Ranjeno četvoro, među njima dijete

Najmanje četvoro ljudi je povrijeđeno u pucnjavi koja se dogodila ispred restorana "Teksas Redhaus" u San Antoniju, saopštila je policija.

Svijet 19.02.2018 | 09:11
Ranjeno četvoro, među njima dijete
Među povrijeđenima je i šestogodišnji dječak. Ostali upucani su u svojim dvadesetim godinama, navodi još policija.

"Dvoje od troje povrijeđenih zadobilo je povrede opasne po život i oni su tranasportovani u prvu najbližu bolnicu. Sada su u stabilnom stanju", saopštila je policija na vanrednoj konferenciji za novinare. 

Šestogodišnjak je dobio metak u nogu i nije životno ugrožen, prenose lokalni mediji. 

Policija je saopštila da se pucnjava dogodila sinoć oko devet časova po lokalnom vremenu dok su žrtve stajale ispred restorana "Teksas roudhaus" u blizini tržnog centra "Ingram park". "Ne vjerujemo da je ova pucnjava bila slučajna", rekao je predstavnik policije i dodao da su svi upucani bili u rodbinskoj vezi. 

Lokalni reporteri naveli su da je na ljude u restoranu pucao afro-amerikanac, sa polu-automatskom puškom. 

Napadač nije uhapšen i u toku je potraga za njim. 

Podsjetimo, Amerikanci su na "nogama" nakon najsmrtonosnije pucnjave koja se u istoriji te zemlje dogodila u nekoj srednjoj školi. Podsetimo, prošle sedmice u srednjoj školi u Floridi ubijeno je 17 osoba, među kojima je najviše bilo učenika te škole. Osumnjičeni je 19-godišnjak, bivši učenik te škole. To je ponovo otvorilo staro pitanje- kontrolu oružja u SAD.

(B92)

Komentari / 0

Ostavite komentar