Kad bi se zbog poreza zaista išlo na robiju...

Najbolji fudbal bi se igrao iza rešetaka! Optužen i Ćabi Alonso. . .

Fudbal 24.03.2018 | 21:00
Kad bi se zbog poreza zaista išlo na robiju...
Ćabi Alonso je samo poslednji u nizu. Navodno, "zaboravio" je da poreskim organima prikaže svu zaradu čime je budžet Španije oštetio za oko 2.500.000 dolara. Tužilaštvo preti, pominje neke silne godine zatvorske kazne, ali budimo realni - svi znamo kako će se završiti. Alonso će platiti taj porez, pa nadenuti i finu kamaticu preko toga. Od robije naravno neće biti ništa.

Jer da najveće fudbalske zvezde tako lako idu na robiju, ispred svakog zatvora u Španiji bila bi četa starleta sa nadom da će tamo ući bar na jedno veče. Ćelije bi bile i te kako bile poželjne mesto za spavanje, pošto bi na onim neudobnim krevetima odmarali sve sami multimilioneri. A najbolji fudbal na planeti igrao bi se u - zatvorskom dvorištu! Jedan tvit nama je bio previše duhovit da ga ne podelimo sa vama.

“Da fudbaleri kao ostali obični smrtnici idu u zatvor zbog neplaćanja poreza, i kad bi se tamo našli u isto vreme, bila bi to paklena ekipa robijaša”, napisao je Fil Bol.

I pazite sad tim, sastavljen isključivo od ljudi koji su bili pred sudom zbog utaje poraza. Kadar za pehar Lige šampiona sigurno, ma bez da se pošteno oznoji: Bufon - Maskerano, Ramos, Pike, Marselo - Modrić, Alonso - Mesi, Di Marija, Nejmar - Ronaldo. Na klupi Žoze Murinjo!

Stražari ne bi imali šanse!

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar