ZLATO dedino!

Vezni igrač Luis Kuk postao prvi fudbaler Bornmuta koji je zaigrao za A tim engleske reprezentacije. Ne samo da je učinio svoj klub i svoju porodicu ponosnim, već je njegov deda dobro zaradio!

Fudbal 28.03.2018 | 19:45
ZLATO dedino!
Vezista Luis Kuk (21) pamtiće 27. mart 2018. godine dok je živ. Ali i članovi njegove porodice, navijači Bornmuta, ali najviše njegov deda.

Kuk je postao prvi igrač u istoriji Bornmuta koji je zaigrao za A tim engleske reprezentacije. On je ušao u igru u 71. minutu prijateljske utakmice protiv Italije, zamenivši Džesija Lingarda.

Ne samo da je ostvario san svakog fudbalera da zaigra za reprezentaciju svoje zemlje, nego je sovg dedu učinio bogatijim.

Naime, njegov deda Trevor je pre ČETIRI GODINE uplatio 500 funti na to da će mu unuk zaigrati za reprezentaciju Engleske pre 26. rođendana. Novac je uplatio u kladionicu još dok je Luis Kuk bio tinejdžer i bio je u rezervama Lidsa 2014. godine.

Luis Kuk je bio pozvan u A tim reprezentacije Engleske i za prethodni prijateljski meč protiv Holandije, ali nije ulazio u igru. Protiv Italijana je igrao poslednjih 20 minuta, što je silno obradovalo njegovog dedu.

Deda je dobio 17.000 funti (gotovo 20.000 evra!), što je, kažu iz te kladionice, druga najveća isplata za ovu kategoriju opklada.

Najveća je iznosila 142.000 evra, kada se Piter Edvards kladio da će njegov unuk Hari Vilson debitovati za Vels 2013. godine. Zanimljivo, deda Edvards je novac uplatio još dok mu je unuk bio u pelenama!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar