Blato čvrst dokaz protiv Zorana?!

U okviru istrage o ubistvu pevačice “Granda” Jelene Krsmanović Marjanović (33) završeno je i veštačenje patika koje je Jelena imala kada je 2. aprila 2016. u kanalu na borčanskom nasipu nađeno njeno telo.

Srbija 27.01.2018 | 07:46
Blato čvrst dokaz protiv Zorana?!
Kako „Alo!“ nezvanično saznaje, veštačenje Jelenine obuće rađeno je kako bi se utvrdilo da li je zaista u njima trčala nasipom kobnog dana, ali i da li se blato sa njenih patika poklapa sa blatom nađenim na pantalonama Zorana Marjanovića, koji je osumnjičen za ubistvo.

''Veštačenje patika je završeno i na osnovu analiza došlo se do toga da se blato sa đonova poklapa sa blatom čiji su tragovi ranije izolovani sa farmerki Zorana Marjanovića. To potvrđuje da su Zoran i Jelena kobnog dana bili na istom mestu, odnosno da su oboje gazili tlo na nasipu Crvenka'', objašnjava sagovornik i dodaje da su ranija veštačenja pokazala da se blato sa Zoranovih pantalona poklapa sa blatom nađenim na telu ubijene Jelene.



Prema rečima našeg sagovornika, ovim veštačenjem završen je još jedan važan deo istrage, a osim veštačenja Jeleninih patika, u Više javno tužilaštvo pristigla su i druga veštačenja, kao i novi dokazi, na osnovu kojih je Apelacioni sud nedavno potvrdio pritvor Zoranu Marjanoviću do 10. marta.

''Tužilaštvu su ranije dostavljeni rezultati veštačenja baznih stanica i mobilnih telefona, kao i neuropsihijatrijsko veštačenje Zorana Marjanovića.
Sa ovim novim veštačenjem, ali i izjavama svedoka, istraga se privodi kraju. Očekuje se da istraga bude završena do 10. marta, što je i rok za podizanje optužnice. Prema do sada prikupljenom materijalu, ključni dokazi odnose se upravo na forenzičke tragove'', kaže izvor.

Podsetimo, u nalogu za sprovođenje istrage protiv osumnjičenog Zorana Marjanovića navodi se da je Jelena usmrćena udarcima nepoznatim predmetom u glavu, i to u kanalu u kojem je pronađen njen leš.

Takođe, u naredbi se navodi da je Jelena ubijena 2. aprila 2016. između 16. 49 i 17. 30, a da se Zoran u tom periodu odvojio od svoje ćerke Jane.

''Osumnjičeni je i pre, ali i posle hapšenja, tvrdio da nije ubio svoju suprugu. Prema njegovoj priči, kobnog dana je sa Jelenom i njihovom maloletnom ćerkom otišao na nasip u Borči kako bi Jelena trčala, ali da je u jednom trenutku izgubio suprugu iz vida'', podseća sagovornik.

Izvor: Alo

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ID

27.01.2018 21:57

Njega neko stiti iz vlasti i to bolje nego medvjeda u Bosni Nigdje nema da se ovoliko ceka na analize i istrage Ili su nasi forezincari debili pa nemaju pojma kako se to radi Fuj njihove diplome i skole

ODGOVORITE