Video: Ludnica bugarskog derbija!

CSKA imao sve do 84. minuta, a onda je usledio Ludogorecov tornado! Svega je bilo u duelu u Razgradu. Golova, preokreta i crvenog kartona. . .

Fudbal 07.04.2018 | 08:15
Video: Ludnica bugarskog derbija!
Kakav triler u Bugarskoj! Ludogorec je na svom terenu posle velikog preokreta za samo četiri minuta pobedio sofijski CSKA sa 3:2 u drugom kolu plej-ofa bugarskog šampionata i napravio ogroman korak ka odbrani šampionske titule. Sada tim iz "lude šume" ima šest bodova više od CSKA i praktično je stavio jednu ruku na pobednički pehar.

Strelac pobedonosnog pogotka bio je rumunski internacionalac Jakub Svjerčok dva minuta pre kraja, kada se u kaznenom prostoru samo poklonio i glavom poslao loptu u mrežu. A na tribinama je tada nastao delirijum. On je ujedno proglašen i za igrača utakmice, pošto je bio dvostruki strelac. 

Svega je bilo u duelu u Razgradu. Golova, preokreta i crvenog kartona. Gosti su poveli u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena kada je Kiril Despodov fantastičnim udarcem sa više od 25 metara skinuo paučinu iz gola.

A onda je u nastavku utakmice uzvratio Svjerčuk u 51. minutu i vratio nadu domaćinu. A onda trenutak koji je sigurno uticao na konačan ishod iako nije delovalo tako u prvom trenutku. U 55. minutu Žefersonje u raspravi odgurnuo jednog igrača Ludogoreca, ovaj se stropoštao na travu, a sudija mu je pokazao drugi žuti karton i put u svlačionicu.

Novi šok za domaćina usledio je u 71. minutu, kada je Ruben Pinto opet doveo CSKA do vođstva. I tada je delovalo da je sve gotovo. Svima na stadionu osim igračima Ludogoreca. Za samo četiri minuta prešli su put od pakla do kraja. Najpre je u 84. minutu Klaudiju Keseru izjednačio, a već pomenuti Svjerčok u 88. doneo pobedu.



BUGARSKA 1 (PLEJ-OF) - 2. KOLO

Petak

Botev - Levski Sofija 1:0 (0:0)
/Petkov 79/

Ludogorec - CSKA Sofija 3:2 (0:1)
/Svjerčuk 51, 88, Keseru 88 - Despodov 45+2, Pinto 71/

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar