Приоритет мост код Братунца

Делегација Владе Србије на челу са премијерком Аном Брнабић боравила је у Бањалуци. На састанку у Влади закључено је да је приоритет двије владе мост измедју Братунца и Љубовије као и будућа сарадња у области енергетике.

Република Српска 15.03.2018 | 17:10
Приоритет мост код Братунца
Ану Брнабић, предсједницу Владе Србије, након слијетања на аеродром Маховљани пред Владом Републике Српске дочекала је предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић. На састанку двије премијерке присуствовало је неколико министара из влада Републике Српске и Србије, као и предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Тема је, речено је након састанка, било много а главна је и даље мост између Братунца и Љубовије.

За двије Владе кључни су будући пројекти из енергетског сектора, нарочито у Подрињу.

Ана Брнабић истакла је важност што боље сарадње Србије и Републике Српске а истакла је да је нарочито задовољна што је Србија до сада имала могућност да кроз различите пројекте пружи подршку појединим општинама у Републици Српској.



БН телевизија

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

П р а в н и к

15.03.2018 18:34

Магла свуда, магла око нас, Из даљине једва цујно допире твој глас. Магла свуда, магла око нас. Прекасно је узалудно, Све је дубљи јаз. Твоје усне од папира, не осјецам их вец. Твоје руке измицу к о испред дана ноц. Некад ипак крикнула бих понеку псовку ил грубу ријец Ипак сутим, гусим срце, Мора се напријед, даље поц. Твојих ријеци не сјецам се, не памтим твој глас. Миловања твоја јос су само дио сна. Све сто обоје смо хтјели одавно вец је иза нас, У том мору сивих лица Узалуд твоје тразим ја

ОДГОВОРИТЕ
Name

лактаси

15.03.2018 20:56

А ко су ова два господина???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.03.2018 22:34

Топла браца (топлана).

Name

Бобан

16.03.2018 15:23

Ко казе да Ана не воли мускарце?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Риалити соуу

16.03.2018 22:12

Тооооо момци прави сте....их ста бих ми без оваких момцова...хххаасве прсти успјехх загарантован...то момци

ОДГОВОРИТЕ