Prioritet most kod Bratunca

Delegacija Vlade Srbije na čelu sa premijerkom Anom Brnabić boravila je u Banjaluci. Na sastanku u Vladi zaključeno je da je prioritet dvije vlade most izmedju Bratunca i Ljubovije kao i buduća saradnja u oblasti energetike.

Republika Srpska 15.03.2018 | 17:10
Prioritet most kod Bratunca
Anu Brnabić, predsjednicu Vlade Srbije, nakon slijetanja na aerodrom Mahovljani pred Vladom Republike Srpske dočekala je predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović. Na sastanku dvije premijerke prisustvovalo je nekoliko ministara iz vlada Republike Srpske i Srbije, kao i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Tema je, rečeno je nakon sastanka, bilo mnogo a glavna je i dalje most između Bratunca i Ljubovije.

Za dvije Vlade ključni su budući projekti iz energetskog sektora, naročito u Podrinju.

Ana Brnabić istakla je važnost što bolje saradnje Srbije i Republike Srpske a istakla je da je naročito zadovoljna što je Srbija do sada imala mogućnost da kroz različite projekte pruži podršku pojedinim opštinama u Republici Srpskoj.



BN televizija

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

P r a v n i k

15.03.2018 18:34

Magla svuda, magla oko nas, Iz daljine jedva cujno dopire tvoj glas. Magla svuda, magla oko nas. Prekasno je uzaludno, Sve je dublji jaz. Tvoje usne od papira, ne osjecam ih vec. Tvoje ruke izmicu k o ispred dana noc. Nekad ipak kriknula bih poneku psovku il grubu rijec Ipak sutim, gusim srce, Mora se naprijed, dalje poc. Tvojih rijeci ne sjecam se, ne pamtim tvoj glas. Milovanja tvoja jos su samo dio sna. Sve sto oboje smo htjeli odavno vec je iza nas, U tom moru sivih lica Uzalud tvoje trazim ja

ODGOVORITE
Name

laktasi

15.03.2018 20:56

A ko su ova dva gospodina???

ODGOVORITE
Name

re

15.03.2018 22:34

Topla braca (toplana).

Name

Boban

16.03.2018 15:23

Ko kaze da Ana ne voli muskarce?

ODGOVORITE
Name

Rialiti souu

16.03.2018 22:12

Tooooo momci pravi ste....ih sta bih mi bez ovakih momcova...hhhaasve prsti uspjehh zagarantovan...to momci

ODGOVORITE