Hladno vrijeme sa susnježicom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno oblačno i hladno sa susnježicom, uz dnevnu temperaturu vazduha do pet stepeni Celzijusovih. H

Bosna i Hercegovina 24.02.2018 | 08:38
Hladno vrijeme sa susnježicom
Jutros je pretežno oblačno. Na jugu i jugozapadu suvo i promjenjivo oblačno, a u zapadnim i sjevernim i ponegdje istočnim predjelima provijavanje slabe susnježice i snijega, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus četiri do dva, na jugu do šest stepeni Celzijusovih.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od minus dva do pet, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih. Uveče i u noći sve hladije.

Tokom dana u Hercegovini doćo će do razvedravanja uz sunčano i malo toplije vrijeme, a u ostalim krajevima zadržava se oblačno vrijeme uz slab snijeg samo još ponegdje.

Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod.

Temperatura izmjerena u 7.00 časova: Bjelašnica minus sedam, Han Pijesak minus četiri, Mrakovica, Kneževo minus tri, Kalinovik, Krupa na Uni, Mrkonjić Grad i Sokolac minus jedan, Novi Grad, Šipovo, Bugojno i Kotor Varoš nula, Livno, Tuzla i Sarajevo jedan, Banjaluka, Bijeljina, Prijedor, Ribnik, Srbac i Srebrenica, Gacko, Doboj i Zvornik dva, Rudo tri, Višegrad i Foča četiri, Bileća pet, Trebinje osam, Mostar devet stepeni Celzijusovih.

Visina snijega : Doboj i Srebrenica dva, Banjaluka i Prijedor osam, Gacko 10, Kalinovik 12, Šipovo 18, Han Pijesak 22, Novi Grad 23,  Mrkonjić Grad 27, Ribnik 32, Krupa na Uni 68 i Mrakovica 82 centimetra.

Izvor: Srna

Komentari / 0

Ostavite komentar