Dvije milijarde evra za proširenje pariskog Diznilenda

Američka grupacija „Volt Dizni kompani“ objavila je „višegodišnji plan razvoja vredan dve milijarde evra za Diznilend u Parizu“, u okolini francuske prestonice, otvoren 1992. godine.

Zanimljivosti 03.03.2018 | 11:03
Dvije milijarde evra za proširenje pariskog Diznilenda
„Ovaj novi plan proširenja obuhvata preuređenje parka 'Volt Dizni studios' sa tri nove tematske zone posvećene Marvelu, Snežnom kraljevstvu i Zvezdanim ratovima, te više novih atrakcija i predstava“, navodi se u saopštenju kompanije, prenose agencije.

Taj višegodišnji razvojni plan ostvarivaće se postepeno od 2021. godine i znatno će proširiti park „Volt Dizni studios“.

Projekat obuhvata izgradnju novog jezera gde će se priređivati nove predstave i povezaće tri nove tematske zone parka s najpopularnijim Diznijevim pričama i likovima.

Rts
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

E

03.03.2018 11:56

Za ovo imaju para. Koja nepravda !

ODGOVORITE
Name

prosirenje

04.03.2018 09:59

Treba uzeti savjetn od munire i pitatije kakose osnuju majke diznilenda poput majki srebrenice munira i kada kao i bakira imaju dobro iskustvo u vodjenjutoga lopovskog udruzenja pa mogu dati predlog za majke diznilenda jersu profesionalke za varati i krasti od naroda tosu najvece prevarantkinje i lopovi savremenog naroda

ODGOVORITE