo da nastavimo da pobeđujemo.

"Dobro igramo, moramo da nastavimo da igramo ovako i da pobeđujemo. Hemija u ekipi je dobra, odlično se međusobno razumemo. Otkako sam došao igramo zaista dobro, nema vremena za slavlje", rekao je Mitrović posle utakmice.

Izvor: mozzartsport/B92

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar